Mød IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrydende elbil. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter. Læg dertil en lang rækkevidde. Samtidig er den rummelig som få og ladet med udstyr og et utal af innovative features, der gør det både mere sikkert og underholdende at komme afsted i hverdagen. Og med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre.
Spar 40.000 kr.

Spar 40.000 kr.

Vi har flere varianter på lager til hurtig levering. Og uanset hvilken du vælger, er der penge at spare.

Se priser
Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 77.4 kWh sikrer dig en rækkevidde på op til 507 km på en enkelt opladning.

Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ned til 18 minutter. 100 km ekstra kan tage ned til 5 minutter. 

Kræver 350 kW-ladestander. Ladetid er afhængig af ladetilstand, udendørstemperatur m.m. Se flere betingelser på siden om opladning.

 

Ladet med seriøse kræfter

Ladet med seriøse kræfter

Er der store haveprojekter? Eller skal der flyttes noget tungt? Intet problem! IONIQ 5 er ladet med usædvanlige kræfter. Batteriet på 58 kWh må trække op til 750 kg, mens det store batteri på 77,4 kWh må trække helt op til 1.600 kg.

Elektrificeret design

Elektrificeret design

Man er ikke i tvivl, når man ser IONIQ 5. Det er en elbil. Designet er inspireret af den ikoniske konceptbil, Concept 45 EV, og det får IONIQ 5 til at fremstå både futuristisk og højteknologisk.

E-GMP platform

E-GMP platform

Hurtig opladning, forbedret rækkevidde, rummelig kabine og uovertruffen komfort. Alt sammen takket være vores banebrydende Electric Global Modular Platform. En platform dedikeret til vores elbiler.

En kabine med god plads

En kabine med god plads

Det er næsten som at træde ind i en lille dagligstue, når du sætter dig ind i IONIQ 5. Om du er fører af bilen, eller du er med som passager, er du sikret god komfort og masser af plads.

Uovertruffen sikkerhed

Uovertruffen sikkerhed

Når nu vi har skabt en bil, der imponerer på samtlige parametre, så giver det da også kun mening, at den gør det samme, når det kommer til sikkerhed.

Læs mere
Fortræffelig forbindelse

Fortræffelig forbindelse

Du kan selvfølgelig forbinde din smartphone til IONIQ 5 og på den måde styre en række af bilens funktioner direkte fra din telefon.

Læs mere
Læn dig tilbage, og nyd det

Læn dig tilbage, og nyd det

Det er bekvemmeligt at køre IONIQ 5. Både fordi alt er inden for rækkevidde, men i særdeleshed fordi kabinen er rummelig og lys.

Læs mere
Elektrisk fremdrift, når det er bedst

Elektrisk fremdrift, når det er bedst

5,1 sekunder. Så lidt tid tager det at komme fra 0-100 km/t i IONIQ 5. Og det bedste af det hele er, det foregår i en konstant acceleration uden, at bilen skifter gear.

Læs mere

Tillad cookies, for at se denne video

Vi gør opmærksom på, at der er ændrede specifikationer på modellen, som omtales i denne video. Du kan altid se de gældende specifikationer på prislisten.

Det siger andre

Årets Bil i Danmark 2022

Årets Bil i Danmark 2022

...og Årets Bil i Verden 2022.

IONIQ 5 har ændret verdens syn på elbiler og har vundet et utal af internationale priser. Bl.a. Årets Bil i Danmark 2022 - og nu også Årets Bil i Verden 2022!

Se hele listen af priser
Tue, IONIQ 5-ejer

Tue, IONIQ 5-ejer

"Det er på alle punkter en positiv oplevelse for os at køre på strøm, og jeg må indrømme, at ladehastigheden er helt i top med IONIQ 5. Vi havde cirka seks ladestop over de 1.340 kilometer på turen til Østrig, og vi holdt ikke i kø til ladning én eneste gang."

Læs artikel
Anick og Morten, IONIQ 5-ejere

Anick og Morten, IONIQ 5-ejere

"Vi skal altid et eller andet, hvor vi skal have en trailer på, om det så er en hestetrailer eller en almindelig trailer, så har det været et ret stort issue for os, at den skal kunne trække noget…," forklarer Anick og Morten supplerer med et smil: "…og det kan den! Det er der ingen tvivl om…"

Læs artikel
Winnie og Christian, IONIQ 5-ejere

Winnie og Christian, IONIQ 5-ejere

”Selvom vi ikke har egen lademulighed, fordi vi bor i et byhus, så fungerer det egentlig fint. Jeg lader måske 2 gange om ugen, hvor jeg kører ud til en lynlader, som er tæt på”, siger Christian, og Winnie fortsætter: ”Vi er langt under det halve af, hvad vi bruger på brændstof normalt. Og det kan da mærkes økonomisk – helt sikkert!”

Læs artikel
Martin og Mette, IONIQ 5-ejere

Martin og Mette, IONIQ 5-ejere

”En elbil - og især IONIQ 5 - er nem og meget behagelig at køre, meget støjsvag, god for klimaet, og så er det bekvemt, at man altid har en bil, der er fuldt ladet om morgenen, så man ikke skal forbi en tankstation. Det er virkeligt nemt at styre opladningen af bilen og indstille den til opladning om natten, hvor elprisen typisk er lavest.”

Læs artikel

Kuffertogkoerehandsker.dk

Bedste SUV-elbil til UNDER 500.000 kr.

"Der er så mange elementer ved den bil her, der gør, at man bare må tage hatten af for Hyundais mod til at lave en bil, som er så anderledes."

Se video-stortest

Bilbasen.dk

"Den bedste elbil, du kan få fingrene i lige nu."

Læs anmeldelse

Jyllands-Posten

"Den har nogle ekstremt stærke kort på hånden den her bil."

Hør podcast

Carlife365

"Opladeteknologien fås ikke bedre i klassen og med attraktive priser og udstyrspakker, er IONIQ 5 den p.t. mest interessante elbil i klassen."

Læs anmeldelse

Biltorvet

"Hyundai IONIQ 5 er landet som en ufo fra en anden galakse, og med skarpe priser og komfortable køreegenskaber bliver den svær at slå."

Læs anmeldelse

Biltesteren.dk

"Den bliver et hit!"

Se videoanmeldelse

Biler.nu

"Dét her er bare en vildt lækker lounge. [...] Designet er jo direkte vildt."

Se videoanmeldelse

Bilbasen - hverdagstesten

"Den er nemmere at betjene, den har et mere fleksibelt bagsæde, den lader markant hurtigere."

Se videoanmeldelse

Fully Charged Show

"Could this be the electric car of the year?"

Se videoanmeldelse

5 års garanti uden kilometer­­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. 8 års batterigaranti har en kilometerbegrænsning på 160.000 km.

Læs mere om IONIQ 5

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Priser og udstyr

Priser og udstyr