Fordele ved privatleasing

Fordele ved privatleasing

Ny bil uden bekymringer. Til en fast lav pris.

 

Vælger du Hyundai Privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Det er vores opgave! Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Og med den lave udbetaling får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Fordele ved privatleasing

Kort fortalt
Tryghed i bilbudgettet

Tryghed i bilbudgettet

Med privatleasing samler du finansiering, afskrivning og service i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Resultatet er ro i budgettet og sindet.

Mulighed for at skifte bil oftere

Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing har du en bil i en aftalt periode med et begrænset kilometerforbrug. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Du har derfor mulighed for at skifte bil oftere, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke ejer bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Ny bil – uden store lån

Ny bil – uden store lån

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

Er privatleasing noget for mig?

Om køb eller privatleasing er den bedste løsning for dig, kommer an på en lang række faktorer. Men som tommelfingerregel kan man sige, at leasing er en rigtig god mulighed, hvis du kender dit kørselsbehov – også et godt stykke ud i fremtiden – og prioriterer tryghed i dit bilbudget.

Hvis du derimod er usikker på dit fremtidige kørselsbehov, bør du overveje andre finansieringsmuligheder. Uanset hvad du hælder til, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker kan din lokale Hyundai-forhandler rådgive dig om køb og leasing og opstille de relevante økonomiske scenarier, så du kan træffe det rigtige valg.

Udbetaling

Hvor meget er du villig til at betale som engangsbeløb? Jo dyrere model, des højere udbetaling. Vær opmærksom på, at du ikke får beløbet igen, når aftalen udløber.

Månedlig ydelse

Hvor meget kan og vil du afsætte til din bil hver måned? Hos Hyundai inkluderer den månedlige ydelse bl.a. service og garanti, men ikke brændstof, grøn ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Kilometerbegrænsning

Hvor meget regner du med at køre om året? Jo færre kilometer, des lavere pris. Men husk, at hvis du kører længere end aftalt, bliver du afkrævet et gebyr for de ekstra kilometer, da bilen taber værdi.

Når bilen skal afleveres

Når leasingaftalen udløber, og bilen skal afleveres, er det en uafhængig taksator, der gennemgår bilen. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal der naturligvis betales for udbedring af disse. Men har du passet på bilen, og er den i den aftalte stand, så er det Hyundai Finans, der står med risikoen for restværdien.

Vil du vide mere om privatleasing?

 

PrisoversigtFind forhandlerDownload brochure