System Error

 
 

Om Hyundai DanmarkFind svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ

Vi har samlet en lang række af de mest stillede spørgsmål - lige fra spørgsmål om servicedokumenter og finansiering til trækkraft og start/stop-systemer. Uanset om du allerede kører i en Hyundai, eller overvejer om Hyundai skal være din næste bil, skulle du gerne finde svarene her.

Vores forhandlere hjælper meget gerne

Finder du ikke svar på dit spørgsmål i vores FAQ, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte din Hyundai-forhandler eller dit Hyundai serviceværksted, som altid sidder klar til at hjælpe.


For øvrige henvendelser

Har du af anden grund behov for at rette henvendelse direkte til importøren, vil vi opfordre dig til at sende en mail. For optimering af kontakten er e-mails inddelt efter afdeling.


Skriv til:

Salg
[email protected]
Marketing/produkt/PR  [email protected] 
Service og Garanti  [email protected] 
Reservedele
[email protected]
Forhandlerudvikling
[email protected] 

Husk i dén forbindelse, at oplyse navn på din forhandler, reg. nr. på din bil samt kilometerstand.

Din e-mail vil automatisk få tildelt et sagsnummer, som skal bruges ved senere henvendelse til vores support.


Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter og services, anbefaler vi, at du kontakter din lokale Hyundai-forhandler, som er godt klædt på til at svare på dine spørgsmål. Det samme gælder, hvis du er nuværende Hyundai-ejer og har spørgsmål omkring din bil. Det er vores erfaring, at vores kompetente forhandlere kan svare på stort set alle spørgsmål.

Vi er også på Facebook
Følg med i vores updates, deltag i konkurrencer og del din passion med andre danske Hyundai-entusiaster på vores www.facebook.com/HyundaiDanmarkUopfordrede ansøgninger

Vil du sende os en uopfordret ansøgning? Så opret dig i vores JobAgent, og så kontakter vi dig, hvis vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer. Du opretter dig i vores JobAgent her

Hyundai XTR – kampagnemodeller med XTRA meget udstyr    Vælg mellem i20, ix20 og i30. Læs mere om kampagnemodellerne,  find din lokale forhandler eller book en prøvetur.    i30 Comfort XTR Sætter du pris på XTRA komfort og køreglæde i hverdagen? Så vil du blive begejstret for Hyundai i30 Comfort XTR.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret