Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundai SmartSense
Den nye Hyundai Tucson tilbyder Hyundai SmartSense. En avanceret pakke af sikkerhedsfunktioner og assistenter. Med Hyundai SmartSense får du automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse og aktiv vognbaneassistent. Derudover findes også funktioner som skiltegenkendelse m.m. (afhængig af variant).
Fuld LED-lys

Fuld LED-lys

Få ekstraordinært godt lys med LED-forlygter. Både kort og langt lys. Sammen med fjernlysassistenten sørger bilen for, at det aldrig generer modkørende, og at du altid kører med langt lys, hvor det er muligt (afhængig af variant).

Dæktryksmåler (TPMS)

Dæktryksmåler (TPMS)

Systemet overvåger løbende trykket i dækkene og advarer, hvis trykket pludselig falder.

Endnu et gear op i sikkerhed
Køreglæde? Ja. Oplevelser? Ja! Men sikkerhed kommer før alt andet hos Hyundai. Den nye Tucson byder i sagens natur på den nyeste teknologi og en lang række features, der garanterer dig større tryghed, når du er på vejen.
Automatisk nødbremsesystem (AEB)

Automatisk nødbremsesystem (AEB)

Observerer vejen foran via det avancerede kamera i forruden og radar i kølergrillen. Advarer og bremser automatisk, hvis den registrerer et element på vejbanen. Systemet virker fra hastigheder fra 10 km/t (afhængig af variant).

Blindvinkel-alarm (BSD)

Blindvinkel-alarm (BSD)

Advarer visuelt om kørertøjer, som befinder sig i den blinde vinkel. Vælger du at blinke lyder også en alarm, hvis der er kørertøjer i den blinke vinkel (afhængig af variant).

Vognbaneassistent (LKAS)

Vognbaneassistent (LKAS)

Vognbaneassistenten (afhængig af variant) bruger kameraet i forruden til at identificere vognbanelinjerne på vejen. Hvis systemet er aktiveret, mens bilen krydser linjerne (uden at blinke af), vil bilen selv rette op og holde sig i sin bane.

Statisk kurvelys (LBA-S)

Statisk kurvelys (LBA-S)

Når du drejer lyser en ekstra pære op og giver dig bedre overblik over vejens forløb (afhængig af variant).

Hvad vil du læse mere om?
Raffineret design

Raffineret design

Mere om design
Komfortudstyr

Komfortudstyr

Mere om komfort
Sportsligt design

Sportsligt design

Mere om N Line