KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric

Ny model kommer i 2023

Skal vi holde dig opdateret?

Vores populære KONA Electric kommer i en helt ny udgave i 2023. Vi kan desværre ikke vise dig et billede af den endnu. Men vi tør godt love dig, at den er værd at vente på og at sikkerheden som altid er topprioritet.
Ny KONA EV Breaker Stor
Ny KONA EV Breaker Lille

Alt det, den nuværende KONA Electric har

Elektrificerende design

Elektrificerende design

Det skarpe design vækker opsigt med mulighed for LED-lygter og sportslige SUV-detaljer, der understreger KONA Electrics unikke design-DNA.

Sportslig dynamik og rækkevidde

Sportslig dynamik og rækkevidde

Nuværende KONA Electric-ejere har glæde af en rækkevidde på op til 484 km på en enkelt opladning.

Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

100% el er ikke kun ensbetydende med emissionsfri kørsel. Det er også ensbetydende med et moment på hele 395 Nm og elektrisk køreglæde.

Fyldt med sikkerhed

Fyldt med sikkerhed

Når du køber en Hyundai, medfølger vores intelligente assistentsystem. Det betyder, du får en bil med den nyeste sikkerhedsteknologi.  

Førsteklasses connectivity

Førsteklasses connectivity

Der er mulighed for at tilslutte din smartphone til bilen og styre funktioner direkte fra den.

Garanti

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.