Altid forrest. Ét fremskridt ad gangen.

Altid forrest. Ét fremskridt ad gangen.

#NextAwaits

Fremskridt sker ikke tilfældigt. Det er formet af historien.

Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger, nye ideer. Det er sådan vi altid har bygget vores biler, og med de nye generationer af elbiler, hybridbiler – og senest brintbilen, NEXO, har vi taget endnu et stort skridt fremad. Imod en renere fremtid.

.

#NextAwaits

Vores rejse
Vores grundlægger

Vores grundlægger

1930'erne

På trods af sin ydmyge oprindelse var vores grundlægger Chung Ju-Yung en ægte optimist. Han startede sin karriere som stik-i-rend-dreng, hvor han leverede ris, men han fik snart startet sit eget bilværksted. Det kom senere til at hedde Hyundai Motor Group, hvor "Hyundai", der betyder "moderne tider", kom til at symbolisere hans gåpåmod og vision.

 

Ambitionen om genopbygning

Ambitionen om genopbygning

1950'erne

Efter Korea-krigen

Chung var fast besluttet på at hjælpe med at genopbygge sit land efter Korea-krigen og arbejdede blandt andet med at rekonstruere Goryeong-broen. Hyundai fik hurtigt ansvaret for at opbygge landets infrastruktur.

På jagt efter nye udfordringer

På jagt efter nye udfordringer

1960'erne

Efter at have bevist sin styrke og bredde under opbygningen af veje og broer søgte Hyundai større udfordringer. Nye ambitiøse projekter omfattede blandt andet Soyang-dæmningen og Jubail Industrial Harbour i Saudi-Arabien, der blev smedet af stål produceret på Hyundais eget stålværk.

 

Etableringen

Etableringen

2000'erne

Velkendte navne såsom Santa Fe, Tucson, i10, i20 og i30 blev lanceret og fik anerkendelse af både brancheeksperterne og bilejerne. Med et bredt produktsortiment, som regelmæssigt opdateres, og en brancheførende garanti blev Hyundai en af verdens største bilproducenter.

 

Morgendagens teknik allerede i dag

Morgendagens teknik allerede i dag

2019

Vores grundlæggers gåpåmod er det, der driver vores tankegang i dag. Vi har allerede lanceret tre nulemissonskøretøjer på markedet. Og vi udvikler os konstant med øget rækkevidde, optimal komfort og ny teknologi.

 

 

Næste fremskridt

Næste fremskridt

2030'erne

Vores næste generation af eldrevne brintbiler, NEXO, kan allerede ses ude på vejene i Europa, og det er kun begyndelsen. Det er vores mål at have produceret 500.000 biler drevet med vores brintteknik i 2030 og dermed bane vejen for en ny æra med miljøvenligt bilejerskab.

"Hvordan ved man, om noget er umuligt, hvis man ikke har prøvet?"

"Hvordan ved man, om noget er umuligt, hvis man ikke har prøvet?"

Chung Ju-Yung, Hyundais grundlægger

Se vores udvikling. Ét fremskridt af gangen.

Tillad cookies, for at se denne video

Next Awaits

Tag et skridt ud i fremtiden med os.


Læs mere om den nye IONIQ Plug-in Hybrid, den nye IONIQ Electric, den nye NEXO brint og KONA Electric. 

I tvivl om, hvilken type elbil, som passer til dig?

 

Læs mere om forskellene