Privatleasing

Til dig, som vil have en fabriksny bil, men ikke vil bekymre dig om værditab.

Vælger du Hyundai Privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Fordele

Fordele ved privatleasing

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Det er vores opgave! Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Og med den lave udbetaling får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.
Tryghed i bilbudgettet

Tryghed i bilbudgettet

Med privatleasing samler du finansiering, afskrivning og service i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Resultatet er ro i budgettet og sindet.

Udbetaling

Udbetaling

Hvor meget er du villig til at betale som engangsbeløb? Jo dyrere model, des højere udbetaling. Vær opmærksom på, at du ikke får beløbet igen, når aftalen udløber.

Månedlig ydelse

Månedlig ydelse

Hvor meget kan og vil du afsætte til din bil hver måned? Hos Hyundai inkluderer den månedlige ydelse bl.a. service og garanti, men ikke brændstof, grøn ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Når bilen skal afleveres

Når bilen skal afleveres

Når leasingaftalen udløber, og bilen skal afleveres, er det en uafhængig taksator, der gennemgår bilen. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal der naturligvis betales for udbedring af disse. Men har du passet på bilen, og er den i den aftalte stand, så er det Hyundai Finans, der står med risikoen for restværdien.

Ny bil – uden store lån

Ny bil – uden store lån

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

Mulighed for at skifte bil oftere

Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing har du en bil i en aftalt periode med et aftalt kilometerforbrug. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Du har derfor mulighed for at skifte bil oftere, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke ejer bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Kilometerbegrænsning

Kilometerbegrænsning

Hvor meget regner du med at køre om året? Jo færre kilometer, des lavere pris. Men husk, at hvis du kører længere end aftalt, bliver du afkrævet et gebyr for de ekstra kilometer, da bilen taber værdi.

Hyundai privatleasing TUCSON set fra siden
Hyundai privatleasing mennesker i bil

Lease eller købe

Hvad er bedst for dig?

Som tommelfingerregel kan man sige, at leasing er en rigtig god mulighed, hvis du kender dit kørselsbehov – også et godt stykke ud i fremtiden – og prioriterer tryghed i dit bilbudget. Hvis du derimod er usikker på dit fremtidige kørselsbehov, er det måske bedre at købe.
Månedlig ydelse ikon

Fordele ved at privatlease

  • Du kender alle omkostninger fra start til slut.
  • Du har ingen ubehagelige ekstraudgifter.
  • Du skal ikke bekymre dig om værditab på bilen.
  • Du kan frit vælge mellem benzin, diesel og el.
Udbetaling ikon

Fordele ved at købe

  • Det er din bil, og du bestemmer selv alt.
  • Du kan sammensætte din drømmebil helt selv.
  • Du kan køre lige så langt, du vil.
  • Du kan beholde bilen lige så længe, du ønsker.
Din forhandler er klar til at hjælpe

Din forhandler er klar til at hjælpe

Uanset hvad du hælder til, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker kan din lokale Hyundai-forhandler rådgive dig om køb og leasing og opstille de relevante økonomiske scenarier, så du kan træffe det rigtige valg.

Find forhandler

Hvis du vælger at privatlease

Når du privatleaser en bil igennem Hyundai, kender du dine omkostninger fra start til slut. Du slipper for uforudsete omkostninger til service og vedligeholdelse, og du har intet besvær med at komme af med bilen igen. Privatleasing kan også være en fordel, hvis du f.eks. ønsker at afprøve nye drivmidler som en elbil.
Privatøkonomi

Privatøkonomi

Vælger du at privatlease, skal du ikke have nær så mange penge op af lommen til førstegangsydelsen, som hvis du skal finansiere udbetalingen ved et køb. Sammen laver vi et skøn over, hvor mange kilometer du kører om året. Viser det sig, at du kører mere, betaler du et fast beløb pr. ekstra kilometer. Når du leaser, skal du ikke bekymre dig om bilens værditab. Du er blot lejer af bilen, og værditabet er indregnet i den månedlige ydelse. Du kan altså trygt aflevere bilen ved aftalens ophør uden at bekymre dig om restværdi eller gensalg. Ved leasing betaler du selv for brændstof, forsikring, ejerafgift og evt. ekstra dæk, så husk at indregne dette i dine månedlige udgifter.

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Du passer bilen, som var den din egen og sørger for, at den kommer til de obligatoriske eftersyn, som naturligvis ikke koster dig noget. Når leasingaftalen udløber, og bilen skal afleveres, er det en uafhængig taksator, der gennemgår bilen. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal der naturligvis betales for udbedring af disse. 

Hvis du vælger at købe

Når du køber en bil, har du mulighed for at sammensætte din drømmebil. Lige fra farven på bilen til udstyret. Samtidig bestemmer du selv, hvor længe du vil beholde bilen - og du kan køre lige så langt i den, som du vil. Du ejer nemlig bilen og kan gøre med den, hvad du vil.
Privatøkonomi

Privatøkonomi

Ved køb af en ny bil, er der som regel en højere førstegangsydelse sammenlignet med privatleasing. Det kan sætte en naturlig begrænsning for nogen. Til gengæld kan den månedlige ydelse ofte være lavere på et billån end den månedlige leasingydelse. Når du køber en ny Hyundai, har du mulighed for at få bilen finansieret gennem din Hyundai-forhandler til en attraktiv pris. Hør mere hos din lokale Hyundai-forhandler eller læs mere via linket her.

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Når du køber en ny Hyundai, har du hele 5 års garanti på bilen. Det har du, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Omkostningerne ved løbende service og vedligeholdelse skal du selv stå for. Du har dog mulighed for at købe en serviceaftale hos din forhandler. Med den betaler du en fast månedlig ydelse og skal derfor ikke bekymre dig om uventede udgifter. Læs mere om Hyundai Serviceaftale via linket her.

Modeller

Vælg model

Nedenstående priseksempler er alle baseret på en 36 måneders leasingperiode. Se flere betingelser på siderne for de enkelte modeller.
i10

i10

Privatleasing fra

1.695 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 76.615 kr.

Læs mere
i20

i20

Privatleasing fra

2.195 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 94.615 kr.

Læs mere
i30

i30

Privatleasing fra

2.995 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 123.415 kr.

Læs mere
BAYON

BAYON

Privatleasing fra

2.695 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 112.615 kr.

Læs mere
KONA

KONA

Privatleasing fra

3.195 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 130.615 kr.

Læs mere
TUCSON

TUCSON

Privatleasing fra

4.195 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 166.615 kr.

Læs mere
IONIQ 5

IONIQ 5

Privatleasing fra

5.195 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 217.615 kr.

Læs mere
SANTA FE

SANTA FE

Privatleasing fra

6.995 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 282.415 kr.

Læs mere

I tvivl om, hvilken bilmodel, der passer til dig?

Se guide til bilvalg