System Error

 
 
top
Hyundai KONA test

car_22-11-2017-kona

 
 
 
 
 
TEST OG VIND

Er KONA dit perfekte match?

Hyundai KONA

Hvilken type falder du for?

Og hvad betyder det for dit valg af bil?

Tag testen, og få svaret. Så får du samtidig muligheden for at vinde en KONA i en måned.

 

Den perfekte mulighed for at finde ud af, om I er det perfekte match.

 

Hyundai KONA

Se konkurrencebetingelser

FINANSIERING

Ekstraordinært meget attitude
fra kun 1.858 kr./md.

Hyundai KONA

Finansieringseksempel: KONA 1.0 T-GDI Life
Ydelse: 1.858 kr./md.
Udbetaling: 36.796 kr. 
Samlet betaling i perioden: 178.397 kr.

Ovenstående priseksempel er baseret på en købspris inkl. lev. på 183.975 kr. Løbetid: 96 mdr. Saml. kreditomk.: 31.217. Fast rente: 1,97%. Nominel rente: 1,99%. ÅOP: 5,04%. Finansieringstilbuddet gælder til 30.02.2018. Kræver kreditgodkendelse og kaskoforsikring. Tilbydes i samarbejde med Hyundai Finans.

Hyundai KONA

DESIGN
Exterior

You style it.
Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme giver blikfang og understreger det stærke SUV-design.
 • More

  Kølergrill

  More

  Lygter

  • Hyundai KONA kølergrill

   Kølergrill

   Hyundais signatur-kølergrill kombineret med det unikke dobbelt-forlygtedesign giver bilen et dristigt look. (Krom metal-detaljer afhængig af variant).

  • Hyundai KONA LED-forlygter

   Lygter

   Et unikt signatur-forlygtedesign med separat LED kørelys. Kombinér dem med LED-forlygter inkl. statisk kurvelys og Highbeam Assist (afhængig af variant) for maksimal lysstyrke og kørekomfort.

    

 • More

  Spejle

  More

  Fælge

  More

  Sidelister

  • Hyundai KONA sidespejle

   Spejle

   Muligheden for sort eller mørkegråt tag og sidespejle (ekstraudstyr) lader dig tilpasse bilen til din personlige stil.

  • Hyundai KONA fælge

   Fælge

   Fås med et udvalg af stilfulde alufælge op til 18” (ekstraudstyr).

  • Hyundai KONA sidelister

   Sidelister

   Krom sidelister fremhæver kanten i bilens design (afhængig af variant). 

 • More

  Tagspoiler

  More

  LED baglygter

  • Hyundai KONA tagspoiler

   Tagspoiler

   Taglinjen slutter i en smart og aerodynamisk tagspoiler med indbygget centralt LED-bremselys.

  • Hyundai KONA LED-baglygter

   LED baglygter

   De slanke baglygter smyger sig unikt fra bagenden og om på siden af bilen. Fås også med smarte og effektive LED-lygter (afhængig af variant). 

You match it.

Det er ikke alene i designet, men også i de små detaljer, at KONA skiller sig ud. Oplev en usædvanlig grad af komfort med materialer af høj kvalitet hele vejen igennem for en sensuel og raffineret følelse. 

Og med fire interiør-farvekombinationer kan du skrotte det lidt mere kedelige klassiske instrumentbrætlook og give din bil et helt personligt præg. Farvekombinationer fås ifm. køb af læder- eller dellædersæder (ekstraudstyr fra Trend). 
Bright Orange
 • Red Hot
 • Lively Lime
 • Classic Grey
  • Hyundai KONA head-up display

   HEAD-UP DISPLAY

   Hold øjnene på vejen og se alle relevante informationer såsom fart, advarsler osv. direkte i dit synsfelt (afhængig af variant).

  • Hyundai KONA Apple CarPlay

   CONNECTIVITY

   Den 8” touchskærm gør alt nemt tilgængeligt med Apple CarPlayTM and Android AutoTM (afhængig af variant).

  • Hyundai KONA trådløs opladning

   TRÅDLØS OPLADNING

   Placeret i midterkonsollen kan en trådløs opladningsplade (Qi standard) nemt lade en kompatibel Qi-aktiveret smartphone (afhængig af variant).

  PERFORMANCE
  Exterior

  You boost it.

  Sådan som du ønsker det. Fart, overskud og effektivitet. KONA har det hele. I benzin tilbyder KONA den effektive 1.0 T-GDI med 120 hk, som er rap i byen. Ønsker du mere kraft og fodfæste kan du vælge 1.6 T-GDI motoren med hele 177 hk, firhjulstræk og lækker 7 trins DCT automatgearkasse.

  I diesel tilbyder vi senere i 2018 en nyudviklet 1.6 CRDi motor.   1,0 T-GDI benzinmotor

  Hyundai Kona

  1.6 T-GDI benzinmotor

  Hyundai Kona

  1.6 CRDI dieselmotor

  Hyundai Kona

  Med den 3 cylindrede 1.0 T-GDI motor, får du en effektiv og økonomisk motor med 120 hk (88kW) og 172 Nm. Sammen med denne motor får du en 6-trins manuel gearkasse og forhjulstræk. 

  Oplev højere ydelse med den kraftige 1.6 T-GDI motor. 0-100 km/t under 8 sekunder. Motoren, som er udviklet af Hyundai selv, har 177 hk (130KW) og hele 265 Nm. Udover høj effektivitet, får du en lækker 7-trins DCT automatisk gearkasse inkl. 4-hjulstræk.

  Senere i 2018 kommer en nyudviklet dieselmotor i 2 forskellige varianter. 

  • 1
  • 2
  • 3
  Hyundai Kona

  6-trins manuel gearkasse 
  KONAs 6-trins manuelle gearkasse er yderst brændstoføkonomisk. Gearkassen fås i kombination med 1.0 T-GDI benzin motor og forhjulstræk.

  Hyundai Kona

  7-trins automatgearkasse
  Med en 7-trins DCT automatgearkasse kombinerer du brændstoføkonomi med lækker køreoplevelse i form af komforten ved det automatiske gearskifte. Skift mellem Normal eller Sport afhængig af dit humør. 

  You grip it.

  Om man følger vejen eller kører efter sine egne instinkter er forskelligt. Den helt nye KONA tilbyder et avanceret on-demand AWD-system (afhængig af variant), som sikrer stabile og sikre køreegenskaber i udfordrende terræn. De avancerede sikkerhedssystemer justerer trækkraften alt efter underlag og fart. Alt sammen noget, som sikrer den bedste køreoplevelse.   Hyundai Kona

  TEKNOLOGI
  Exterior

  You tech it.

  Den nye KONA forbinder dig nemt og intuitivt med det avancerede udstyr i bilen. Hold fokus på vejen med det nye head-up display, oplad nemt din mobiltelefon via den trådløse oplader og benyt bilens højtmonterede og nemt tilgængelige touchskærm.
  Hyundai Kona

  Head-up display (HUD)
  Hold øjnene på vejen og se alle relevante informationcer såsom fart, advarsler etc direkte i dit synsfelt (afhængig af variant).

  Hyundai Kona

  8” touchskærm
  Bilens touchskærm (afhængig af variant) kommer med bl.a. radio og Apple CarPlayTM og er forberedt til navigation (ekstraudstyr). 

  Hyundai Kona

  Trådløs opladning
  Placeret i midterkonsollen kan en trådløs opladningsplade (Qi standard) nemt lade en kompatribel Qi-aktiveret smartphone (afhængig af variant).

  Hyundai Kona

  Digital instrumentering
  I midten af instrumentbrættet finder du det 4,2” store LCD multifunktionsfarvedisplay (afhængig af variant), som du styrer nemt via knapper på rattet. 

  Sikkerhed
  Exterior

  You sense it.

  Med Hyundai SmartSense, vores avancerede sikkerhedssystemer, er KONA ledende i segmentet med den seneste aktive sikkerhedsteknologi – bygget til at give dig mere sikkerhed og sindsro. Fra automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse til advarsel for bagved krydsende trafik i de blinde vinkler, sætter KONA din sikkerhed i højsædet.

  Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse 
  Kombinationen af en radar placeret ved kølergrillen og et kamera placeret i forruden sikrer, at KONA advarer dig og om nødvendigt automatisk bremser ned for forankørende eller fodgængere, som du måske har overset. (Standard).


  Vognbaneassistent (LKAS) 
  Ved hjælp af et kamera i forruden overvåger bilen linjerne på vejen. I tilfælde af at bilen er ved at forlade sin bane uden der er blinket ud, vil et akustisk signal advare føreren og systemet vil automatisk guide bilen tilbage til sin bane. (Standard).


  Blindvinkel-alarm
  Ved brug af baksensorerne placeret i de bagerste kofangere, gør KONA opmærksom på bagvedkommende trafik. Ved vejbaneskift lyder en akustisk advarsel, hvis der er bagvedkommende trafik. (Afhængig af variant).


  Fuld LED lysteknologi 
  Fjernlysassistenten opfanger om aftenen modkørende samt forankørende biler og skifter automatisk mellem nær- og fjernlys. Det statiske kurvelys lyser vejen ekstra op ved sving for ekstra sikkerhed på mørke aftener. (Afhængig af variant).


  Advarsel for bagved-krydsende trafik (RCCW) 
  Når du bakker ud af f.eks. en parkeringsplads, hjælper RCCW dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i display gør opmærksom på, at der er trafik på vej. (Afhængig af variant).


  Træthedsassistent (DAW) 
  Via avanceret køremønster-genkendelse, aflæser KONA, om det er tid til at holde en pause. Ved uopmærksom kørsel, vil en advarsel lyde samt vises i bilens display. (Standard).

  Komfort
  Exterior

  You fit it.

  Designet til det moderne aktive liv og din travle hverdag. Den fleksible KONA tilbyder det hele – med plads til både passagerer og bagage. KONA er en kompakt SUV, som giver dig høj indstigning, overblik i trafikken, behagelige bagsæder med splitfunktion og armlæn og et af klassens største bagagerum på hele 361 liter og op til 1.143 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Perfekt til weekendture eller din aktive livsstil.

   

   
  • ELEKTRISK SOLTAG

   Tilkøb af soltag åbner helt nye muligheder for at få lidt vind i håret (Kan ikke kombineres med tilvalg af sort/mørkegråt tag).

  • TONEDE RUDER

   Giver solbeskyttelse og ser godt ud. Praktisk på varme dage. (Afhængig af variant).

  • AUTOMATISK KLIMA

   Takket være det automatiske klimaanlæg nyder du altid dine forudindstillede ønskede temperaturer i bilen. (Afhængig af variant).

  You rock it.

  Skru op for musikken om du i byen eller på landevejen eller ved din ynglingsstrand. Med det lækre lydsystem fra KRELL (afhængig af variant), får du uovertruffen lyd i din KONA. Kobler du den sammen med din telefon via Apple CarPlay™ eller Android Auto™* og nyd din udvalgte musik. Du styrer det hele via den store 8” touchskærm (afhængig af variant). Gjort nemt for dig, så du kan rocke til din yndlingsmusik.


  *Apple CarPlay™ er et registerert varemærke under Apple Inc. 
  Android Auto™ er et registeret varemærke under Google Inc. 
  (Android Auto™ er p.t. ikke tilgængeligt i Danmark)

   

   
  • 4,2” FARVEDISPLAY

   LCD farvedisplay, som flot og overskueligt giver dig de aktuelle køredata, som du nemt betjener via rattet (afhængig af variant) 

  • DANSK NAVIGATION

   Til touchskærmen (afhængig af variant) er det muligt at tilkøbe navigation inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering (ekstraudstyr).

  • BAKKAMERA

   Med elegant finfølelse og fotografisk nøjagtighed guides du trygt på vej i selv de mest vanskelige parkerings-situationer. (Afhængig af variant).

  Specifikationer
  Vælg Variant
  Pris Pris inkl. moms 179.995,-
  Kampagnepris -
  Årlig ejerafgift 1.680,-
  Energiklasse A
  Præstationer Acceleration (sek.) 12,0
  Tophastighed (km) 181
  Motor Motortype 1,0 T-GDi 120 hk
  Slagvolumen, ccm 998
  Antal cylindre 3
  Antal ventiler 12
  Boring x slaglængde, mm 71x84
  Kompressionsforhold 10,0
  Maks. ydelser HK/KW/omdr. 120/6.000
  Maks. drejningsmoment, Nm/omdr. 171/1.500-4.000
  Transmission Manuel 6-trins
  Træk Forhjulstræk
  Bremser Bremsetype To-kreds diagonalt bremsesystem
  Bagbremser Skivebremser
  Forbremser Ventilerede skivebremser med slidindikator
  Brændstofforbrug Blandet kørsel km/l (EU-norm) 19,2
  Bykørsel km/l (EU-norm) 16,7
  Landevejskørsel km/l (EU-norm) 21,3
  Co2 udslip (g/km) 117
  Brændstoftype Benzin
  Styretøj Type Tandstang med elektrisk servostyring
  Venderadius (m) 5,3
  Mål Længde (mm) 4165
  Bredde (mm) 1800
  Højde (mm) 1550/1565
  Akselafstand (mm) 2600
  Overhæng - for (mm) 845
  Overhæng - bag (mm) 720
  Sporvidde - for (mm) 1575
  Sporvidde - bag (mm) 1584
  Vægt Køreklar vægt (kg) 1233
  Totalvægt (kg) 1775
  Trailervægt med bremse (kg) 1200
  Trailervægt uden bremse (kg) 600
  Bagagerumskapacitet l (VDA norm) 361/1143
  Undervogn Fælgstørrelse 6,5x16
  Dækstørrelse 205/60 R16
  Foraksel MacPherson med krængningsstabilisator
  Bagaksel Torsionsaksel
  Life Select Trend Premium
  **Funktionalitet afhængig af telefontype
  7" touchskærm
  8" touchskræm
  Airbags, 6 stk.
  Aircondition, fuldautomatisk klimaanlæg
  Aircondition, manuel
  Apple CarPlay
  Armlæn, v. førersæde
  Attention assistent (træthedsovervågning)
  Aut. nødbremsesystem med fodgænger genkendelse
  Auto light control
  Baglygter LED
  Bakalarm med visning i skærm
  Bakspejl med automatisk nedblænding
  Blind vinkel detektor i sidespejle
  Bluetooth, m. betjening i rattet
  Bluetooth: Funktionalitet afhængig af tlf.type
  Bluetooth: Kompatibel med udvalgte tlf.
  Centrallås, fjernbetjent m. alarm (inkl. 2 nøgler)
  Dørhåndtag, indfarvede
  Fartpilot m. fartbegrænser funktion
  Forberedt til navigation
  Forlygter med LED og statisk kurvelys
  Fælge 16", stål
  Fælge 16", alu
  Fælge 18", alu
  Førersæde, højdejusterbart
  Gearknop, kunstlæder
  HAC - Hill Start Assist
  Highbeam assist
  HUD display (viser fart, LDWS, navigation m.m.)
  Inkl minHyundai adgang
  iPod/USB/AUX indgang
  ISOFIX beslag
  KRELL, Premium Sound System
  LED kørelys
  LKAS - Udviddet vognbaneassistent
  Lændestøtte, elektrisk v/førersæde
  Offroad styling (skidplate), bag
  Opbevaringslommer, i forsæderygge
  Parkeringssensor (for/bag)
  Radio: DAB+ og FM med RDS
  Rat, kunst læder med varme
  Regnsensor
  Sidebeskyttelseslister, krom
  Sideruder, elbejente for og bag
  Sideruder, mørktonede i bag
  Sidespejle med blink
  Sidespejle, elektrisk foldbare
  Sidespejle, el-justerbare m. varme
  Sidespejle, indfarvet
  Solbrilleholder, v. førersæde
  Start/Stop m. Smart Key
  Super Vision Cluster
  Sædevarme, forsæder
  Tagræling
  Trådløs opladning af mobiltlf**
  Tågelygter, bag
  Tågelygter, for og bag
  Yderligere udstyr.Se hele oversigten i specifikationsarket
  Tilbehør
  * Vejl. udsalgspris inkl. moms og eventuel montering
  Prisliste

  KONA

  Model Variant Brændstof HK/KW/omdr. Km/I & CO2 Energiklasse Årlig ejerafgift Pris i DKK
  1,0 T-GDi 120 hk Life Benzin 120/6.000 19,2/117 energy class 1.680,- 179.995,-
  1,0 T-GDi 120 hk Select Benzin 120/6.000 19,2/117 energy class 1.680,- 204.995,-
  1,0 T-GDi 120 hk Trend Benzin 120/6.000 19,2/117 energy class 1.680,- 219.995,-
  1,0 T-GDi 120 hk Premium Benzin 120/6.000 18,5/125 energy class 1.680,- 249.995,-
  1,6 T-GDI DCT 4wd Trend Benzin 177/130/5500 14,9/153 energy class 3.440,- 299.995,-
  1,6 T-GDI DCT 4wd Premium Benzin 177/130/5500 14,9/153 energy class 3.440,- 329.995,-

  Hyundai holder dig opdateret

  Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

  Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell