120818 Hyundai Model Nexo 3100X1330 Komfort

Egenskaber

Optimeret til performance og til dig

NEXO er en avanceret og moderne brintbil. Avanceret, fordi den er udstyret med et brændselscellesystem, der ikke udleder CO2 under kørsel. Moderne, fordi den er fyldt med god forbindelse og komfort og en sikkerhed, der har scoret topkarakterer ved EURO NCAP.

Connectivity

Nem forbindelse

Med et stort udvalg af smarte features og en nem måde at forbinde din telefon på, gør NEXO det til en leg at nyde din nye musik eller få dine kontakter op på skærmen til et hurtigt opkald.
12.3” touchskærm

12.3” touchskærm

Den store skærm er placeret centralt og giver dig adgang til navigation, nærmeste brintstation samt Apple CarPlay™ og Android Auto™, så du nemt kan tilkoble din telefon.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc. Ikke trådløst. Skal benyttes med kabel.

Trådløs opladning af smartphone

Trådløs opladning af smartphone

Bekvemt placeret i midterkonsollen finder du en plade til trådløs opladning af din mobiltelefon. 

Kræver Qi-kompatibel smartphone. 

KRELL Premium-lydsystem

KRELL Premium-lydsystem

Det eksklusive lydsystem leverer en fantastisk lyd med 8 højttalere og en kraftig subwoofer.

Afhængig af variant. 

Oplev fordelene med Bluelink

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr funktioner i din NEXO

Styr funktioner i din NEXO

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Bluelink inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Læs mere

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Læs mere

LIVE Services inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Komfort på højeste niveau

Med NEXO behøver du ikke at gå på kompromis. Du får alt lige fra høj komfort til smarte funktioner, der gør køreturene til en sand fornøjelse.
Panoramasoltag

Panoramasoltag

Luk solen ind med det store panoramasoltag med vippe- og skydefunktion. 

Afhængig af variant.

Sæder med varme og køl

Sæder med varme og køl

Varmt eller koldt? I NEXO er der mulighed for varme- og køling af forsæderne, så du altid har en behagelig temperatur, uanset om det er sommer eller vinter. Derudover er der mulighed for varme i bagsæderne.

Køling af forsæder og varme i bagsæder fås kun i Ultimate-varianten. 

Varme i rattet

Varme i rattet

På de kolde dage vil man nyde det ekstra meget, når varmen fordeler sig i rattet. Slut med kolde hænder under kørslen.

Bagagerum: 461/1.466 liter

Bagagerum: 461/1.466 liter

Er der plads til bagagen? Ja! Selvom NEXO er en brintbil, så er der stadig et stort og brugbart bagagerum. Hele 461 liter, og 1.466 liter, hvis du lægger bagsæderne ned.

El-betjent bagklap

El-betjent bagklap

Med NEXO får du en el-betjent bagklap, så du nemt kan lukke bagagerummet ved et enkelt tryk på en enkelt knap.

Sikkerhed

Hyundai SmartSense

Med Hyundai SmartSense kan du slappe af og nyde turen. NEXO er nemlig fyldt med banebrydende sikkerhedsfunktioner, som passer på dig og dine passagerer.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har NEXO nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere

Vognbaneassistent med følgefunktion

Funktionen sørger for, at bilen kører midt i sin vognbane og følger den forankørende bil. Virker ved hastigheder op til 150 km/t.

Aktiv blindvinkel-sensor

To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Benytter du blinklyset aktiveres en akustisk alarm og bremserne for at forhindre kollision.

Fjernbetjent parkering

Fjernbetjent parkering

Parkering har aldrig været nemmere. Med denne funktion kan NEXO parkere helt af sig selv - uden at der er nogen i bilen. Den kan også køre ud igen, så du nemt kan stige ind.

Automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Adaptiv fartpilot med Stop & Go

Fartpiloten opretholder en indstillet hastighed og afstand til det forankørende køretøj. Med Stop & Go kan bilen holde den forudindstillede afstand nede til 0 km/t, og efter et stop starter motoren igen og følger trafikken foran. Hvis bilen holder stille i mere end 3 sekunder, skal man selv sørge for at komme i gang igen. 

 

 

 

360 graders kamera

360 graders kamera

Med det praktiske 360 graders kamera i NEXO kan du se hele vejen rundt om bilen. Det øger både sikkerheden i bilen og din komfort.

eCall sikrer dig hurtig hjælp

eCall sikrer dig hurtig hjælp

I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Performance

Banebrydende teknologi

Endnu engang viser Hyundai vejen med ny banebrydende teknologi til brintbiler. Hyundai NEXO er den anden masseproducerede brintbil fra Hyundai og har markedets bedste rækkevidde og præstationer.
01
02
03

Med 19" alufælge (afhængig af variant).

04

Med 17" alufælge.

Avanceret teknologi

NEXO er fyldt med avanceret teknologi, som gør Hyundai én af de mest førende på markedet, når det kommer til brint.
Brintteknologi til hverdagen

Brintteknologi til hverdagen

Med det helt nye brændselscellesystem giver NEXO et blik ind i fremtiden for biltransport. Teknikken udleder ingen CO2 under kørsel og er derfor blandt de mest miljøvenlige måder at køre på i hverdagen.

Brems ned - lad op

Brems ned - lad op

Hyundai NEXO er udstyret med et unikt system, der opsamler energi fra motorbremsen og bruger den til at oplade batteriet løbende. Føreren kan nemt indstille energiopsamlingen via multifunktionsrattet.

Påfyldning af brint

Påfyldning af brint

Du kan opnå en rækkevidde på op til 666 km. Dette gør det nemt at pendle frem og tilbage mellem hjem og arbejde og stadig kunne køre lange afstande. Navigationssystemet viser dig, hvor du kan tanke brint.

Funktionaliteten bag

Når brint, der er lagret i tankene, kommer ind i brændselscellestablen, nedbrydes det til protoner og elektroner. Strømmen af ​​elektroner, der skabes i brændselscellen giver den elektricitet, der driver elmotoren. Protonerne reagerer med iltmolekyler fra luften og genererer varme og vand.
Nexo Technology Drivetrain 1 1 4X3

Step 1

Brint, der er lagret i de tre tanke, tilføres brændselscellestablen.

Nexo Technology Drivetrain 2 1 4X3

Step 2

En indstrømning af luft tilføres brændselscellestablen.

Nexo Technology Drivetrain 3 1 4X3

Step 3

Reaktionen af ​​luft og brint i brændselscellestablen genererer elektricitet og vand.

Nexo Technology Drivetrain 4 1 4X3

Step 4

Elektricitet genereres og leveres til elmotoren.

Nexo Technology Drivetrain 5 1 4X3

Step 5

Vandet, der dannes i reaktionen, udskilles - dét er NEXO's eneste udstødningsemission. Brint er en alsidig, ren og sikker energibærer. 

Kuldetesten

Hyundai NEXO er testet til at kunne starte ved temperaturer ned til omkring -30°C . Bilen blev testet under ekstreme forhold i det nordlige Sverige, en times kørsel fra polarcirklen. Driftsikkerhed og daglig brug har høj prioritet hos Hyundai.

Tillad cookies, for at se denne video

Læs mere om NEXO

Udforsk design

Udforsk design

Se pris og varianter

Se pris og varianter

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten