120818 Hyundai Model NEXO 3100X1330 Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundai SmartSense

Med Hyundai SmartSense kan du slappe af og nyde turen. NEXO er nemlig fyldt med banebrydende sikkerhedsfunktioner, som passer på dig og dine passagerer.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har NEXO nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere

Vognbaneassistent med følgefunktion

Funktionen sørger for, at bilen kører midt i sin vognbane og følger den forankørende bil. Virker ved hastigheder op til 150 km/t.

Aktiv blindvinkel-sensor

To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Benytter du blinklyset aktiveres en akustisk alarm og bremserne for at forhindre kollision.

Automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Adaptiv fartpilot med Stop & Go

Fartpiloten opretholder en indstillet hastighed og afstand til det forankørende køretøj. Med Stop & Go kan bilen holde den forudindstillede afstand nede til 0 km/t, og efter et stop starter motoren igen og følger trafikken foran. Hvis bilen holder stille i mere end 3 sekunder, skal man selv sørge for at komme i gang igen. 

 

 

 

Aktiv blindvinkel-sensor med visning i skærm

Aktiv blindvinkel-sensor med visning i skærm

NEXO advarer dig ikke alene om biler i den blinde vinkel. Den viser det også i instrumenteringen. Skærmen tændes, hvis du skifter bane, og systemet opdager, hvis der befinder sig en bil i den blinde vinkel. Gælder for begge sider.

Afhængig af variant.

Fjernbetjent parkering

Fjernbetjent parkering

Parkering har aldrig været nemmere. Med denne funktion kan NEXO parkere helt af sig selv - uden at der er nogen i bilen. Den kan også køre ud igen, så du nemt kan stige ind.

360 graders kamera

360 graders kamera

Med det praktiske 360 graders kamera i NEXO kan du se hele vejen rundt om bilen. Det øger både sikkerheden i bilen og din komfort.

eCall sikrer dig hurtig hjælp

eCall sikrer dig hurtig hjælp

I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Hvad vil du læse mere om?

Designet til at være smuk

Designet til at være smuk

Mere om design
Banebrydende teknologi

Banebrydende teknologi

Mere om performance
Høj komfort

Høj komfort

Mere om komfort
Nem forbindelse

Nem forbindelse

Mere om connectivity