KONA electric

KONA electric

Fra 279.995 kr.

Du kører. Du giver den liv
Alsidig og virkelig sjov at køre i – den spritnye KONA electric er den første SUV-elbil i Europa. Den kombinerer imponerende rækkevidde med fræk og rummelig SUV-stil. Der er ingen kompromiser.

Trend

Fra 279.995 kr.

Premium

Fra 354.995 kr.
For fremtiden
#NextAwaits

#NextAwaits

Fremskridt sker ikke tilfældigt, de kommer ikke af sig selv. Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger, nye ideer. Det er sådan vi altid har bygget vores biler, og med de nye generationer af elbiler, hybridbiler – og senest brintbilen, NEXO, har vi taget endnu et stort skridt fremad. Imod en renere fremtid.

Next Awaits
Fremtidens design
Den nye KONA electric kombinerer fremtidens kørsel med moderne bildesign.
Individuel og anderledes

Individuel og anderledes

Den flotte, lukkede kølergrill, som kendetegner KONA electric, giver ikke kun en aerodynamisk fordel, men giver også et individuelt look, som viser, at her kommer en elbil.

Sofistikerede linier

Sofistikerede linier

Bagfra viser KONA sin SUV-linje med det muskuløse og kraftfulde design. Smarte detaljer og sofistikerede linjer fanger øjet.

Den ultimative kombination
Kombinerer du både det flotte udseende og en utrolig lange rækkevidde på op til 449 km (afhængig af variant), har du den ultimative kombination af design og miljøvenlig kørsel.

Du skal give samtykke til marketing-cookies, hvis du vil se indholdet

Fleksibel opladning

Fleksibel opladning

Oplad derhjemme eller på farten via en af de mange hurtig ladestationer. Uanset hvad, håndterer KONA electric det via en række forskellige lademuligheder. Litiumbatteriet har hele 8 års garanti (160.000 km) og er udviklet til at tilpasse sig de forskellige lademetoder. Vi anbefaler Twin Power til hjemmelader. Læs mere her.

Opsamling af bremseenergi

Opsamling af bremseenergi

Via det avancerede system for opsamling af bremsenergien, lader KONA electric på batteriet, når bilen motorbremser. Du vælger selv, hvor meget regenerativ motorbremse du har via skiftepanelerne på rattet. Fra niveau et til tre.

Head-Up Display (HUD)

Head-Up Display (HUD)

Hold øjnene på vejen, mens du ser relevant information som fart og advarsler. Der er også mulighed for visning af navigation. Head-Up Display er afhængig af variant.

Smart digital instrumentering

Smart digital instrumentering

Det delvist digitale instrumentering viser vigtige informationer som batteriniveau, opsamling af bremseenergi, fart m.m. Displayet skifter også efter, hvilken køreindstilling, du er i.

Enestående garanti

Enestående garanti

Hyundai KONA electric har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Læs mere her.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

KONA electrics batteripakke er omfattet af en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først).