Helt ny KONA Electric

Fra 279.995 kr.

Aerodynamisk, elektrisk SUV

Den nye KONA Electric var den første, vi designede, da KONA-familien skulle opdateres. Det ses i den elegante, men dog alligevel karakteristiske front, der med sin aerodynamiske form skaber det bedste udgangspunkt for en effektiv, elektrisk SUV.

Større og mere modig

KONA Electric er blevet bredere og længere end sin forgænger. Man kan vel sige, at den elektriske SUV er blevet voksen. Og dette er uden at miste noget af sin ikoniske designidentitet – den er derfor stadig helt sin egen.
Iøjnefaldende design

Iøjnefaldende design

Ét af KONA Electrics mest iøjnefaldende designelementer er LED-båndet mellem forlygterne, som fremhæver SUV’ens bredde.

Standard fra Advanced.

Udforsk eksteriør
Stilfuld rummelighed

Stilfuld rummelighed

KONA Electric er blevet 15 cm længere og 2,5 cm bredere. Det resulterer i en stor kabine med god plads på bagsæderne.

Udforsk interiør
Mand trykker på touchskærm i KONA Electric
Få mere ud af KONA Electric med Bluelink

Avanceret teknologi

KONA Electric er udstyret med det nye Connected Car Navigation Cockpit, hvor Over The Air (OTA) softwareopdateringer er mulige. Derudover kan du med den digitale nøgle låse KONA Electric op ved at holde din smartphone mod fører- eller passagerdørens håndtag (ekstraudstyr).
Head-up display

Head-up display

Head-up-displayet guider dig sikkert på din vej og projicerer vigtige informationer såsom anvisninger eller advarsler op på din forrude.

Standard fra Ultimate.

Mere om teknologi
Sikkerhed i fokus

Sikkerhed i fokus

KONA Electric er bl.a. udstyret med en intelligent motorvejsassistent. Den kontrollerer din fart og afstand til forankørende. Fra udstyrsvarianten, Ultimate, kan den også assistere dig, når du skifter vognbane.

Mere om sikkerhed

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Derudover er serviceintervallet øget fra 15.000 km/12 mdr. til 30.000 km/12 mdr., så du ikke skal så tit forbi værkstedet, hvis du kører meget.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. Batterigarantien træder i kraft, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Hvad vil du læse mere om?

Oplev design

Oplev design

Udforsk egenskaber

Udforsk egenskaber

Om performance

Om performance