Nemt og bekvemt at være Hyundai-ejer

Når du køber en Hyundai, får du mere end bare en bil. Vi har nemlig gjort det nemt at være bilejer. På disse sider lister vi forskellige skræddersyede services, som vores forhandlere og værksteder kan hjælpe dig med. Vi har også samlet en række simple råd til, hvordan du med fordel selv kan sikre, at din Hyundai er godt kørende. Du er altid velkommen hos din Hyundai-forhandler, hvis du har behov for rådgivning.

Services

Kun det bedste er godt nok

For at du kan få fuldt udbytte af din bil, tilbyder vi en række skræddersyede services på vores autoriserede værksteder. Vi tilbyder bl.a. service, synstjek, hjulskifte og reparationer af din Hyundai.
Autoriseret service

Autoriseret service

Vi tilbyder autoriseret serviceeftersyn, som er skræddersyet til din Hyundai. Det er din garanti for, at din Hyundai altid præsterer optimalt. Vores eftersyn udføres af specialuddannede Hyundai-teknikere, der bruger den nyeste teknologi for at sikre, at din Hyundai er i topform. Med et Hyundai Serviceeftersyn kan du være sikker på, at alle fabrikkens forskrifter overholdes, og at der kun anvendes originale reservedele.

Mere om Hyundai Service
Reparation og vedligehold

Reparation og vedligehold

På vores autoriserede Hyundai-værksteder kan du få hjælp til det meste. Alt fra små ridser i lakken og skift mellem sommerdæk og vinterdæk til mere omfattende reparationer, der f.eks. er opstået som følge af et trafikuheld. Vi tilbyder også et synstjek før syn eller et sundhedstjek, som f.eks. kan give dig tryghed på kør-selv-ferien.

Mere om vedligehold og services
Vejhjælp

Vejhjælp

Hyundai Vejhjælp er inkluderet i prisen, når du køber en ny Hyundai fra en Hyundai-forhandler i Danmark. Og ordningen bliver desuden automatisk forlænget indtil næste foreskrevne service, når du får din Hyundai serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted. Med Hyundai Vejhjælp er du sikret professionel hjælp døgnet rundt, hvis du har tekniske problemer med din bil – både i Danmark og i udlandet.

Mere om Hyundai Vejhjælp
Hyundai-mekaniker servicerer fra kabinen
Hyundai-mekaniker klargør bil

Autoriseret værksted

Vi kender din bil

Vores autoriserede Hyundai-værksteder er specialister i Hyundai og har derfor de allerbedste forudsætninger for at passe på din bil.
Spar tid

Spar tid

Vælger du at få serviceret din bil på et autoriseret Hyundai-værksted, har du mulighed for i samme omgang at få foretaget det årlige karosserieftersyn. Dette eftersyn er altid gratis for dig som Hyundai-ejer, men når du booker det ved samme værkstedsbesøg, slipper du for at køre flere gange. Vi tjekker desuden, om din Hyundai har udestående fabriksopdateringer, som skal optimere din bil, og vi anvender originale reservedele.

Se flere fordele
Få mere for din brugte bil

Få mere for din brugte bil

Hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge din Hyundai, kan det have stor betydning for bilens gensalgsværdi, at du har overholdt bilens serviceplan. Du kan derfor med fordel nævne i salgsopstillingen, at du har brugt et autoriseret Hyundai-værksted i hele bilens levetid. 

Se flere fordele

minHyundai

Få endnu mere glæde af din bil

I minHyundai finder du masser af vigtig information om din bil. Du kan bl.a. tilmelde dig påmindelser om serviceeftersyn, se din bils servicehistorik og finde bilens manual. Du kan også få glæde af fordelagtige tilbud til både dig og din bil.

Find værksted

Vi tager hånd om din bil

Har du spørgsmål eller brug for vedligeholdelsestips er du meget velkommen til at kontakte dit lokale Hyundai-værksted.