TUCSON Plug-in Hybrid sikkerhed

Sikkerhed

Ro i sindet med klasseledende sikkerhed

TUCSON Plug-in Hybrid er sat i verden for at give dig køreglæde såvel som ro i sindet. Det sker med nogle af de bedste og mest avancerede sikkerhedsfunktioner i klassen.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har TUCSON Plug-in Hybrid nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere
Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende biler, såvel som biler i samme vognbane, og skifter automatisk til nærlys. Når der ikke registreres flere biler, genaktiveres fjernlyset, og du får igen maksimal sigtbarhed.

Standard.

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Du kan se højre og venstre side af din TUCSON Plug-in Hybrid i instrumentbordet. Kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane. Sensoren advarer dig tilmed akustisk, hvis der er biler i den blinde vinkel, når du blinker ud.

Ekstraudstyr til Advanced.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Bilen opgiver følgende: Bilens lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og bilens type.

Standard.

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving.

Standard.

 

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig.

TUCSON Plug-in Hybrid er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. 

Standard.

Adaptiv fartpilot (Stop&Go)

TUCSON Plug-in Hybrid's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. I "stop & go" -trafik opretholdes den indstillede afstand.

Standard.

 

Adaptiv fartpilot (Navigationsbaseret)

Denne funktion benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. Bemærk, at det kræver, at du kører efter en rute indtastet på navigationen for at funktionen aktiveres. 

Fås i Advanced. Ekstraudstyr til Essential. 

 

Fjernbetjent parkeringsassistent

TUCSON Plug-in Hybrid kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på smart-key.

Ekstraudstyr til Advanced.

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Mulighed for detektering af fodgængere.

Fra udstyrsvarianten, Advanced, advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt, hvis bagved krydsende biler detekteres ifm. bakning. Tilkøbes førerpakken, kan bilen også detektere bagvedkrydsende fodgængere. 

Fås i Advanced. Detektering af fodgængere er ekstraudstyr.

 

 

 

Motorvejsassistent

TUCSON Plug-in Hybrid er udstyret med en motorvejsassistent. Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og en navigationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata for mere sikker kørsel. Derudover er den i stand til selv at justere hastigheden.

Ekstraudstyr til Advanced.

7 airbags som standard

7 airbags som standard

Sikkerhed er i højsædet på TUCSON Plug-in Hybrid, som har hele 7 airbags inkl. en centerairbag på første række.

Standard.

Udstigningsadvarsel

Udstigningsadvarsel

Denne smarte funktion hjælper dig med at komme sikkert ud af bilen. Den registrerer biler, der nærmer sig bagfra og giver dig en advarsel i instrumenteringen såvel som i sidespejlet.

Fås i Advanced.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Ultralydssensorer registrerer passagernes bevægelser. Det gør det muligt for føreren at blive underrettet, hvis børn eller kæledyr ved et uheld er blevet efterladt i bilen.

Ekstraudstyr til Advanced.

Hvad vil du læse mere om?

Plug-in til effektiv performance

Plug-in til effektiv performance

Mere om performance
Godt forbundet med din TUCSON

Godt forbundet med din TUCSON

Mere om connectivity
Komfort i lange baner

Komfort i lange baner

Mere om komfort