Vedligehold

Få det bedste frem i din Hyundai

Foruden at få udført løbende eftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted kan du som bilejer selv gøre en række ting for at vedligeholde din Hyundai.

Sørger du for, at bilen jævnligt vaskes, holder lakken længere. Og når du giver bilen en undervognsvask med jævne mellemrum, får du salt og skidt skyllet væk. Hvis du løbende tjekker oliestanden, minimerer du risikoen for, at motoren løber tør for olie. Og med det korrekte dæktryk slider du både mindre på dækkene og får en bedre brændstoføkonomi. Samtidig sikrer et korrekt dæktryk et bedre vejgreb og øger dermed sikkerheden.

Gode råd om vedligehold

Vi har samlet en række gode råd om vedligehold til dig, som du også finder en oversigt over i bilens garantihæfte eller instruktionsbog. Du bør kontrollere disse punkter regelmæssigt, så du altid har det bedste udgangspunkt for sikker og uafbrudt køreglæde i din Hyundai.


Du bør jævnligt kontrollere:

  • Oliestand
  • Væskestand for køler, kobling/bremser og batteri
  • Dækkenes lufttryk (samt kontrollere for skader og ujævn slitage)
  • Elektriske instrumenter (inkl. hovedlys, bremselys, blinklys og signalhorn)
  • Vinduesviskere og – vasker


Du bør holde øje med:

  • Utætheder i udstødningssystemet
  • Unormale slag eller vibration i styringen

Vælg autoriseret service

På dit autoriserede Hyundai-værksted får du ved hvert eftersyn tjekket din bil igennem på alle væsentlige punkter. Vi er specialister i Hyundai og har derfor de bedste forudsætninger for at servicere lige netop din bil. Vi bruger originale reservedele, der er udviklet med samme høje kvalitetskrav som resten af bilen. Det betyder, at din bil kan blive ved med at yde optimalt - også selvom den måske ikke længere er helt ny. Hør mere om, hvorfor du skal vælge et autoriseret værksted, når du skal have din kørende makker til eftersyn.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vedligeholdelse – eller har du brug for ekstra råd og vejledning – er du altid velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler eller -serviceværksted.