Nexo Design Topbanner

Design

Designet til at være smuk udenpå

Det smukke design er nøje optimeret efter de mest aerodynamiske vinkler, så effektiviteten kan være så høj som overhovedet muligt. Derved har man opnået at sænke vindmodstanden i forhold til tidligere modeller.

LED-kørelys

LED-kørelys

Det unikke LED-kørelys strækker sig elegant på tværs af fronten og gør NEXO nem at genkende på vejen.

Cascading-kølergrill

Cascading-kølergrill

Foran finder du Hyundais futuristiske signatur-kølergrill, som glider harmonisk ind i forlygterne.

Luftindtag

Luftindtag

De markante luftindtag er designet til at mindske vindmodstanden og dermed optimere aerodynamikken.

Alufælge

Alufælge

De flotte 17” eller 19” alufælge (afhængig af variant) er udviklet specielt til NEXO. Designet skal mindske vindmodstanden og afkøle bremserne.

Automatiske dørhåndtag

Automatiske dørhåndtag

Tag et kig på Hyundai NEXO fra siden, og du vil opdage, at der ikke er nogle synlige dørhåndtag. Med et tryk på en knap bevæger håndtagene sig ud, og når du sidder i bilen, trækker de sig automatisk tilbage igen.

D-stolpe med luftindtag

D-stolpe med luftindtag

I den bagerste D-stolpe er et specialdesignet luftindtag, som sammen med bagspoileren, der ligger på tværs af bilen, skal forbedre aerodynamikken. Under spoileren er også gemt en bagrudevisker.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

De flotte LED-baglygter giver en følelse af høj kvalitet, smukt design og god synlighed.

Og inden i

Det stilfulde og funktionelle interiør er designet for at sikre, at at er lige ved hånden. Dette inkluderer bl.a. en stor midterkonsol, der giver dig nem adgang til de forskellige funktioner, som du kan indstille præcis efter dit behov - helt uden at skulle fjerne fokus fra vejen.
Digital instrumentering

Digital instrumentering

Det flotte 10.25” LCD-display er fuldt digitalt og nemt at aflæse. Det giver dig de vigtigste informationer som rækkevidde og hastigved. I venstre side er der også en angivelse af, hvordan din kørestil påvirker forbruget. Du får også vist relevante sikkerhedssystemer.

Multifunktionsrat

Multifunktionsrat

Det lækre multifunktionsrat giver dig kontrol over bilen og de mange funktioner som radio, telefon med mere. De såkaldte paddle shifters på hver side af rattet giver dig mulighed for at justere styrken af de regenerative bremser.

Knapskifte

Knapskifte

Du skifter nemt mellem de forskellige køreindstillinger. Frem, neutral, bak eller parkering. Blot ved et tryk på knappen, som er placeret nemt og bekvemt i midterkonsollen. Her finder du også den elektriske håndbremse.

12.3" touchskærm

12.3" touchskærm

Den store 12.3" touchskærm giver adgang til vigtig information som navigation, energiforbrug, infotainment og klimastyring. Den har også Apple CarPlay™ og Android Auto™. 

Praktisk midterkonsol

Praktisk midterkonsol

Takket være NEXO's elektriske motor er den traditionelle gearvælger erstattet med shift-by-wire-knapper. I stedet er pladsen blevet brugt til et praktisk opbevaringsrum inkl. opladning af smartphones.

Rummelighed i særklasse

Rummelighed i særklasse

Det smarte SUV-design giver stor rummelighed i kabinen, og NEXO er blandt de bedste i klassen. I bagagerummet går du heller ikke på kompromis med plads. Her er hele 461 liter (VDA). Du kan også lægge et eller flere sæder ned for endnu mere plads og opnå hele 1.466 liters plads.

Materialer med omtanke

Materialer med omtanke

Også på materialesiden har Hyundai med omtanke valgt UL-certificeret biomaterialer som f.eks. en bambus-baseret lofthimmel og sæder i kunstlæder.

Hvad vil du læse mere om?

Banebrydende teknologi

Banebrydende teknologi

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Høj komfort

Høj komfort

Mere om komfort
Nem forbindelse

Nem forbindelse

Mere om connectivity