IONIQ 5 N

Forventes lanceret i Danmark i 2024

Performance på et helt nyt niveau

Vi er stolte over at kunne præsentere den helt nye IONIQ 5 N. Vores første fuldelektriske N-model, som bringer performancebiler til et helt nyt niveau. IONIQ 5 N er ren, ufiltreret køreglæde, hvor der med op til 650 hk er skruet op på alle knapper.

Tillad cookies, for at se denne video

Hyundai IONIQ 5 N på racerbanen
Hyundai IONIQ 5 N bagende

Performance

Adrenalin og spænding bag rattet

IONIQ 5 N repræsenterer en helt ny type af performancebiler og løfter alle dele af den velkendte N Performance til et helt nyt, elektrisk niveau.
Smidig og knivskarp

Smidig og knivskarp

IONIQ 5 N elsker hjørner og kurver. Og man mærker tydeligt på bilens firehjulstræk, at den udspringer af motorsporten.  

Sporty i hverdagen

Sporty i hverdagen

IONIQ 5 N fortjener i den grad sit N. Den lyder som en performancebil skal lyde, og den føles, som en performancebil skal føles.

Som skabt til banekørsel

Som skabt til banekørsel

Frigiv den ultimative sportsfornemmelse, når du trykker på N Grin Boost-knappen. 650 hk slippes løs og tager dig fra 0-100 km/t på kun 4 sekunder.

Oplev N

Køreglæde på et nyt niveau

Ved brug af de nyeste teknologier er det lykkes at finjustere selv de mindste detaljer i IONIQ 5 N, så præstationen, lyden og responsen tilsammen tager din køreoplevelse til et helt nyt niveau.
Mærk præstationen

Mærk præstationen

IONIQ 5 N giver dig den helt rigtige fornemmelse ved gearskift, som mange performance-entusiaster savner i en elbil. Det skyldes den særlige N e-Shift-teknologi, der giver dig fuld kontrol og en forfinet føling med din kørsel. 

Lyden af performance

Lyden af performance

N Active Sound+ og N e-Shift arbejder sammen for at forstærke din køreoplevelse gennem et 10-højtaler lydsystem, der giver dig tre forskellige lydtemaer at vælge imellem. Lydsystemet reagerer dynamisk på din kørestil og er baseret på din hastighed og på speederens position.

Optimér dit drift

Optimér dit drift

Drømmer du om at drifte? N Drift Optimizer opretholder drift-vinklen ved at balancere de forskellige køresystemer, der responderer øjeblikkeligt på de beslutninger, du træffer bag rattet.

Hvis perfomance var en lyd

Så ville den lyde som på videoen nedenfor. Få den totale oplevelse af IONIQ 5 N på den legendariske Nürburgring i en udvidet test ved 260 km/t. Se og hør, hvordan den problemfrit bider skeer med den ikoniske "Green Hell"-racerbane.

Tillad cookies, for at se denne video

Hyundai IONIQ 5 N set oppefra
Hyundai IONIQ 5 N detaljer på front

Design

Funktioner, der fremmer din præstation

De mange designelementer, der styrker IONIQ 5 N's egenskaber, gør den til en naturlig udvidelse af N-familien. Den vingeformede bagspoiler understreger de sportslige detaljer og maksimerer potentialet til banekørsel.
Fronten

Fronten

Den optimerede kølergrill rummer flere funktioner, heriblandt flere typer luftindtag, der sikrer ekstra nedkøling til bilen. Langs kofangeren markeres bilens lavtliggende position med en rød linje. Du ser det straks: Dette er en ægte performancebil.

Bagenden

Bagenden

Bagerst understøtter den fremtrædende vingeformede N-spoiler den aerodynamiske performance, godt hjulpet på vej af de bagerste luftudtag. Designet efterlader et klart indtryk af en bil med store evner og høj performance.

21" alufælge

21" alufælge

De særligt smedede 21" alufælge ser ikke bare fantastiske ud. De forbedrer også manøvreegenskaberne med den lette vægt og kompakte struktur. Fælgene er pakket ind i særlige performancedæk, der giver endnu bedre vejgreb og performance på både bane og vej.

Hyundai IONIQ 5 N rummeligt bagagerum
Kvinde kører i Hyundai IONIQ 5 N

Tag føringen bag rattet

Det sporty interiør imødekommer alle dine ønsker for en veltrimmet performancebil. Og udfordrer dine grænser for, hvad du tænkte, var muligt. Kabinen byder på bl.a. et helt nydesignet N-rat og N-sæder.
Integreret panoramaskærm

Integreret panoramaskærm

Den store panoramaskærm indeholder en 12.3" stor touchskærm og en 12,3" stor digital instrumentering. Ud over det giver kabinen et high-tech look, giver det dig et godt overblik over vigtige data under kørsel.

N-sportssæder

N-sportssæder

N-sportssæder kommer i to farvetoner, og de er placeret lavt for at give den helt rigtige sportsfornemmelse. Sæderne er udstyret med N-logo og lys. 

Hvad vil du læse mere om?

Oplev alle N-modeller

Oplev alle N-modeller

Udforsk hele IONIQ-serien

Udforsk hele IONIQ-serien