Hyundai kørende IONIQ 5

Hyundai Garanti

Garanti og kvalitet i særklasse

Hver eneste nye Hyundai er bygget efter de højeste standarder, hvilket giver os mulighed for at give 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det giver dig tryghed og ro i sindet. På denne side kan du læse mere om vores omfattende garanti.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. Læs mere i garantihæftet, som du finder på denne side.

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Ubegrænset ro i sjælen følger med som standard, når du køber en ny Hyundai. Men det er ikke kun bilen, der er bygget efter de højeste standarder – det samme er den 5 års garanti, der følger med.
Brug bilen – og kør så meget, du vil

Brug bilen – og kør så meget, du vil

Fabriksgarantien dækker i 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører. Med vores garanti slipper du for mange af de bekymringer, der kan være forbundet med køb af en ny bil. Når du køber en ny Hyundai, får du mere end blot en god og driftssikker bil.

Læs mere i garantihæftet
Oprethold garantien

Oprethold garantien

Det anbefales, at serviceeftersyn og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, samt at der anvendes reservedele, der kvalitetsmæssigt svarer til de komponenter, der er anvendt af Hyundai.

I den tilhørende serviceplan eller via minHyundai kan du se, hvornår den skal til service. Til serviceeftersynet tjekker vi din Hyundai grundigt igennem, så du kan være sikker på, at du er godt kørende.

Læs mere
Vejhjælp følger med

Vejhjælp følger med

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Den vejhjælp, som medfølger, gælder i første omgang indtil bilens første service, men som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Læs mere
Hyundai garanti advarsel for glemte bagsædepassagerer
Hyundai garanti i30 stationcar

Garanti på batterier

Ejer du en el-, hybrid- eller plug-in hybridbil tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km.
Garanti på højspændingsbatterier

Garanti på højspændingsbatterier

Vores batterigaranti er din forsikring om, at selvom elbiler er fyldt med teknologi, som er ny for mange, så har vi længe testet og udviklet vores bilers batteripakker, således at vi med ro i maven kan tilbyde denne fabriksgaranti.

Batterigarantien dækker både nye og ældre modeller. Se aktuelle modeller med batterigaranti nedenfor. 

Garantibestemmelserne for ældre modeller kan findes i garantihæftet. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via en Hyundai-diagnosetester. 

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 6

IONIQ 6

KONA Electric

KONA Electric

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Børnefamilie ved siden af IONIQ 5 med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning
Hyundai garanti bilejer venter på at deres bil oplader

Andre garantier

Meget mere tryghed med Hyundai
3 års garanti på originalt eftermonteret tilbehør

3 års garanti på originalt eftermonteret tilbehør

Originalt eftermonteret Hyundai-tilbehør er designet og udviklet specielt til din Hyundai. Intet er overladt til tilfældighederne. Det er underlagt Hyundais strenge krav til kvalitet og holdbarhed, og det er også derfor, vi har 3 års garanti på originalt tilbehør.

3 års garanti omfatter ikke advarselslys og autostole.

12 års garanti mod karosserigennemtæring

12 års garanti mod karosserigennemtæring

Der er ingen grænser for, hvor langt vi vil gå for at sikre dig ro i sindet, når det kommer til din Hyundai. Du får nemlig 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring. Det eneste det kræver er, at du lader os give din Hyundai et karosserieftersyn en gang årligt - det er gratis.

10 år på Hyundai H-1. Garantien omfatter bilens karosseri, herunder forskærme, døre, bagskærme, hjelm og bagklap. 

5 års lakgaranti

5 års lakgaranti

Uanset hvilken farve du vælger til din nye Hyundai, så giver vi dig 5 års garanti på bilens lak. Det betyder, at skulle der opstå en lakfejl, som er forårsaget af en materiale- eller fabrikationsfejl på en udvendig karosseridel, så er den dækket af vores garanti. Det eneste det kræver er, at du lader os give din Hyundai et karosserieftersyn en gang årligt – det er gratis.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg sælger min bil, inden de 5 år er gået?
Hvad er ikke dækket af garantien?
Hvad er mine forpligtelser som ejer?
Hvordan dækker garantien på en parallelimporteret Hyundai?
Hvordan dækker garantien på en taxa?
Jeg vil give min Hyundai supplerende rustbeskyttelse. Påvirker det min gennemtæringsgaranti?
Kan uautoriserede værksteder udføre garantiarbejde på vegne af Hyundai?
Det er kun 14 dage siden, at garantien udløb - og nu er min bil i stykker. Dækker Hyundais garanti alligevel?
Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis min Hyundai går i stykker i udlandet?
Jeg er i udlandet, og min Hyundai kan ikke længere køre. Hvad skal jeg gøre?
Kan garantien udvides?