God tur hjem, CO2

God tur hjem, CO2

IONIQ Electric udleder intet CO2 under kørsel

Miljøaktivisme, helt tilbagelænet

Miljøaktivisme, helt tilbagelænet

Og oplader du med grøn strøm fra f.eks. vindmøller eller solceller, så kan dit samlede CO2-aftryk ikke gøres lavere. Men det er blot én af de gode ting ved den opgraderede IONIQ Electric. Du gør en aktiv indsats for et bedre miljø, ja! Men du kommer også til at køre i en gennemdesignet og gennemtænkt el-bil, der er fyldt med den nyeste sikkerhedsteknologi. Man kan jo i grunden sige, at miljøaktivisme møder moderne bilisme.

CO2 er udledt i forbindelse med produktion af bilen. CO2 kan også blive brugt i forbindelse med opladning. Afhængig af el-leverandør.

Book prøvetur
120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ Electric

Har du brug for at lade op undervejs? Intet problem – Hyundais LIVE Services guider dig frem til de ladestationer, der findes på din rute. Med henblik på hurtigst mulig opladning kan IONIQ Electric lades op ved lynopladere med jævnstrøm (DC). 

Opladningsvarighed @100 kW-ladestation: 54 minutter (80% ladestatus SOC).

Opladningsvarighed @ 50 kW (80 % SOC): 57 minutter

Layer 10

Med en enkelt opladning giver den nye IONIQ Electric dig en rækkevidde på op til 311 kilometer (WLTP) - helt uden CO2-udslip under kørsel! Drejningsmomentet på den elektriske motor (100 kW) drives af et nyt og effektivt 38.3 kWh lithium-ion- polymer-batteri.

43 INT IONIQ EV CENTER CONSOL CMYK

Hyundai IONIQ Electric kommer med masser af lækkert komfortudstyr som standard. Glæd dig over bl.a. automatgear, adaptiv fartpilot, klimaanlæg, varme i rat og sæder og meget mere. Se hele udstyrslisten her.

Udforsk den nye IONIQ Electric


Besøg modelside

For fremtiden

For fremtiden

Fremskridt sker ikke tilfældigt. Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger og nye ideer. Det er sådan, vi altid har bygget vores biler, og med de nye generationer af elbiler, hybridbiler – og senest brintbilen, NEXO, har vi taget endnu et stort skridt fremad mod en renere fremtid.

Læs mere