KONA Electric

KONA Electric

Ny KONA EV Bagfra Topbanner

KONA Electric

Ny model kommer i 2023

Glæd dig til den helt nye KONA Electric

Se billeder af den helt nye KONA Electric her på siden. Vær dog opmærksom på, at visse specifikationer kan variere fra bilen, der kommer til Danmark.

Eksteriør

Født til at være elektrisk

Den nye KONA Electric er designet med udgangspunkt i en elektrisk drivlinje. Det har bl.a. resulteret i en elegant, men dog alligevel karakteristisk front, der med sin aerodynamiske form skaber det bedste udgangspunkt for en effektiv, elektrisk SUV.
Futuristiskt udseende

Futuristiskt udseende

Detaljerne på den nye KONA Electric underbygger dens dynamiske tilstedeværelse. Tag f.eks. hjulkasserne både foran og bagpå med indbyggede lygter som subtilt understreger den elektriske SUV’s robuste udtryk.

Parametrisk ydre

Parametrisk ydre

Den skarpe diagonale linje langs siden forbinder krom-detaljerne foran og bagpå. Det resulterer i en kontur, der forener bilens formsprog.

En modig SUV

Både uden på og indvendigt fremstår den nye KONA Electric dynamisk og innovativ. Og resultatet er en elektrisk SUV, der har en ting for øje: din komfort.
Horisontale LED-lygter

Horisontale LED-lygter

Et af de mest iøjnefaldende elementer på den nye KONA Electric er den pixelerede horisontale LED-lygte, som både fremhæver bredden og bilens elektriske karakter.

Skal vi holde dig opdateret?

 

Tilmeld nyhedsbrev

Interiør

Rummelig og fyldt med komfort

Interiøret er designet til at opfylde praktiske behov uden at gå på kompromis med komforten. Det flydende, horisontale instrumentbræt fremhæver KONA Electrics slanke men brede interiør. Det giver en rummelig kabine for både fører og passagerer.
KONA Interior Displays Text Picker

Dobbelt 12,3" display

De to 12,3” integrerede skærme og det flydende modulære instrumentbræt giver et innovativt og teknologisk udtryk i kabinen. 

KONA Interior Ambient Text Picker

Kabinelys

Den nye KONA Electrics subtile og afdæmpede kabinelys er med til at gøre køreturen behagelig.

KONA Interior Seats Text Picker

Bagsæderne

Bagsæderne er designet i en lounge-lignende stil og giver øget rummelighed og komfort.

KONA Interior Shift By Wire Text Picker

Shift-by-wire-gearvælger

Den elegante roterende gearskifter er placeret på ratstammen. Betjeningen er hurtig, intuitiv og præcis.

Garanti

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. Batterigarantien træder i kraft, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Skal vi holde dig opdateret?

Vores populære KONA Electric kommer i en helt ny udgave i 2023. Vil du være blandt de første til at høre nyt, så tilmeld dig vores særlige mailingliste her: