To personer sidder i bagagerummet i BAYON

Privatleasing

Til dig, som vil have en fabriksny bil, men ikke vil bekymre dig om værditab.

Vælger du Hyundai Privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Modeller

Vælg model

Nedenstående priseksempler er alle baseret på en 36 måneders leasingperiode. Se flere betingelser på siderne for de enkelte modeller.
i10

i10

Privatleasing fra

2.195 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 94.615 kr.

Læs mere
i20

i20

Privatleasing fra

2.395 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 101.815 kr.

Læs mere
BAYON

BAYON

Privatleasing fra

2.795 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 116.215 kr.

Læs mere
i30

i30

Privatleasing fra

3.095 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 127.015 kr.

Læs mere
KONA

KONA

Privatleasing fra

3.995 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 159.415 kr.

Læs mere
TUCSON

TUCSON

Privatleasing fra

4.195 kr./md.

Udbetaling: 19.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 171.615 kr.

Læs mere
IONIQ 5 og 6

IONIQ 5 og 6

Privatleasing fra

5.195 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 217.615 kr.

Læs mere
SANTA FE

SANTA FE

Privatleasing fra

7.095 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr.
Samlet betaling i perioden: 286.015 kr.

Læs mere

I tvivl om, hvilken bilmodel, der passer til dig?

Se guide til bilvalg

Fordele

Det er nemt at privatlease en Hyundai

Når du leaser en Hyundai, betaler du en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Du skal blot sætte dig bag rattet og nyde alle de fordele, der er ved at køre i en ny Hyundai. Og uanset om du er på udkig efter en lille bil, en SUV med god plads til bagage og passagerer eller en elektrisk bil, så kan du privatlease den hos os.
Privatleasing med lav udbetaling

Privatleasing med lav udbetaling

Før du beslutter dig for, hvilken Hyundai du vil privatlease, skal du gøre op med dig selv, om du vil lease med lav udbetaling og dermed højere månedlig ydelse, eller om du vil gøre det omvendt og betale lidt mere i udbetaling for så at få en lavere månedlig ydelse.

Få fleksibilitet og økonomisk overblik når du privatleaser

Få fleksibilitet og økonomisk overblik når du privatleaser

Du kender din månedlige udgift. Du skal ikke være nervøs for næste serviceeftersyn, du har ikke noget værditab og du kan slippe billigere, hvis du kører kortere. Derudover er det også fleksibelt. For når de leasingaftale udløber, kan du nemt vælge din næste bil, du vil privatlease. Uden du skal bekymre dig om den højeste mulige gensalgspris. Nedenfor uddyber vi alle fordelene.

Fordele ved privatleasing

✓ Tryghed i bilbudgettet

Med privatleasing samler du finansiering, afskrivning og service i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Resultatet er tryghed i budgettet.

✓ Slip for udgifter til service

Hvor meget kan og vil du afsætte til din bil hver måned? Hos Hyundai inkluderer den månedlige privatleasingydelse bl.a. service og garanti, men ikke brændstof, grøn ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Så når du skal regne dig frem til, hvor meget du kan undvære til bilbudgettet i måneden, skal du altså huske, at du slipper for udgifter til service, når du privatleaser en Hyundai.

✓ Ny bil – uden store lån

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler. Desuden slipper du også for eventuelle rentestigninger på dit billån, som forlænger lånets løbetid.

✓ Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing har du en bil i en aftalt periode med et aftalt kilometerforbrug. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Du har derfor mulighed for at skifte bil oftere, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet. Det kan bl.a. være en fordel, hvis du ønsker at afprøve en bestemt drivlinje for at finde ud af, om den opfylder dine behov.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke ejer bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Hyundai privatleasing TUCSON set fra siden
Hyundai privatleasing mennesker i bil

Lease eller købe

Hvad er bedst for dig?

Som tommelfingerregel kan man sige, at leasing er for dig, der kender dit kørselsbehov – også et godt stykke ud i fremtiden. Derudover slipper du for at bekymre dig om bankens rentestigninger på billånet. Hvis du derimod er usikker på dit fremtidige kørselsbehov, er det en fordel for dig at købe.
Månedlig ydelse ikon

Fordele ved at privatlease

  • Din månedlige betaling er den samme fra start til slut.
  • Du slipper for udgifter til serviceeftersyn.
  • Du skal ikke bekymre dig om værditab på bilen.
  • Du skal ikke bøvle med at sælge din bil, når den skal skiftes.
  • Du kan afprøve en drivlinje i en kortere periode.
Udbetaling ikon

Fordele ved at købe

  • Der er ingen kilometerbegrænsning.
  • Du kan sammensætte din drømmebil helt selv.
  • Du kan beholde bilen lige så længe, du ønsker.
  • Du kan sælge din bil til den, der vil betale mest.
Din forhandler er klar til at hjælpe

Din forhandler er klar til at hjælpe

Uanset om du vil købe eller privatlease din næste Hyundai, står vi klar til at hjælpe dig. Besøg din lokale Hyundai-forhandler og lad os rådgive dig. Vi kan opstille de forskellige økonomiske scenarier ved hhv. køb og leasing af vores forskellige modeller, så du kan træffe et valg på oplyst grundlag.

Find forhandler
Er erhvervsleasing en mulighed for dig?

Er erhvervsleasing en mulighed for dig?

Erhvervsleasing hos Hyundai er for dig, der har brug for overlegen mobilitet og fuldt overblik over økonomien i virksomheden. Når du erhvervsleaser, kender du de månedlige udgifter til bilen, du kan forbedre din virksomheds likviditet og der følger attraktiv beskatning med.

Læs mere

Hvis du vælger at privatlease

Når du privatleaser en bil igennem Hyundai, kender du dine omkostninger fra start til slut. Du slipper for uforudsete omkostninger til service og vedligeholdelse, og du har intet besvær med at komme af med bilen igen. Privatleasing kan også være en fordel, hvis du f.eks. ønsker at afprøve en elbil i en kortere periode, inden du køber den.
Privatøkonomi

Privatøkonomi

Vælger du at privatlease, skal du ikke have nær så mange penge op af lommen til førstegangsydelsen, som hvis du skal finansiere udbetalingen ved et køb. Og inden du skriver under på aftalen, laver vi sammen et skøn over, hvor mange kilometer du kører om året. Viser det sig, at du kører mere, betaler du et fast beløb pr. ekstra kilometer. Derudover skal du ikke bekymre dig om bilens værditab, når du privatleaser, da du blot lejer bilen. Du skal dog huske, at der er udgifter til brændstof, forsikring, ejerafgift og evt. ekstra dæk i dit bilbudget.

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Alle bilejere kender det lille symbol i instrumentbrættet, der signalerer, at nu er det snart tid til serviceeftersyn. Det er lig med en udgift, man ikke kender størrelsen på. Medmindre du privatleaser. Så er serviceeftersyn nemlig inkluderet. Så du skal passe bilen, som var den din egen og sørge for, at den kommer til de obligatoriske eftersyn. Forskellen er bare, at du ikke skal have penge op af lommen i den forbindelse.

Gennemgang af uafhængig taksator

Gennemgang af uafhængig taksator

Når leasingaftalen udløber, og du skal aflevere bilen tilbage, er det en uafhængig taksator, der gennemgår bilen. Du betaler naturligvis intet for almindelig slitage. Men har bilen skader, der nedsætter dens værdi, skal der naturligvis betales for udbedring af disse.

Hvis du vælger at købe

Når du køber en bil, har du mulighed for vælge, hvilket udstyr du vil have, og hvilken farve den skal have. Derudover bestemmer du selv, hvor længe du vil beholde bilen, der er ingen kilometerbegrænsning, og når du skal have en ny bil, kan du sælge bilen til den, der vil betale den højeste pris.
Privatøkonomi

Privatøkonomi

Ved køb af en ny bil, er der som regel en højere førstegangsydelse sammenlignet med, hvis du privatleaser. Til gengæld er den månedlige ydelse ofte lavere på et billån end den månedlige leasingydelse. Er du på udkig efter en ny Hyundai, kan du finansiere denne gennem din Hyundai-forhandler til en attraktiv pris.

Mere om finansiering
Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Der følger 5 års garanti med, når du køber en ny Hyundai. Omkostningerne til den løbende service og vedligeholdelse betaler du selv. Du har dog mulighed for at tegne en serviceaftale hos din forhandler. Det betyder, at du skal betale en fast månedlig ydelse, og således skal du ikke bekymre dig om uventede udgifter.

Mere om serviceaftale

Ofte stillede spørgsmål om privatleasing

Når leasingaftalen på din bil udløber, og bilen skal afleveres, er det en uafhængig taksator, der gennemgår bilen. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal du naturligvis betale for udbedring af disse.

Det afhænger af, hvor mange kilometer du får anført i din privatleasingaftale. Jo færre kilometer, des lavere pris. Når du privatleaser en bil fra Hyundai laver vi sammen et skøn over, hvor mange kilometer du kører om året. Hvis du kører længere end aftalt i privatleasingaftalen, opkræver vi et gebyr for de ekstra kilometer, du har kørt. Ganske enkelt fordi, det har indflydelse på bilens værdi.

Hvis du kører længere end aftalt i privatleasingaftalen, opkræver vi et gebyr for de ekstra kilometer, du har kørt. Ganske enkelt fordi, det har indflydelse på bilens værdi.

En Hyundai leasingperiode er på 36 måneder, men du kan reelt set opsige din aftale efter 12 mdr. Vær dog opmærksom på, at du skal lægge en ny udbetaling, hver gang du opstarter en ny leasingperiode.

Når bilen indikerer, det er tid til service, bestiller du tid, som du ellers ville have gjort, hvis du ejede bilen. Den eneste forskel er blot, at du ikke skal betale for at få servicet udført. Det er nemlig inkluderet i din privatleasingaftale.

Det gør vi på et autoriseret Hyundai-værksted.

En privatleaset bil skal som minimum kaskoforsikres ligesom alle andre biler. Eventuelle skader meldes til dit forsikringsselskab og køres den vej. Når FDM gennemgår bilen ifm. kontraktophør, vil du ellers blive faktureret for udbedring af eventuelle skader, som går ud over almindelig slitage.

Når du privatleaser, skal du selv betale for brændstof, forsikring og ejerafgift. Derudover skal du også selv købe vinterdæk.

Ja. Det kan du. Du kan læse mere om vores erhvervsleasing her.

Ja. Det er nemt. Du skal blot vælge, om du vil have lav månedlig ydelse og en højere udbetaling, eller om du vil have lav udbetaling og en højere månedlig ydelse. Se priserne her.

Ja. Hyundai Finans, som er dem der står for din privatleasing-aftale, laver en kreditvurdering af dig. Er denne positiv, godkendes du til at privatlease.

Når du tegner en privatleasingaftale hos os, så er det for en periode på 36 måneder. Men hvis du ønsker det, så kan du faktisk opsige aftalen efter 12 måneder. Bemærk dog, at din udbetaling ikke refunderes.

Når du privatleaser, ejer du ikke selv bilen. Det betyder, du ikke kan gøre med den, hvad du vil. Derudover har du ved leasingaftalens indgåelse fastsat en kilometerbegrænsning, som du skal overholde, for at undgå at betale ekstra.

Du har fuld brugsret over bilen i leasingperioden. Derfor må du også låne den ud til familiemedlemmer, venner eller andre. Du skal dog huske at sikre dig, din bilforsikring dækker, hvis uheldet skulle være ude, og det ikke er dig, der sidder bag rattet.