Konkurrencebetingelser: Nyhedsbrev/minHyundai
Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark, Korsvej 1, 6000 Kolding. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du at følge konkurrencebetingelserne som udspecificeret nedenfor. Deltagere, der på den ene eller anden måde ikke følger betingelserne, vil være diskvalificeret fra at vinde præmien.

Hvornår?

Konkurrencen løber kvartalsvist indtil andet udspecificeres.

Hvordan deltager man?

For at deltage i konkurrencen skal deltagerne være tilmeldt Hyundai Danmarks nyhedsbrev ELLER minHyundai på lodtrækningsdagen, som er den første hverdag i hvert kvartal (januar, april, juli, oktober).

Hvem kan deltage?

For at deltage i konkurrencen skal man være mindst 18 år gammel. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage.

Hvad kan man vinde?

Præmien er et gavekort til en værdi af kr. 3.000, som kan benyttes på et Comwells danske hoteller. Præmien skal afhentes hos en af Hyundai’s autoriserede forhandlere og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvordan bestemmes vinderen?

Der udtrækkes kvartalsvist én vinder ved tilfældig lodtrækning blandt alle nyhedsbrevmodtagere og minHyundai-medlemmer.

Hvordan kontaktes vinderen?

Vinderen kontaktes direkte via mailen, der er opgivet ved tilmelding. Hvis vi mod forventning ikke har hørt fra vinderen 3 døgn efter første kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Seneste vindere

Kvartal

Vinder

By

Q1 2019

Danji

Vejle

Q4 2018

Rene Herbes Røvig

Q3 2018

Vagn Nielsen

Toftlund

Q2 2018

Jens Schulz

Løgsted

Q1 2018

John Bagge

Rødby

Q4 2017

Maria Friborg

Værløse

Q3 2017

Henning Kristensen

Nuuk

Q2 2017

Hanne Løvenborg

Slagelse