COVID-19

COVID-19

Vi er her for dig og din bil

Vi tager naturligvis alle nødvendige forholdsregler for at sikre både din og vores medarbejderes sikkerhed i forbindelse med coronavirus, så du trygt kan se og prøvekøre vores biler samt booke tid på værksted.

 

Generelle forholdsregler

Vi tager udviklingen af coronavirussen meget alvorligt. Sikkerheden og sundheden hos vores kunder, ansatte og samarbejdspartnere er yderst vigtig for os. Derfor efterlever vi naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så du trygt kan besøge os. Der er åbent i salgsafdelingerne og på værkstederne, men vi holder mere afstand til hinanden, og håndtrykket er erstattet af et smil.

 

Udover at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger tager vi følgende forholdsregler:

  • Vi renser alle berøringsflader i vores biler efter hver prøvetur.
  • Når du skal aflevere din bil på værkstedet, kan du gøre det uden fysisk kontakt via vores nøgleindkast.
  • Vi bruger handsker, når din bil serviceres, og bilnøgler og andre berøringsflader renses, når bilen er færdig.
  • Vi bestræber os på at tilbyde afhentning og levering af din bil på din hjemmeadresse. Forhør dig om muligheden hos din lokale forhandler.

 

Ved nødsituationer

Hyundai Vejhjælp er fortsat gældende i Danmark, så du kan kontakte os som vanligt. Det samme gør sig gældende for vores værksteder, der er klar til at reparere din bil, hvis du måtte få brug for det.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til håndteringen i praksis, eller har du særlige ønsker forud for dit besøg, er du velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler via formularen nedenfor. Du kan også finde telefonnummer til din lokale forhandler her.

Til forsiden

 

Senest opdateret: 11-05-2020