System Error

 
 
 
Tilmeld din bil i dag

minHyundai – for dig og din Hyundai

Hånden på hjertet. Der er nok at huske på i en travl hverdag. Det praktiske omkring din Hyundai behøver dog ikke optage tankeplads, hvis du tilmelder din bil til minHyundai. Her får du nemlig automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Med minHyundai kan du altså fjerne en række punkter fra din mentale opslagstavle.

Du får adgang til smart online-portal, der giver dig:

• Gratis digital servicebog
• Styr på service og påmindelser
• Eksklusive rabatter, nyheder og medlemstilbud

Vi tænker, du hurtigt vil opdage, hvor praktisk det er, at have alle vigtige informationer om din Hyundai samlet ét sted – og altid lige ved hånden. Hent minHyundai som APP til både iOS og Android – eller tilmeld dig lige her.

 

 

Hyundai

 

 

Helt ny eller lidt gammel? 

Uanset om din Hyundai er helt ny eller har tjent dig trofast i en lang årrække, kan du drage fordel af minHyundai. På din profil kan du følge med i bilens servicehistorik og hele tiden holde dig opdateret på, hvornår det er tid til næste eftersyn. Du kan også se dine forrige Hyundai-modeller i minGarage, hvor de parkeres, når du skifter bil.

 

 

Hyundai

 

 

Trygt styr på service og påmindelser

Et medlemskab af minHyundai giver dig større tryghed og sørger for, at du altid har styr på din bils servicehistorik og andre data. Du vil også have mulighed for at blive automatisk mindet om, når der er tid til eftersyn, og selv bestemme, om du vil have påmindelser ved betaling af ejerafgift, P-licens med mere. Du har, kort sagt, alle vigtige beskeder samlet ét enkelt og let tilgængeligt sted.

 

 

Hyundai

 

 

Eksklusive rabatter, nyheder og medlemstilbud

Det handler ikke kun om bilens data, når du er medlem af minHyundai. Der er nemlig en yderligere række fordele ved at være en del af Danmarks største Hyundai-klub. Du får adgang til eksklusive nyheder og konkurrencer samt fordelagtige rabatter på originalt Hyundai-tilbehør og -kampagnebiler. Og når du og din Hyundai skal ud på eventyr sammen, har minHyundai et helt særligt samarbejde med Billetsalget.dk, der giver dig tilbud til koncerter og events i hele landet.

 

 

Hyundai

 

 

Bliv en del af klubben

Det er nemt og gratis at tilmelde sig minHyundai. Hent minHyundai som APP til både iOS og Android eller tilmeld dig ved at klikke på linket herunder:

 

Hyundai

 

 

 

 

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret