System Error

 
 

Om Hyundai Danmark

Hyundai bakker op om
stort og småt.

Hyundai bakker op om stort og småt.

Som et både globalt og lokalt brand er Hyundai engageret i en lang række begivenheder – fra store, multinationale arrangementer til mindre, lokale aktiviteter.


Aktuel sponsoraftale:
FIFA World Cup™- og EURO-sponsor


Hyundai har udvidet det eksisterende sponsorat med FIFA til også at dække VM i 2018 og 2022. Det er med udgangspunkt i de succesfulde sponsoraftaler i forbindelse med de tre seneste FIFA World Cups, at Hyundai har besluttet sig at forlænge partnerskabsaftalen.

"Vi er meget glade for at udvide partnerskabet med Hyundai som en af de øverste FIFA-Partnere, der nu vil yde aktiv støtte til en yderligere to udgaver af FIFA World Cup™ i 2018 og 2022. Hyundai er en sand fodboldpartner, som forstår og deler vores filosofi og passion for det smukke spil." udtaler FIFA-præsident Joseph S. Blatter.

Hyundai har tidligere været bilsponsor ved blandt andet EURO 2000™, 2002 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2004™, 2006 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2008™, 2010 FIFA World Cup™, EURO 2012™ samt FIFA World Cup 2014™.

Læs mere om samarbejdet her:
FIFA’s officielle, internationale website

Hyundai’s internationale website vedr. sponsering
Hyundai World Rally Championship

Hyundai WRC Rally
Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor er vi naturligvis også med i World Rally Championship - et af verdens mest klassiske og allermest krævende motorsportsløb.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret