TUCSON Komfort

Komfort

Høj kvalitet og masser af plads

Vores produktspecialister, Kasper og Christian, er pænt begejstrede for interiøret i TUCSON, som byder på nye bløde kvalitetsmaterialer, integreret touchskærm og en lang række andre funktioner.

Tillad cookies, for at se denne video

Plads til store armbevægelser

TUCSON går all-in på komfort, bekvemmelighed og smarte detaljer. F.eks. er det muligt at folde bagsæderne ned via et håndtag i bagagerummet. Du kan nyde varme i sæderne, uanset om du sidder foran eller bagved, og du kommer helt sikkert også til at sætte pris på muligheden for 3-zonet klimaanlæg.
Automatisk bagklap

Automatisk bagklap

Gør det nemt at læsse ting og varer ind. Bagklappen åbnes automatisk, når bilen registrerer nøglen i mere end 3 sekunder. Det er praktisk, når du har begge hænder fulde. Du kan også indstille, hvor højt bagklappen skal gå op, når den åbner. 

Ekstraudstyr.

10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Den fritlagte digitale instrumentering gør det nemmere at holde øje med vigtig info og tilfører samtidig cockpittet et eksklusivt high-tech-look. Mulighed for 4 forskellige visninger.

Afhængig af variant.

10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm er elegant integreret i midterkonsollen. Herfra styrer du alt lige fra navigation og infotainment til klimaanlæg.

Afhængig af variant.

Fleksible splitbagsæder

Fleksible splitbagsæder

Bagsæderne kan nemt og fleksibelt foldes i forholdene 40:20:40. Med de praktiske håndtag har du mulighed for total nedfældning af bagsæderne.

 

Avanceret ventilationsteknologi

Avanceret ventilationsteknologi

Få mere komfort på farten med ventilationsløsningen, som er en kombination af indirekte og direkte ventilationskanaler til køling og opvarmning af kabinen og skaber et behageligt klima i bilen.

Afhængig af variant.

Varme og ventilation i sæderne

Varme og ventilation i sæderne

Kølige om sommeren. Varme om vinteren. Foran sætter du uden tvivl pris på, at sæderne er med både varme og ventilation. Der er også mulighed for sædevarme til passagerne bagved. 

Afhængig af variant/ekstraudstyr

3-zonet klimaanlæg

3-zonet klimaanlæg

Hold alle passagerer glade. TUCSON kan fås med et 3-zonet klimaanlæg, der både giver frisk luft til passagerne på forsæderne og bagsædet. 

Afhængig af variant

Bagagerum: 577/1.756 liter

Bagagerum: 577/1.756 liter

TUCSON har et særdeles rummeligt bagagerum på 577 liter. Og med splitbagsæde og justerbart bagsæde kan du endda øge pladsen endnu mere, helt op til 1.756. Men hvad betyder det omsat til flyttekasser, kufferter eller en barnevogn? Få svaret i vores bagagerumstest.

Se bagagerumstest

Ubegrænset ro i sindet

Ro i sindet er standard, da TUCSON er beskyttet af den helt samme omfattende garanti som alle andre personbiler fra Hyundai.
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye TUCSON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Læs mere
Hyundai Vejhjælp

Hyundai Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid. 

Læs mere

Hvad vil du læse mere om?

Nye hybridmotorer

Nye hybridmotorer

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Vær forbundet til din TUCSON

Vær forbundet til din TUCSON

Mere om connectivity
Varianter og tilbehør

Varianter og tilbehør

Mere om varianter