Hyundai-ejer ved siden af sin Hyundai BAYON

Plads til det hele med BAYON

7. oktober 2022

Nem, tryg og behagelig – det er ordene, som Mette Skytte bruger til at beskrive køreturene som ejer af en Hyundai BAYON. Trods det kompakte ydre er familien blevet positivt overrasket over den store rummelighed, der favner børn såvel som hunde. Netop nu tilbyder vi hurtig levering af BAYON.

Der kører flere og flere SUV’er rundt på de danske landeveje, som på baggrund af rummelighed og smart design i stigende grad efterspørges blandt danske familier. Netop designet, de tekniske features og praktiske detaljer, appellerede til Mette Skytte og hendes familie, da hun skulle købe en ny bil:

Med behovet for en større familiebil faldt valget på Hyundai BAYON, som med sit smarte design, store bagagerum, lidt større frihøjde og dermed også en højere siddeposition, opfyldte netop de ønsker, vi havde. Allerede fra første prøvetur følte jeg mig tryg og komfortabel – og køreglæden er kun vokset med tiden, og så har den det sejeste udstyr, som er nemt at betjene,” siger Mette Skytte.

 

 

Hyundai bilejer i sin bil
Hyundai BAYON

Højt til loftet

Mette Skytte, som bor sammen med sin kæreste, deres store børn og to små hunde, var godt klar over, at rummeligheden var en afgørende faktor, da hun var på udkig efter en ny bil. Og med en kombination af frækt design og masser af udstyr, gik det hele op i en højere enhed. Er man forvist til bagsædet, behøver man ikke at ærgre sig. Der er masser af plads til lange ben. På den måde passer bilen til hele familien, forklarer Mette Skytte.

”Ungerne synes også godt om bilen. Når vi er på tur, elsker de at kunne styre musikken fra bagsædet. Min datter, som netop har fået kørekort, låner den tit og føler sig også tryg på vejene. Kørekomforten er enormt behagelig, og samtidig har hundene masser af plads at mænge sig på, ” siger hun.

 

"Alt i alt er det en bil, der opfylder hvert enkelt familiemedlems behov."

Mette Skytte

Går ikke på kompromis   

På trods af at BAYON-modellen er vores mindste SUV, så går den hverken på kompromis med rummelighed eller komfort.

Kørekomforten betyder, at de 17 kilometer, som Mette Skytte dagligt tilbagelægger til og fra arbejde, er blevet væsentligt mere behagelige. Jeg er virkelig glad for fartpiloten, og ville have svært ved at undvære den. Den hjælper med at opretholde en konstant fart og sikrer samtidig, at man ikke kører hurtigere end den tilladte hastighed. En anden dejlig detalje er sædevarme og ikke mindst varme i rattet – det er blevet uundværligt til mine kolde fingre, ikke mindst om vinteren, forklarer hun:

Bilen ligger godt på vejen. Det er nærmest en svævende fornemmelse at køre på arbejde, som har gjort hverdagen lidt mere behagelig. Jeg glæder mig til at træde ind bilen hver morgen og sætte en lydbog på anlægget. Det er trygt, nemt samt behageligt og touchskærmen reagerer bare hurtigt, ” siger hun.

Som alle andre Hyundai-modeller, er der fem års garanti uden kilometerbegrænsning på BAYON samt gratis vejhjælp i Danmark og resten af Europa.

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler