Forbehold - Hyundai Bil Import
close gnb layer

System Error

 
 

Forbehold

Vi bestræber os altid
på at levere korrekte
og fyldestgørende
informationer på vores
website, men tager
følgende forbehold.

Forbehold

Bemærk, at billeder og illustrationer af biler og udstyr, som er vist på websitet, kan afvige fra de produkter, der er tilgængelige i Danmark. Bilerne kan ligeledes være vist med ekstraudstyr og tilbehør, som ikke er tilgængeligt på det danske marked. Er du interesseret i specifikt udstyr, kan du kontakte din lokale Hyundai-forhandler, som vil hjælpe dig med at undersøge, om udstyret er tilgængeligt.

Udstyr og specifikationer

Vi forbeholder os ret til at ændre i specifikationer og udstyr på vores modeller uden forudgående varsel. Oplysningerne om udstyr og specifikationer er baseret på informationer fra fabrikken, men er indtastet manuelt på hjemmesiden. Derfor tager vi forbehold for tastefejl. Er du I tvivl om data, specifikationer eller beskrivelse vedrørende de viste produkter, er du velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler for nærmere information.

Priser

De viste priser er vejledende udsalgspriser ekskl. leveringsomkostninger og evt. metallak. Hvor intet andet er angivet er prisen inkl. moms. Vi tager yderligere forbehold for pris- og afgiftsændringer.

Rettigheder

Samtlige rettigheder til materialet, som er benyttet på vores website (www.hyundai.dk) tilhører Hyundai og/eller Hyundai Bil Import A/S. Ønsker du at gøre brug af vores materiale i andre sammenhænge, skal der foreligge en skriftlig tilladelse fra Hyundai Bil Import A/S. Anvendelse af materiale uden godkendelse tillades ikke.

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell