Book en prøvetur

Book en prøvetur

og vind en tur til Premier League

Så let er det at vinde en fantastisk fodboldoplevelse i London

Det eneste, du skal gøre for at komme til en ægte Premier League-kamp på Stamford Bridge, er at prøvekøre en Hyundai i perioden fra 1. september til 30. oktober 2019 – og lægge et foto af dig selv med Hyundai’s fotoramme på Instagram eller Facebook. Benyt #dreamswithhyundai og #hyundaidanmark.

Vi trækker lod om en fodboldrejse for 2 personer til en værdi af kr. 20.000,- Præmien omfatter fly til London og retur, 3 overnatninger, transfer til og fra hotel, rundtur i London, rundtur på Chelseas Fodboldmuseum og 2 billetter til en Premier League-kamp i kategori 1! Vinderen af turen til Chelsea får direkte besked og offentliggøres på Hyundai’s Facebookside den 15. november 2019.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: Du skal fremvise kørekort i butikken.

Konkurrencen løber i perioden 7. september til 31. oktober. Præmien indløses i starten af december 2019. Der trækkes lod blandt alle danske deltagere, som har prøvekørt en Hyundai og lagt et billede op med det nævnte #. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Hyundai Danmarks Facebookside d. 15. november. Deltagere skal være min. 18 år og have gyldigt kørekort. Rejsen er inkl. 3 overnatninger i London, flyrejse, transfer fra lufthavnen i England til hotellet, 2 billetter i kategori 1. Samlet værdi kr. 20.000,- Vinderen skal selv komme til dansk lufthavn samt medbringe evt. lommepenge. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Kan vinderen ikke deltage på det programsatte tidspunkt, bortfalder præmien. Ansatte hos Hyundai Danmark og Hyundai-forhandlere kan ikke deltage i konkurrencen. Forbehold for ændringer i programmet.