Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering

Finansiering fra kun 2.828 kr./md.

Finansiering fra kun 2.828 kr./md.

Udbetaling: kr. 57.999,-
Fast rente: 1,95%

Ovenstående priseksempel er baseret på en TUCSON 1.6 Pure til en vejl. salgspris på 289.995 kr. Udbetaling 57.999 kr., restkøbesum til finansiering 231.996 kr., løbetid 96 mdr., pålydende fast rente 1,95%, årlig nominel debitorrente 1,97%, ÅOP 4,06%, samlede kreditomkostninger 39.660 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 271.656 kr. Gældende til 30.11.2021. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. 

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Sikkerhed og tryghed

Forsikring fra 473 kr./md.

Forsikring fra 473 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 329 kr./md.

Serviceaftale fra 329 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftale
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye TUCSON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp