Hyundai KONA N sikkerhed

Sikkerhed

Fart og sikkerhed går hånd i hånd

Sæt dig til rette i KONA N og vid dig sikker på, at der ikke er sparet på sikkerheden. KONA N er nemlig fyldt med avancerede sikkerhedsassistenter og sikkerhedssystemer, som vi kalder Hyundai SmartSense.

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig. 

KONA N er udstyret med hele to vognbaneassistenter. Dene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen, og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane.

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion med at forudse biler, der krydser fra siderne. Bremser også, hvis nødvendigt.

Aktiv blindvinkel-sensor

Ved hjælp af differential opbremsning, kan bilen forhindre en kollision med en bil i den blinde vinkel, hvis chaufføren ignorerer den akustiske og visuelle advarsel om dette. Kan også assistere ved udkørsel fra parralleparkering. 

Sikkerhed på turen

KONA N er udstyret med smarte funktioner, der passer på dig og dine passagerer. F.eks. automatisk skiltegenkendelse og træthedsassistenten, og ”fri bane”-assistenten, som meddeler dig, når det forankørende køretøj sætter i gang.

"Fri bane"-assistent

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren besked om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder. Vises i displayet.

Sikker udstigning

Denne funktion giver en advarsel, når du har parkeret din bil og vil åbne døren, men der kommer en bil op på siden af bilen. På den måde undgår du at åbne døren og ramme bilen. 

Træthedsassistent

Træthedsassistenten øger sikkerheden og bekvemmeligheden ved kontinuerligt at overvåge og analysere kørselsmønstre gennem datainput – herunder rat- og pedalbetjening. Når der registreres et mønster af træthed eller distraktion, advarer funktionen med et lydsignal og en pop op-meddelelse, som foreslår en pause.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt. Bilen opgiver følgende: Lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og biltype.

Automatisk nødbremse

Automatisk nødbremse

Automatisk nødbremse-funktionen anvender frontkameraet til at scanne vejen foran dig og bremser automatisk, hvis den registrerer pludselige opbremsninger af forankørende biler, fodgængere eller cyklister på vejen.

Hvad vil du læse mere om?

En SUV fyldt med adrenalin

En SUV fyldt med adrenalin

Mere om performance
Godt forbundet

Godt forbundet

Mere om connectivity
Fyldt med komfort

Fyldt med komfort

Mere om komfort
Fås i forskellige varianter

Fås i forskellige varianter

Mere om varianter