Kom vidt omkring i en elbil

Når elbilen er ladet op, er du klar til at køre afsted. Og uanset om det er til hverdag, i weekenden eller på ferie kan du komme vidt omkring i en elbil fra Hyundai. Bliv klogere på hvor langt du kan køre på en opladning, og hvad der sker, når det er tid til at lade op.

Rækkevidde

Hvor langt kan du køre?

Rækkevidde til hverdag

Rækkevidde til hverdag

De fleste hverdagspendlere kan sagtens køre en hel dag på en enkelt opladning. Og så er der endda også strøm på batteriet til en tur i supermarkedet. F.eks. giver IONIQ 5 dig en rækkevidde på mellem 384-507 km afhængig af batteristørrelse, og IONIQ 6 en rækkevidde på mellem 429-614 km afhængig af batteristørrelse.

Rækkevidde i weekenden

Rækkevidde i weekenden

Med rækkevidder på op til 614 km kan du uden problemer tage på længere weekendture uden at være nervøs for at løbe tør for strøm undervejs. En tur fra København til Aarhus er ikke noget problem i en IONIQ 6.

Rækkevidde på ferien

Rækkevidde på ferien

Skal du på en længere køretur – måske endda til udlandet, så er der heller ingen grund til bekymring. Der er tusindvis af ladestationer i Europa. Det er derfor også muligt at oplade din elbil i udlandet. Hyundai LIVE Services hjælper dig altid med at finde den nærmeste ladestation, og opladningen foregår som du kender det fra Danmark.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Opladning

Når det er tid til at lade op

Bilen giver to advarsler

Bilen giver to advarsler

I god tid før batteriet er helt tomt, får du to advarsler. Den første advarsel er en notifikation og et lydsignal om, at du har begrænset rækkevidde. Den anden advarsel består af to advarselslamper og en reduktion af trækkraft. Når kilometertallet når 0, går din bil i stå, og du er nødt til at oplade den, før du kan køre videre. Det er derfor en god idé at oplade din elbil hver gang muligheden byder sig, så du undgår at løbe tør.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services

Når det er tid til at lade din Hyundai op, hjælper Hyundai LIVE Services med at finde den nærmeste ladestander. Ved køb af en elbil med en 10.25” touchskærm er der inkluderet et gratis 3-års abonnement til Hyundai LIVE Services.

Data til Hyundai LIVE Services leveres af TomTom.

Læs mere
Hvis du løber tør for strøm

Hvis du løber tør for strøm

Selvom din elbil fra Hyundai har en lang rækkevidde, så kan det jo ske, at du løber tør for strøm langt væk fra en strømkilde. Men frygt ej. Med Hyundai Vejhjælp kan du få opladet din elbil på stedet, så du kan køre videre til nærmeste ladestation. Når du køber en ny Hyundai hos en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp. Den bliver forlænget, når du overholder bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark. Herefter er du sikret vejhjælp frem til næste autoriserede serviceeftersyn.

Læs mere

Gode råd

Få mest muligt ud af en opladning

Med vores tips herunder kan du køre lidt længere på en opladning.

✓ Slå ECO-tilstand til

ECO-tilstand giver maksimal effektivitet med reduceret acceleration, skiftepunkter og klimaanlæg, og på den måde kan du spare på strømmen.

✓ Kør med en jævn hastighed

Kør med en jævn hastighed og tilpas din kørsel efter trafikken, så du undgår at spilde strøm på acceleration.

✓ Brems med motoren

Slip speederen i god tid, så du bremser så meget som muligt med den elektriske motor (på den måde benyttes bremseenergien til genopladning af batteriet).

✓ Sænk farten

Ved at køre lidt langsommere på motorvejen sparer du meget energi, og rejsetiden er stort set uændret.

✓ Nedkøl eller opvarm din bil før afgang

Nedkøl eller opvarm din bil, før du kører ved at tilslutte bilen til opladning og indstille tidspunkt for afgang – så skal du ikke bruge af batteristrømmen.

✓ Spar på klimaanlægget

Hvis du kører alene, så brug blot klimaanlægget i førersiden.

Rækkevidde, der matcher dit behov

Vores elektriske biler har forskellige rækkevidder afhængigt af størrelsen på det batteri, de er udstyret med. Hvilken Hyundai og rækkevidde, der passer til dig, afhænger af mange ting. Det er blandt andet vigtigt, at du overvejer, hvor langt du plejer at køre, om du skal trække tungt, og hvilke lademuligheder du har.
IONIQ 5

IONIQ 5

Rækkevidde mellem 384-507 km afhængig af batteristørrelse

IONIQ 6

IONIQ 6

Rækkevidde mellem 429-614 km afhængig af batteristørrelse

KONA Electric

KONA Electric

Rækkevidde mellem 372-513 km afhængig af batteristørrelse

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Elektrisk rækkevidde op til 62 km

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Forventes lanceret i Danmark i 2024

Hvilken model passer til dig?

Hvilken model passer til dig?

Er du i tvivl, så kan du besøge vores guide til bilvalg, hvor du finder gode råd til, hvad du skal overveje, når du køber ny bil.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden afhænger af udstyrsvariant, og kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.

Hvad vil du læse mere om?

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Kørelæde og komfort

Kørelæde og komfort