KONA Electric

Mød KONA Electric

KONA Electric er en elbil, som tilgodeser de flestes behov. 39.2 kWt-varianten giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 305 km. Perfekt til hverdagens køreture. Med 64 kWt-varianten og en rækkevidde på helt op til 484 km får du masser af fleksibilitet i hverdagen. Den lange rækkevidde gør længere køreture til en realitet, mens elbilens SUV-egenskaber gør det muligt at medbringe hverdagens pakkenelliker. Og er der ikke plads nok, så må den også trække helt op til 300 kg.

Dyk ned i detaljerne

Elektrificerende design

Elektrificerende design

Det skarpe design vækker opsigt med mulighed for LED-lygter og sportslige SUV-detaljer, der understreger KONA Electrics unikke design-DNA.

Mere om design
Sportslig dynamik og rækkevidde

Sportslig dynamik og rækkevidde

Det skal være sjovt at køre elektrisk. Nyd den kvikke acceleration og op til 484 km på en enkelt opladning.

Mere om performance
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

100% el er ikke kun ensbetydende med emissionsfri kørsel. Det er også ensbetydende med et moment på hele 395 Nm og elektrisk køreglæde.

Mere om opladning
Ro i sindet

Ro i sindet

Med Hyundai SmartSense – vores intelligente assistentsystem – får du den nyeste sikkerhedsteknologi på området og ro i sindet, uanset hvor turen går hen.

Mere om sikkerhed
Førsteklasses connectivity

Førsteklasses connectivity

Kombinationen af moderne tilslutningsmuligheder og en muligheden for en centralt placeret 10.25” touchskærm giver dig førsteklasses connectivity lige ved hånden.

Mere om connectivity
Kom godt på vej

Kom godt på vej

Gør brug af det smarte head-up display, som du kan tilkøbe til din KONA Electric. Eller benyt dig af muligheden for at tænde for varmen i sæderne eller oplade din mobiltelefon via en trådløs opladningsbakke. Det er nemt at føle sig komfortabel på farten.

Mere om komfort

 

 

Få tryghed med Hyundai

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er ny KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet i ny KONA Electric kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.