Sikkerhed gennem forskning og udvikling

Hos Hyundai har vi altid haft fokus på forskning og udvikling af nye teknologier, og vi tester konstant vores bilers sikkerhed.
Hyundai innovativ sikkerhed BAYON stopper for fodgængere
Hyundai innovativ sikkerhed BAYON  kommer kørende set bagfra

Forskning

Funktioner på forkant

Målet er, at vores innovative sikkerhedssystemer skal gøre din kørsel både nemmere, sjovere og mere sikker. Vores forskere udvikler konstant nye innovative funktioner, der forbedrer køreglæden og køresikkerheden. Nedenfor kan du se nogle af de seneste resultater.
Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Sensoren advarer om biler i den blinde vinkel og kan vise dig både højre og venstre side med de smarte blindvinkel-kameraer. Kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane.

Kom sikkert ud af bilen

Kom sikkert ud af bilen

Hjælper dig med at komme sikkert ud af bilen ved at registrere køretøjer, der nærmer sig bagfra og giver dig en advarsel i instrumenteringen såvel som i sidespejlet. Dørene låses kortvarigt for at sikre, at der ikke laves en utilsigtet og uhensigtsmæssig udstigning.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

Midterairbag mellem forsæderne

Midterairbag mellem forsæderne

Nogle Hyundai-modeller har et forbedret 7-airbagssystem, hvor der er en ekstra midterairbag mellem forsæderne. Med en midterairbag, der er monteret på højre side af førersædet, forhindres bilens fører og forsædepassageren i at kollidere med hinanden. Det minimerer risikoen for alvorlige skader.

Motorvejsassistent

Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og nagivationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata for en sikker kørsel. Motorvejsassistenten er også i stand til selv at justere hastigheden. 

Crash tests

Alle biler gennemgår omfattende crash tests

Hver Hyundai gennemgår omfattende og standardiserede crash tests for at sikre, at du og dine passagerer forbliver beskyttede i tilfælde af en kollision.
Uafhængige test-organisationer

Uafhængige test-organisationer

Hos Hyundai tror vi på gennemsigtighed, når det drejer sig om vores testresultater. Hvert enkelt køretøj bliver regelmæssigt gennemgået af uafhængige organisationer for at sikre korrektheden af vores sikkerhedsoplysninger.

Euro NCAP

Euro NCAP

Vores biler modtager konsekvent høje sikkerhedsvurderinger fra den uafhængige European New Car Assessment Program (Euro NCAP).

Læs mere

Mere sikkerhed

Aktiv sikkerhed

Aktiv sikkerhed

Læs om Hyundais avancerede, elektroniske sikkerhedssystemer, der både forebygger ulykker og forbedrer sikkerheden.

Læs mere
Passiv sikkerhed

Passiv sikkerhed

Læs mere om, hvordan Hyundai er bygget til at beskytte passagererne og modstå sammenstød.

Læs mere

De viste sikkerhedsfunktioner er ikke til stede i alle vores biler. Det afhænger af model og udstyrsvariant. På bilernes prisliste findes der en samlet listet over sikkerhedsfunktioner i den pågældende bil.