System Error

 
 

Service 5+

Autoriseret eftersyn
af din Hyundai, som er
mere end 5 årHver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe.

Din sikkerhed i en Hyundai er en altafgørende faktor, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har hele 11 af vores mest populære modeller også scoret topkarakter i sikkerhed hos det kendte testinstitut Euro NCAP.

Hyundai Service 5+

Kærlighed kender ingen alder

Vi holder af din Hyundai. Også selvom den er mere end 5 år gammel. Derfor har vi udviklet Hyundai Service 5+.

Med et Hyundai Service 5+ eftersyn er det nemt og billigt at holde glæden ved din Hyundai vedlige. Til en fast lav pris på kr. 1.495,- går specialuddannede Hyundai-teknikere din bil igennem på alle væsentlige punkter. Og ikke nok med det. Foruden originale reservedele og kyndig rådgivning, inkluderer eftersynet også Hyundai Vejhjælp i hele Europa*.

Kort sagt. Vælg et Hyundai Service 5+ eftersyn fremfor et uautoriseret serviceeftersyn, hvis du vil have ekstra tryghed og driftssikkerhed året rundt.

Hyundai service 5+ 

Hvad indeholder Hyundai Service 5+ eftersyn?

Foruden at skifte olie og oliefilter, efterser og kontrollerer vores teknikere din bil på en række vigtige punkter:
✓   Bremsefunktion 
✓   Udstødning og ophæng
✓   Belysning 
✓   Styretøj, hjulophæng og støddæmper
✓   Horn 
✓   Rustbeskyttelse
✓   Viskerblade 
✓   Aflæsning af fejlkoder
✓   Dæk og dæktryk 
✓   Bremseklodser -og skiver
✓   Væskeniveauer 
✓   Motortæthed, gearkasse m.m.
✓   Frostsikring 
✓   Efterfyldning af sprinklervæske
✓   Udvendige drivremme 
✓   Kontrol af evt. fabriksopdateringer

Kører du mange kilometer og vil have en bil, som er fuldt ud serviceret, anbefaler vi i stedet vores almindelige, autoriserede serviceeftersyn. Hør mere hos dit Hyundai-værksted.

Vi matcher prisen

Efter endt gennemgang af din bil, giver værkstedet dig altid en status og et samlet overblik over eventuelle anbefalede reparationer. Der foretages ingen reparationer eller udskiftning af sliddele uden din accept, og du bestemmer selv, om du vil have de anbefalede reparationer udført eller ej. Dog ønsker vi, at holde forholdet mellem dig og din Hyundai godt kørende. Derfor matcher vi prisen på alle tillægsreparationer.

Vi matcher prisen, hvis et alternativt værksted i Danmark tilbyder dig en skarpere pris end den, vi har tilbudt dig. Det er et krav, at du kan fremvise et skriftligt tilbud på et identisk reparationsomfang, der ikke er ældre end 14 dage, og som inkluderer originale reservedele. Prismatch gælder ikke tilbud, som er omfattet af kampagner.
 

Gratis vejhjælp i hele Europa

Når du har din bil til autoriseret Hyundai Service 5+ eftersyn, får du automatisk genaktiveret din Hyundai Vejhjælp, som gælder i hele Europa*. Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du er impliceret i et uheld eller har tekniske problemer, der gør, at du ikke kan køre videre. Og så sparer du tilmed kr. 849,- årligt.

Læs mere om fordelene ved Hyundai Vejhjælp her.

Få automatiske påmindelser

Hånden på hjertet. Der er nok at huske på i en travl hverdag. Det praktiske omkring din Hyundai behøver dog ikke optage tankeplads, hvis du tilmelder din bil til minHyundai. Her får du automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Du har bilens servicehistorik lige ved hånden – og en række fordele som medlem. Hent minHyundai som APP til både iOS og Android – eller tilmeld dig lige her.

*Hyundai Vejhjælp dækker i hele Europa, ekskl. Grønland og Færøerne. Aftalen er gældende frem til næste autoriserede serviceeftersyn. Hyundai Vejhjælp er forudsat, at evt. sikkerhedsrelateret ekstraarbejde udføres på et autoriseret Hyundai-værksted.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret