KONA

En moderne og komfortabel SUV

KONA er en kompakt SUV med komfortabel indstigning, masser af sikkerhedsudstyr og den nyeste teknologi. Den kan blive din fra kun kr. 214.995,-.
Masser af komfort

Masser af komfort

Hyundai KONA er komfortabel og alsidig som få. Du sidder bekvemt og højt i trafikken. Du har god plads – både foran og bagi – og med splitbagsæderne kan du i en håndvending få plads til endnu mere af det, du vil.

Den passer på dig

Den passer på dig

KONA er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven. Derfor kommer bilen med flere af vores SmartSense-sikkerhedssystemer, som bl.a. holder din KONA sikkert i vognbanen og automatisk aktiverer nødbremsen, hvis bilen foran dig bremser.

Imponerende teknologi

Imponerende teknologi

Det er muligt at få det banebrydende Bluelink til din KONA. Med Bluelink kan du styre en lang række funktioner fra din mobil - uden at være i nærheden af bilen. Og med Hyundai LIVE Services oveni får du hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.

Giv KONA det udtryk, du vil

Du kan vælge mellem ni forskellige farver til din KONA.

Speciallak og metallak er ekstraudstyr.

Lækre detaljer og stor komfort

KONA er en kompakt SUV, som er skabt til at gøre indtryk. Med det prisvindende design er den helt sin egen. Både inde og ude har den et udtryk, der skiller sig ud i klassen.
Bakkameraet hjælper dig

Bakkameraet hjælper dig

Få et bedre overblik, når du bakker. Bakkameraet på skærmen i midterkonsollen viser, hvad der foregår bag dig.

10.25" touchskærm

10.25" touchskærm

Den 10.25" store touchskærm byder på navigation, musik mv. - og du kan også få dine foretrukne apps på skærmen med trådløs spejling af mobilens indhold. Du kan spare tid ved at gemme dine personlige præferencer i LIVE Services-systemet – lige fra sprog og Bluetooth til foretrukne navigationsindstillinger. Så er du hurtigt på farten.

Ekstraudstyr

Head-Up Display

Head-Up Display

Det smarte Head-Up Display hjælper dig sikkert gennem trafikken ved at projicere vigtige informationer om fart, ruter og advarsler op foran dig.

Ekstraudstyr.

Mere komfort

Mere komfort

Vil du se hele listen med komfortudstyr? Så klik dig videre her.

Mere komfortudstyr
Sporty design og flere hestekræfter

Sporty design og flere hestekræfter

KONA findes også i en N Line-version - Hyundais motorsportsinspirerede modelserie. Den skiller sig ud med et mere sporty udseende med detaljer som indfarvede hjulskærme, 18" alufælge, sporty udstødning m.m.

Udforsk N Line
Byg din KONA

Byg din KONA

Du kan selv sammensætte din KONA alt efter, hvad dit behov er. Vælg mellem fire udstyrsvarianter, tre forskellige motorer og ni flotte eksteriørvarianter. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at tilvælge en masse ekstraudstyr og tilbehør.

Byg din bil

Vil du opleve KONA i virkeligheden?

Book en prøvetur via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at bilen står klar til dig, når du kommer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye KONA fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp