System Error

 
 

Service

Vores 9 kundeløfter
forpligter os til at
gøre os umage.

Find din nærmeste forhandler her

kundeløfter

Hele vejen for at give dig uafbrudt køreglæde.


Hver dag stræber vi efter at gøre vores kundeløfter til virkelighed, så du kan opleve den bedst mulige service og bedst mulige rådgivning. Vi vil ikke byde dig noget mindre.

Det er noget, som har stor betydning for det enkelt Hyundai-værksted rundt om i Danmark, men i særdeleshed også for Hyundai som mærke. Kvalitet og garanti er nemlig ikke kun noget, der skal komme til udtryk i din Hyundai, du kører i. Det er noget, der skal komme til udtryk hos alle de mennesker, du møder på din vej, og som på den ene eller anden måde arbejder med Hyundai.

I samarbejde med hvert enkelt værksted har vi derfor 9 løfter, som vi giver til dig som kunde. Samtlige kundeløfter – uanset om det handler om modtagelsen i butikken over servicearbejdet til aflevering og opfølgning – bygger på uafbrudt køreglæde. Vi ser det som en naturlig konsekvens af den garanti, vi som de eneste yder i Danmark: 5 år uden kilometerbegrænsning. 

Med garantien og de 9 løfter giver vi os selv noget at leve op til, en hel del faktisk. Nogle vil sige, det er meget ambitiøs og ligefrem voldsomt forpligtende. Vi tror dog fuldt og fast på vores medarbejdere ude hos forhandlerne og ude på værkstederne. Og vi ved, at de hver dag vil stå på mål dig og din Hyundai – hele vejen.


kundeløfterHyundai Kundeløfter


Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret