Hyundai KONA N sikkerhed

Sikkerhed

Fart og sikkerhed går hånd i hånd

Sæt dig til rette i den nye KONA N og vid dig sikker på, at der ikke er sparet på sikkerheden. KONA N er nemlig fyldt med avancerede sikkerhedsassistenter og -systemer, som vi kalder Hyundai SmartSense.

Advarsel om bagvedkrydsende trafik (RCCA)

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion med at forudse trafik, der krydser fra siderne. Bremser også, hvis nødvendigt.

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Ved hjælp af differential opbremsning, kan bilen forhindre en kollision med en bil i den blinde vinkel, hvis chaufføren ignorerer den akustiske og visuelle advarsel om dette. Kan også assistere ved udkørsel fra parralleparkering. 

Vognbaneassistent med følgefunktion (LFA)

Vognbaneassistent med følgefunktion sørger for, at bilen kører centreret på vejen og følger den forankørende bil.

Sikkerhed på turen

Den nye KONA N er udstyret med smarte funktioner, der passer på dig og dine passagerer. F.eks. ”Fri bane”-assistenten som meddeler dig, når det forankørende køretøj sætter i gang, automatisk skiltegenkendelse og træthedsassistent.

"Fri bane"-assistent (LVDA)

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren besked om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

Automatisk skiltegenkendelse (ISLW)

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder. Vises i displayet.

Sikker udstigning (SEW)

Denne funktion giver en advarsel, når du har parkeret din bil og vil åbne døren, men der kommer en bil op på siden af bilen. På den måde undgår du at åbne døren og ramme bilen. 

Træthedsassistent (DAW)

Træthedsassistenten øger sikkerheden og bekvemmeligheden ved kontinuerligt at overvåge og analysere kørselsmønstre gennem datainput – herunder rat- og pedalbetjening. Når der registreres et mønster af træthed eller distraktion, advarer funktionen med et lydsignal og en pop op-meddelelse, som foreslår en pause.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt. Bilen opgiver følgende: Lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og biltype.

Automatisk nødbremse (FCA)

Automatisk nødbremse (FCA)

Automatisk nødbremse-funktionen anvender frontkameraet til at scanne vejen foran dig og bremser automatisk, hvis den registrerer pludselige opbremsninger af forankørende biler, fodgængere eller cyklister på vejen.

Hvad vil du læse mere om?

En SUV fyldt med adrenalin

En SUV fyldt med adrenalin

Mere om performance
Godt forbundet

Godt forbundet

Mere om connectivity
Fyldt med komfort

Fyldt med komfort

Mere om komfort
Fås i forskellige varianter

Fås i forskellige varianter

Mere om varianter