Fremskridt er noget, man tager...
også på arbejde

Fremskridt er noget, man tager... også på arbejde

IONIQ Plug-in Hybrid kører op til 52 km på el

Miljøaktivisme er noget, du kan komme kørende til

Miljøaktivisme er noget, du kan komme kørende til

For os er moderne bilisme og miljøaktivisme to sider af samme sag. Selvfølgelig, fristes vi til at sige. I den opgraderede IONIQ Plug-in Hybrid sikrer batteriet, at du kan køre helt uden CO2-udledning under kørsel på kortere ture, mens den klassiske motor giver effektiv kørsel på de længere stræk. En perfekt kombination. Så samtidig med at du gør en aktiv indsats for et bedre miljø, kan du glæde dig over en gennemdesignet og gennemtænkt el-bil, fyldt med den nyeste sikkerhedsteknologi. Så ja! Moderne bilisme rimer på miljøaktivisme.

Book prøvetur
Layer 3

Få glæde af det bedste fra to verdener. Elektrisk når du vil. Benzin når du har brug for det. Nyd op til 52 kilometers elkørsel med et enkelt tryk på en knap. Når der ikke er mere strøm tilbage, kan du tilslutte bilen en ladestander - eller blot fortsætte på benzinmotoren. 

KV Img

Den nye IONIQ Plug-in Hybrids rene, aerodynamiske silhuet er blevet opgraderet med en række nye designelementer for at optimere dens sofistikerede look. Den dynamiske kølergrill harmonerer smukt med de nye fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatisk LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

Img3

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid kommer med masser af lækkert komfortudstyr som standard. Glæd dig over bl.a. automatgear, adaptiv fartpilot, klimaanlæg, varme i rat og sæder og meget mere. Se hele udstyrslisten her.

Udforsk den nye IONIQ Plug-in Hybrid


Besøg modelside

For fremtiden

For fremtiden

Fremskridt sker ikke tilfældigt. Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger og nye ideer. Det er sådan, vi altid har bygget vores biler, og med de nye generationer af elbiler, hybridbiler – og senest brintbilen, NEXO, har vi taget endnu et stort skridt fremad mod en renere fremtid.

Læs mere