Hyundai KONA connectivity

Connectivity

Klassens bedste connectivity

Hyundai KONA fås med de nyeste muligheder inden for connectivity. Med mulighed for Bluelink kan du – uden besvær – styre KONA fra din mobil. Og sammen med et 5 års abonnement på Hyundai LIVE Services, der giver dig adgang til en 10.25” touchskærm, har du alt, hvad der skal til for at gøre hverdagen sjovere og mere sikker.
Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

Hyundai KONA er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Der er med den 8" touchskærm mulighed for trådløs afbenyttelse af disse (afhængig af variant). 

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Ny 10.25” touchskærm

Ny 10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm byder på navigation, musik mv. – og du kan også få dine foretrukne apps på skærmen med trådløs spejling af mobilens indhold.

Personlig brugerprofil

Personlig brugerprofil

Spar dig selv for at starte forfra hver gang. Gem dine personlige præferencer i LIVE Services-systemet – lige fra sprog og Bluetooth til foretrukne navigationsindstillinger.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din KONA fra din smartphone

Styr din KONA fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink fås ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential, Advanced og N Line (ej til 1.0 T-GDi DCT) og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential, Advanced og N Line (ej til 1.0 T-GDi DCT) og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Nye gearkasser og motorer

Nye gearkasser og motorer

Mere om performance
Kom sikkert frem

Kom sikkert frem

Mere om sikkerhed
Knivskarp komfort

Knivskarp komfort

Mere om komfort
Til den sporty side

Til den sporty side

Mere om N Line