TUCSON Plug-in Hybrid

Prøvekør en testvinder

TUCSON Plug-in Hybrid er kåret af Bil Magasinet som det bedste køb i sin klasse. I deres test fremhæver de bilens høje komfortniveau, rummeligheden og at du får værdi for pengene. Book en prøvetur i den, og oplev bilens 265 hk, firehjulstræk og kør op til 62 km på el.
Testvinderen, der skiller sig ud

Testvinderen, der skiller sig ud

Bil Magasinet fremhæver især det høje komfortniveau, rummeligheden og værdi for pengene. Derudover tager TUCSON Plug-in Hybrid bildesign til et nyt niveau. Dens skulpturelle look og dynamiske linjer giver dig et SUV-design, der viser nye veje.

Det rykker på alle fire hjul

Det rykker på alle fire hjul

TUCSON Plug-in Hybrid har firehjulstræk og hele 265 robuste hestekræfter. Det giver en usædvanlig køreglæde både til dig, der sidder bag rettet, men også til resten af bilens passagerer.

HTRAC™-firhjulstræk

HTRAC™-firhjulstræk

Uanset om vejrudsigten byder på dårligt vejr, eller om ruten lægger an til udfordrende sving. Så er det intet problem med TUCSON Plug-in Hybrid. Det innovative HTRACTM-firehjulstræk sikrer dig optimal kontrol under alle forhold.

Op til 62 kilometer på el

Op til 62 kilometer på el

Med en TUCSON Plug-in Hybrid får du en bil med hele to motorer! Den ene er en klassisk benzinmotor – den anden er en kraftig, batteridrevet el-motor, der giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 62 kilometer.

Læs meget mere om TUCSON Plug-in Hybrid

Nem opladning

Nem opladning

Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai, og de gode løsninger, som vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Mere om opladning
Effektiv performance

Effektiv performance

TUCSON Plug-in Hybrid gør det nemt og stærkt at køre elektrisk. Du får en rækkevidde på op til 62 km på el og 265 hestekræfter.

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Med TUCSON Plug-in Hybrid får blandt andet den omfattende pakke af sikkerhedsfunktioner, Hyundai SmartSense.

Mere om sikkerhed
Godt forbundet

Godt forbundet

TUCSON Plug-in Hybrid er udstyret med et udvalg af tilslutningsmuligheder, som f.eks. Bluelink® Connected Car Services.

Mere om connectivity
Byg din TUCSON Plug-in Hybrid

Byg din TUCSON Plug-in Hybrid

Du kan selv sammensætte din TUCSON Plug-in Hybrid alt efter, hvad dit behov er. Vælg mellem fire udstyrsvarianter, vælg den farve, du helst vil køre rundt i og vælg mellem en række forskellige tilvalgsmuligheder.

Byg din bil

Prøvekør TUCSON Plug-in Hybrid

Book en prøvetur via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at bilen står klar til dig, når du kommer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.