Nexo Design Topbanner

Design

Futuristisk ydre og indre

Design og drivlinje hænger ofte sammen. Det er NEXO et glimrende eksempel på. Med sit strømlinede, aerodynamiske udtryk og det unikke LED-kørelys, der strækker sig på tværs af fronten, fornemmer man tydeligt, at den er én af få.
NEXO Design Side View Breaker Large
NEXO Design Dog Breaker Small

Eksteriør

Effektiv og smuk. Det er NEXO

Det smukke design er nøje optimeret efter de mest aerodynamiske vinkler, så effektiviteten kan være så høj som overhovedet muligt. Derved har man opnået at sænke vindmodstanden i forhold til tidligere modeller.

LED-kørelys

LED-kørelys

Det unikke LED-kørelys strækker sig elegant på tværs af fronten og gør NEXO nem at genkende på vejen.

Cascading-kølergrill

Cascading-kølergrill

Foran finder du Hyundais futuristiske signatur-kølergrill, som glider harmonisk ind i forlygterne.

Automatiske dørhåndtag

Automatiske dørhåndtag

Tag et kig på Hyundai NEXO fra siden, og du vil opdage, at der ikke er nogle synlige dørhåndtag. Med et tryk på en knap bevæger håndtagene sig ud, og når du sidder i bilen, trækker de sig automatisk tilbage igen.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

De flotte LED-baglygter giver en følelse af høj kvalitet, smukt design og god synlighed.

Alufælge

Alufælge

De flotte 17” eller 19” alufælge (afhængig af variant) er udviklet specielt til NEXO. Designet skal mindske vindmodstanden og afkøle bremserne.

D-stolpe med luftindtag

D-stolpe med luftindtag

I den bagerste D-stolpe er et specialdesignet luftindtag, som sammen med bagspoileren, der ligger på tværs af bilen, skal forbedre aerodynamikken. Under spoileren er også gemt en bagrudevisker.

Luftindtag

Luftindtag

De markante luftindtag er designet til at mindske vindmodstanden og dermed optimere aerodynamikken.

NEXO Design Interior Breaker Large
NEXO Design Interior Center Console Breaker Small

Interiør

Få det, som du vil

Det stilfulde og funktionelle interiør er designet for at sikre, at alt er lige ved hånden. Dette inkluderer bl.a. en stor midterkonsol, der giver dig nem adgang til de forskellige funktioner, som du kan indstille præcis efter dit behov - helt uden at skulle fjerne fokus fra vejen.
Digital instrumentering

Digital instrumentering

Det flotte 10.25” LCD-display er fuldt digitalt og nemt at aflæse. Det giver dig de vigtigste informationer som rækkevidde og hastigved. I venstre side er der også en angivelse af, hvordan din kørestil påvirker forbruget. Du får også vist relevante sikkerhedssystemer.

Multifunktionsrat

Multifunktionsrat

Det lækre multifunktionsrat giver dig kontrol over bilen og de mange funktioner som radio, telefon med mere. De såkaldte paddle shifters på hver side af rattet giver dig mulighed for at justere styrken af de regenerative bremser.

Knapskifte

Knapskifte

Du skifter nemt mellem de forskellige køreindstillinger. Frem, neutral, bak eller parkering. Blot ved et tryk på knappen, som er placeret nemt og bekvemt i midterkonsollen. Her finder du også den elektriske håndbremse.

12.3" touchskærm

12.3" touchskærm

Den store 12.3" touchskærm giver adgang til vigtig information som navigation, energiforbrug, infotainment og klimastyring. Den har også Apple CarPlay™ og Android Auto™. 

Praktisk midterkonsol

Praktisk midterkonsol

Takket være NEXO's elektriske motor er den traditionelle gearvælger erstattet med shift-by-wire-knapper. I stedet er pladsen blevet brugt til et praktisk opbevaringsrum inkl. opladning af smartphones.

Rummelighed i særklasse

Rummelighed i særklasse

Det smarte SUV-design giver stor rummelighed i kabinen, og NEXO er blandt de bedste i klassen. I bagagerummet går du heller ikke på kompromis med plads. Her er hele 461 liter (VDA). Du kan også lægge et eller flere sæder ned for endnu mere plads og opnå hele 1.466 liters plads.

Materialer med omtanke

Materialer med omtanke

Også på materialesiden har Hyundai med omtanke valgt UL-certificeret biomaterialer som f.eks. en bambus-baseret lofthimmel og sæder i kunstlæder.

Hvad vil du læse mere om?

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se pris og varianter

Se pris og varianter

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten