IONIQ 5

Forventet lancering til sommer.

Se verdenspremieren lige her!

Tillad cookies, for at se denne video

Highlights
Fremtidens elektriske mobilitet er her nu. Med IONIQ 5 er fremtidens mobilitet ikke længere noget, vi venter på, men en realitet. Den kompromisløse elbil er med til at give dig friheden til at vælge, hvilket aftryk du sætter på verden.
Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

IONIQ 5 er en af de få biler i sin klasse med et batteri på helt op til 800 volt. Det oplader lynhurtigt, leverer konstant høj ydeevne og er optimeret i forhold til vægt og størrelse.

Gennemtænkte materialer

Gennemtænkte materialer

Indvendigt i IONIQ 5 er der så vidt muligt anvendt bæredygtige materialer. Der er f.eks. brugt råmaterialer fra sukkerrør til både loft, tæpper og sæder – en løsning, der får stil og bæredygtighed til at gå op i en højere enhed.

 

Teknologi

Teknologi

Det 44” avancerede head-up display forvandler forruden til et kæmpe display, der guider dig sikkert ud i verden.

Skal vi holde dig opdateret om IONIQ 5?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du blandt de første til at modtage løbende information omkring priser, forudbestilling og meget andet. Husk at opdatere din profil efter tilmelding.
Tag kontrollen med stil
Med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre – med hurtigere opladning og stilfuld elegance.
Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

IONIQ 5’s strømlinede design er et friskt pust inden for elbiler. Al unødig kompleksitet er fjernet til fordel for helt rene linjer og minimalistiske overflader.

Mere om designet
Velkommen til en helt ny verden af performance!

Velkommen til en helt ny verden af performance!

Den banebrydende elektriske IONIQ 5 skruer op for køreglæden med en helt utrolig kørselsdynamik, sportsvogns-acceleration og mulighed for firhjulstræk.

Mere om performance

Værdierne på denne side er estimerede. De officielle tal for forbrug, CO2-udledning og rækkevidde på denne model er endnu ikke beregnet. Bemærk, at bilen endnu ikke er tilgængelig for salg, og at der kan forekomme ændringer i specifikationer.

Det skriver andre...

Carlife365.dk

"Hvis prisen bliver attraktiv, får konkurrenterne kamp til stregen."

Læs artikel

Inputmag.dk

"IONIQ 5 ligner ikke helt nogen anden bil på markedet."

Læs artikel

Biltorvet.dk

"Hyundai IONIQ ryster hjemmehjælper-stilen af sig med 306 hk."

Læs artikel

Fully Charged Show

"Has Hyundai taken electric cars to the next level?" 

Se videoanmeldelse

Biler.nu

"IONIQ 5 ligner en konceptbil, som endnu har et par år i hænderne på designerne, før den er klar til markedsstart."

Læs artikel

FDM.dk

"Hyundai er klar med IONIQ 5, som bryder mange barrierer for opnåelige elbiler: Ekstrem hurtig ladning, rekordhøj påhængsvægt og fuldblods-præstationer. Og så ser elbilen også ud til at være gennemtænkt som bil i det hele taget."

Læs artikel
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ 5's batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp