Hyundai KONA N Komfort

Komfort

Kraftfuld og komfortabel på én og samme tid

KONA N er både komfortabel for føreren og for passagererne. Nyd bl.a. varme i forsæderne, varme i rattet og muligheden for trådløs opladning af din smartphone, så du slipper for indviklede kabler.
Opvarmede sæder

Opvarmede sæder

Det er bare én af de funktioner, vi forbinder med komfort. Du har også mulighed for tilkøbe ventilation i forsæderne til de varme dage.

Hold hænderne varme

Hold hænderne varme

Du kan også nyde varme i rattet på de ekstra kolde dage. Tryk på knappen og få opvarmet hænderne.

God stemning i kabinen

Den gode stemning flyder ud af KRELL Premium-lydsystemet, og den understøttes af en række andre funktioner, der gør både din og dine passagerers tid i kabinen ekstra komfortabel.
Bagsæde-komfort

Bagsæde-komfort

Passagererne på bagsædet kan tilslutte og oplade deres smartphone eller andre USB-enheder i bilen. KONA N er nemlig udstyret med en USB-indgang bagved.

Trådløs mobiloplader

Trådløs mobiloplader

Nyd trådløs opladning af din smartphone via opladningsbakken i midterkonsollen. Enheden har desuden en indbygget kølefunktion, der forhindrer overophedning.

Kræver Qi-kompatibel smartphone.

 

KRELL Premium-lydsystem

KRELL Premium-lydsystem

Uanset om du er til rock, hip-hop eller klassisk musik, får du lyst til at skrue op, når det er KRELL, der er afsender. Deres system leverer lyd i særklasse.

Head-up display

Head-up display

Det smarte head-up display med et helt specielt N-layout hjælper dig sikkert gennem trafikken ved at projicere vigtige informationer som fart, ruter og advarsler op på ruden foran dig.

Plads til hverdag

Plads til hverdag

KONA N har god plads i bagagerummet, så du kan fragte det, du behøver. Det rummer 361 liter med sæderne oppe, og hvis du lægger sæderne ned, får du hele 1.143 liter til rådighed. 

Hvad vil du læse mere om?

Godt forbundet

Godt forbundet

Mere om connectivity
Sikkerhed i top

Sikkerhed i top

Mere om sikkerhed
Fås i forskellige varianter

Fås i forskellige varianter

Mere om varianter
Finansiering og forsikring

Finansiering og forsikring

Mere om services