Hyundai services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering

Hos Hyundai vil vi gerne hjælpe med at fremme udbredelsen af elbiler. Derfor tilbyder vi finansiering med en variabel rente på kun 1,25% samt privatleasing med en skarp månedlig ydelse.
Finansiering fra kun 4.572 kr./md.

Finansiering fra kun 4.572 kr./md.

Udbetaling: kr. 98.999,-
Variabel rente: 1,25%

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Ovenstående priseksempel er baseret på en SANTA FE 1.6 Essential til en vejl. salgspris på 494.995 kr. Udbetaling 98.999 kr., restkøbesum til finansiering 395.996 kr., løbetid 96 mdr., pålydende variabel rente 1,25%, årlig nominel debitorrente 1,26%, ÅOP 2,61%, samlede kreditomkostninger 42.943 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 438.939 kr. Gældende til 30.06.2022. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. 

 

Privatleasing fra 6.295 kr./md.

Privatleasing fra 6.295 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr. 
Samlet betaling i perioden: 257.215 kr.

Se flere priseksempler

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år i en SANTA FE Plug-in Hybrid Essential til 494.995 kr. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Gebyr (600 kr.), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger. Forbehold for afgiftsændringer.

 

 

Sikkerhed og tryghed

Forsikring fra 690 kr./md.

Forsikring fra 690 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Særligt for plug-in hybridbiler: Med i prisen får du ekstraordinært en gratis El-pakke med 0 kr. i selvrisiko ved skader på bilens ladekabel eller batteri som følge af en kortslutning, fejlopladning eller fejltilslutning til en typegodkendt ladestander - eller anden pludselig skadeårsag. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 399 kr./md.

Serviceaftale fra 399 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftaler
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er SANTA FE Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp