System Error

 
 

Tilbud



Kør sæsonen sikkert i møde.

Din Hyundai passer godt på dig. Derfor må du også passe godt på den. Og vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej. Med vores sæsonaktuelle kampagner kan du sikre dig, at din Hyundai er klar til vejrskiftet. 

Psst… Tilmeld din Hyundai til minHyundai og få ekstra fordele. For eksempel kan du som medlem lige nu spare penge på et effektivt A/C-eftersyn. Hent APPen minHyundai til iOS eller Android allerede i dag – eller tilmeld din bil ved at klikke her.

 

Prisskarpt Service 5+ eftersyn
Kr. 1.495,-


Til dig, der ejer en Hyundai, som er mere end 5 år, har vi udviklet eftersynet Service 5+. Til en fast lav pris får du eftersyn, rådgivning og originale reservedele – og opretholder din Hyundai Vejhjælp. Læs mere her.


Skridsikre gummimåtter
Kr. 595 ,-


Beskyt din bil mod vand, mudder, sand og salt med holdbare og vejrbestandige gummimåtter, der er nemme at rengøre. Sættet består af fire måtter.



Friske viskerblade 
Kr. 295,-


Få et godt udsyn med et sæt friske viskerblade. Så har du de bedste forudsætninger for en sikker færdsel – og så undgår du, at gamle viskerblade ridser din rude. 

Prisværdigt pyttelys
Kr. 1.795,-


Undgå vandpytter når du stiger ud af bilen i efterårets mørkere timer. Med indstigningslyset opnår du en oplyst vej, når du åbner fordørene. Fås også med Hyundai-logo.

Vigtigt sikkerhedskit
Kr. 345,-


Et sikkerhedskit er obligatorisk i enhver bil. Kom godt på vej med et Hyundai sikkerhedskit, der indeholder både førstehjælpspakke, to sikkerhedsveste og en advarselstrekant.
   
   

Tænk originalt – det betaler sig 

Vores originale tilbehør og reservedele er designet og udviklet specielt til din Hyundai. Det er din garanti for, at intet er overladt til tilfældigheder. Samtidig er det også din garanti for, at det du får, altid lever op til Hyundais strenge krav til kvalitet og holdbarhed. Kig forbi – vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning og faglig korrekt montering.
 
 

 
Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret