Design

Design

Designet til at være smuk

Det smukke design er nøje optimeret efter de mest aerodynamiske vinkler, så effektiviteten kan være så høj som overhovedet muligt. Derved har man opnået at sænke vindmodstanden i forhold til tidligere modeller.

LED-kørerlys og LED-forlygter

LED-kørerlys og LED-forlygter

Det unikke LED-kørelys strækker sig elegant på tværs af fronten. LED-forlygterne giver et godt lys og gør NEXO nem at kende på vejen.

Cascading-kølergrill

Cascading-kølergrill

Helt i front er Hyundais signatur cascading-kølergrill. Designet er smukt og futuristisk og glider harmonisk ind i forlygterne.

Luftindtag

Luftindtag

De markante luftindtag er designet til at mindske vindmodstanden og optimere vindens vej henover hjulene.

Alufælge

Alufælge

De flotte 17” og 19” alufælge (afhængig af variant) er udviklet specielt til NEXO. Designet skal mindske vindmodstanden og sørge for luft til køling af bremserne.

Automatiske dørhåndtag

Automatiske dørhåndtag

Tag et kig på Hyundai NEXO fra siden, og du vil opdage, at der ikke er nogle synlige dørhåndtag. Med et tryk på en knap bevæger håndtagene sig ud, og når du sidder i bilen, trækker de sig automatisk tilbage igen.

D-stolpe med luftindtag

D-stolpe med luftindtag

I den bagerste D-stolpe er et specialdesignet luftindtag, som sammen med bagspoileren, der ligger på tværs af bilen, skal forbedre aerodynamikken. Under spoileren er også gemt en bagrudevisker.

LED-baglygter

LED-baglygter

De flotte LED-baglygter giver en følelse af høj kvalitet og smukt design.

Bygget til at være effektiv

Instrumentering

Instrumentering

Det flotte 7” LCD-display er fuldt digital og nem at aflæse. Det giver dig de vigtigste informationer som rækkevidde og hastigved. I venstre side er der også en angivelse af, hvordan din kørestil påvirker forbruget. Du får vist relevante sikkerhedssystemer og som noget helt nyt, vises de blinde vinkler på skærmen(afhængig af variant).

Førerpladsen

Førerpladsen

Du er i fuld kontrol med det lækre multifunktionsrat, som giver dig kontrol over bilen, og funktioner som radio, telefon med mere. De lækre skiftepedaler på hver side af rattet justerer styrken af de regenerative bremser.

Knapskifte

Knapskifte

Du skifter nemt mellem de forskellige køreindstillinger. Frem, neutral, bak eller parkering. Blot ved et tryk på knappen, som er placeret nemt og bekvemt i midterkonsollen. Her finder du også den elektrisk parkeringsbremse.

Centerkonsol med plads

Centerkonsol med plads

Fordi NEXO har en elektrisk motor, behøver den ikke pladsen til den traditionelle gearkasse. I stedet er pladsen brugt til et praktisk opbevaringsrum inkl. opladning til mobiltelefon. Under midterkonsollen er der også blevet plads til to ekstra USB-indgange og trådløs opladning af mobiltelefonen.

Rummelighed i særklasse

Rummelighed i særklasse

Det smarte SUV-design giver stor rummelighed i kabinen, og NEXO er blandt de bedste i klassen. I bagagerummet går du heller ikke på kompromis med plads. Her er hele 461 liter (VDA). Du kan også lægge et eller flere sæder ned for endnu mere plads. Brinttankene er designet således, at du opnår et fladt bagagerum, når du lægger bagsæderne ned. Dermed får du hele 1.466 liters plads.

Miljøvenlige materialer

Miljøvenlige materialer

Også på materialeside har Hyundai med omtanke valgt UL-certificeret bio-materialer som bambus-baseret loftshimmel og sæder i kunstlæder.

Hvad vil du læse mere om?

Banebrydende teknologi

Banebrydende teknologi

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Nem forbindelse

Nem forbindelse

Mere om komfort