INSTER Topbanner

Den nye INSTER

Forventes lanceret i Danmark primo 2025

Fordi der også skal være en elbil til dig

Hyundai INSTER er det nyeste medlem af vores elektriske familie. Den er kompakt, den er alsidig, og så sætter den nye standarder indenfor både rækkevidde, teknologi og sikkerhed. Vi afslører løbende nye detaljer indtil den forventede lancering primo 2025. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vær blandt de første til at høre mere.

Højdepunkter

Elektrisk bybil med charme og rummelighed

Med en robust og kompakt SUV-profil, brede hjulkasser og LED-lygter ser den nye Hyundai INSTER charmerende ud, og der er ingen tvivl om, den kommer til at skille sig ud på de danske veje.
Rækkevidde op til 355 km

Rækkevidde op til 355 km

Du bestemmer, hvordan du vil bruge kilometerne: Til og fra arbejde, ærinder i byen eller til at få hverdagens ender til at mødes. 

Rækkevidden er forventet WLTP-rækkevidde med det største batteri. Vi afventer bekræftede fabrikstal.

Iøjnefaldende design

Iøjnefaldende design

Det er svært at overse INSTER. Særligt pga. de unikke, runde forlygter og den robuste SUV-profil, der med sikkerhed vil påkalde sig opmærksomhed på vejene.  

Den ligner det, den er: En innovativ elbil

Den ligner det, den er: En innovativ elbil

Den nye INSTER deler designdetaljer med de andre elbiler i Hyundai-familien – bl.a. LED-forlygter og pixelerede blinklys og baglygter. 

Teknologisk kabine

Teknologisk kabine

To 10,25" skærme giver kabinen et futuristisk udtryk. Den ene skærm er den digitale instrumentering, og den anden er en touchskærm, hvorfra f.eks. navigationen tilgås.

Alsidig og fleksibel elbil

Alsidig og fleksibel elbil

Kabinen kan tilpasses, så den matcher dine behov. Bagsæderne kan foldes ned i 50:50, og de kan rykkes frem eller tilbage for mere benplads eller for bedre plads i bagagerummet. Og så findes der 64 forskellige farver til stemningsbelysningen, så du kan skabe lige den stemning, du vil. 

En lille elbil skabt til byen

Den nye INSTER er vores mindste, elektriske SUV. Men lad dig ikke narre af størrelsen. For både kabinen og bagagerummet er rummeligt, og det gør den til den ideelle by- og hverdagsbil for hele familien.

Skal vi holde dig opdateret?

Vil du være blandt de første til at høre nyt om Hyundai INSTER, så tilmeld dig vores særlige mailingliste her:

Hvad vil du læse mere om?

Alt om at køre elbil

Alt om at køre elbil

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Se alle elbiler fra Hyundai

Se alle elbiler fra Hyundai

Kommer Hyundai CASPER til Danmark?