Topbanner V2
Logo Blaa

Når du privatleaser en Hyundai el- eller plug-in hybridbil med 0 kr. i udbetaling, kan du lige nu få 6 måneders gratis opladning med i købet (værdi op til kr. 4.494,-), hvis du ifm. indgåelse af leasingaftalen også opretter et ladeabonnement hos Clever. På den måde kan du nemt og billigt afprøve, om en elbil er det rigtige valg for dig.

Kampagnen tilbydes i samarbejde med LeasePlan, som er en af Danmarks største og mest erfarne leasingvirksomheder. LeasePlan arbejder for at fremme miljøvenlige biler og har et mål om en flåde helt uden CO2-udledning i 2030.

Tilbuddet med de 6 måneders gratis opladning (værdi op til 4.494 kr.) gælder et begrænset antal biler og kun kontrakter indgået efter 10/11 2020. Tilbuddet dækker forbruget af strøm ifm. opladning via Clevers ladestandere i perioden og kræver oprettelse af abonnement hos Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Evt. installation af Clevers ladeboks på hjemmeadressen er for egen regning og koster kr. 7.995,- (ekstraomk. kan forekomme f.eks. ved behov for gravearbejde mv.) Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning via den evt. installerede hjemmeladeboks efter gældende tlbagebetalingssats, se clever.dk/tilbagebetaling. 

Efter udløb af gratisperioden fortsætter dit abonnement automatisk som et betalingsabonnement – enten som Clever Unlimited* abonnement (749 kr./md.) eller Clever Unlimited Network abonnement (625 kr./md.) – afhængigt af, hvad du har valgt ved oprettelse. Abonnementet opkræves via BS-betaling og kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden, som er lig med bindingsperioden. Det kan også ændres til ”Clever Go,” som er en forbrugsbaseret løsning. hvor du betaler for dit forbrug én gang om måneden. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Vælg mellem
KONA Electric Essential

KONA Electric Essential

204 hk / 64 kWh / aut.

Inkl. Apple CarPlayTM, bakkamera m.m.

Månedlig ydelse fra

4.095 kr./md.

Udbetaling: 0 kr.
Samlet betaling i perioden: 148.020 kr.

Se flere priseksempler

Mere om KONA EV

Byg bil

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) kr. 49.740,-. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger samt mindsteprisen i bindingsperioden. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring, ladeabonnement og ekstra dæk. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Vist med ekstraudstyr såsom to-farvet karosse m.m. Forbrug 147 Wh/km, elektrisk rækkevidde op til 484 km. CO2 0 g/km. Rækkevidde er afhængig af kørestil, udvendig temperatur og brug af komfortudstyr. Leasingaftale udbydes i samarbejde med LeasePlan.

IONIQ Plug-in Hybrid Trend

IONIQ Plug-in Hybrid Trend

1.6 GDi + 8,9 kWh 141 hk aut.

Inkl. Apple CarPlayTM, klimaanlæg, adaptiv fartpilot m.m.

Månedlig ydelse fra

3.495 kr./md. 

Udbetaling: 0 kr.
Samlet betaling i perioden: 126.420 kr.

Se flere priseksempler

Mere om IONIQ plug-in

Byg bil

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) kr. 42.540,-. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger samt mindsteprisen i bindingsperioden. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring, ladeabonnement og ekstra dæk. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Vist med ekstraudstyr. Forbrug 138 Wh/km, elektrisk rækkevidde op til 311 km. CO2 0 g/km. Rækkevidde er afhængig af kørestil, udvendig temperatur og brug af komfortudstyr. Leasingaftale udbydes i samarbejde med LeasePlan.

IONIQ Electric Trend

IONIQ Electric Trend

100 kW / 38,3 kWh / aut.

Inkl. Apple CarPlayTM, aut. nødbremse, bakkamera m.m.

Månedlig ydelse fra

3.795 kr./md.

Udbetaling: 0 kr.
Samlet betaling i perioden: 137.220 kr.

Se flere priseksempler

Mere om IONIQ Electric

Byg bil

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) kr. 46.140,-. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger samt mindsteprisen i bindingsperioden. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring, ladeabonnement og ekstra dæk. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Vist med ekstraudstyr. Forbrug 90,9 km/l, elektrisk rækkevidde op til 52 km. CO2 26 g/km. Rækkevidde er afhængig af kørestil, udvendig temperatur og brug af komfortudstyr. Leasingaftale udbydes i samarbejde med LeasePlan.

Er privatleasing noget for mig? 

 

Fordele ved privatleasing

Book prøvetur
Indtast dine oplysninger her, så kontaktes du af en forhandler omkring en prøvetur. Det er også muligt at få en online præsentation af bilen, hvis du foretrækker dette. Blot informér din forhander, når han kontakter dig.