IONIQ 6

Fra 334.995 kr.

Mød IONIQ 6

IONIQ 6 er en elektrisk sedan, som med sit aerodynamiske design opnår en rækkevidde på helt op til 614 km. Med sit innovative 800V batterisystem, kan det store 77,4 kWt batteri lade 351 km på ned til 15 min. i en lynlader. Det er ikke for sjov, at den er udnævnt som Årets Bil i Verden 2023.

Tillad cookies, for at se denne video

Serenity White IONIQ 6 parkeret i urban-miljø
Kabinen i IONIQ 6 med digital digital instrumentering og touchskærm

Oplad hurtigt. Og kør langt.

IONIQ 6 udstråler selvtillid, elegance og fremtid. Og det er ikke kun pga. designet. Den er nemlig udstyret med vores innovative 800V batterisystem, som giver nogle af de hurtigste opladningstider, der er mulige af opnå i dag.
Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Kombinationen mellem vores banebrydende elbilsteknologi og IONIQ 6’s ultra-lave luftmodstandskoefficient på blot 0,21 giver en resulterende rækkevidde på op til 614 km for det store 77.4 kWh batteri.

Ultrahurtig opladning

Ultrahurtig opladning

Det innovative 800V batterisystem leverer nogle af de hurtigste ladetider, som er muligt i dag. Tilføj 351 km rækkevidde på ned til 15 minutter. 

Lynhurtig acceleration

Lynhurtig acceleration

Vælger du det store 77.4 kWh batteri og firehjulstræk, så accelererer IONIQ 6 fra 0 til 100 km/t på 5.1 sekunder. Det kan mærkes alle de rigtige steder.

Det er dig, der tager styringen

Det er dig, der tager styringen

Opsæt bilen så den passer til dit temperament. Med de mange forskellige indstillingsmuligheder kan du tilpasse kabinen efter dit ønske. 

Gennemført design indefra og ud

IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Interiøret er udviklet i et perfekt samspil til det ydre design. Med denne måde at tænke design på har vi skabt en helt særlig kabine, der giver dig og dine passagerer køreglæde hver dag. Den indvendige plads bliver udnyttet til fulde, så du vil opleve en stor rummelighed og en særlig silhuet også inde i bilen.
Udtjente dæk og bambusskud

Udtjente dæk og bambusskud

Det er nogle af de materialer, der er blevet genanvendt i IONIQ 6. Derudover er læderet øko-forarbejdet, og der er benyttet genanvendt PET-materiale fra plastflasker til interiøret.

Sofistikeret streamliner

Sofistikeret streamliner

Den enestående elektriske sedan har sine tydelige rødder i konceptbilen 'Prophecy', og det skrånende tag er med til at understrege det strømlinede design på en dynamisk og sportslig måde.

Karakteristisk bagende

Karakteristisk bagende

Det aerodynamiske design maksimerer den elektriske rækkevidde. Den ducktail-formede spoiler forstærker downforcen, og bilens streamlinede form reducerer luftmodstanden yderligere.

Avanceret teknologi giver høj sikkerhed og komfort

Det store udvalg af avanceret teknologi og innovative førerassistenter giver høj sikkerhed, gode tilslutningsmuligheder og komfort.
Intelligent motorvejsassistent

Intelligent motorvejsassistent

Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og navigationsbasseret adaptiv fartpilot. Den kontrollerer din fart og afstand til forankørende. Fra udstyrsvarianten, Advanced, assisterer den dig også, når du skifter vognbane.

Læs mere
Forsæder skabt til afslapning

Forsæder skabt til afslapning

Sæt dig godt til rette på forsæderne, som fra udstyrsvarianten, Ultimate, kan justeres på 8 forskellige måder. Med et enkelt tryk på en knap kan du også læne sædet helt tilbage og nyde en pause, mens bilen lader op.

Læs mere
Bluetooth multiforbindelse

Bluetooth multiforbindelse

Du kan forbinde op til to Bluetooth enheder på samme tid, så det er nemt at skifte enhed.

Læs mere

Det siger andre

Årets Bil i Verden 2023

Årets Bil i Verden 2023

IONIQ 6 er ved World Car Awards kåret som Årets Bil i Verden 2023. I samme omgang løb den også med titlerne Årets Elektriske Bil i Verden og Årets Bildesign i Verden. Det er andet år i træk, at en Hyundai-model kører disse priser i mål, da IONIQ 5 vandt præcis de samme priser i 2022.

Carsten, IONIQ 6-ejer

Carsten, IONIQ 6-ejer

"Der er flere sikkerhedsfunktioner i bilen, som jeg virkelig sætter pris på. Specielt blindvinkelkamera ved højre- eller venstresving imponerer mig. Det sikrer, at man undgår ubehagelige overraskelser i den blinde vinkel. Derudover er der baksensoren, som advarer med en lyd og om nødvendigt automatisk bremser, hvis man har overset noget. Disse funktioner bidrager til en tryg og komfortabel køreoplevelse."

Læs artikel
Sammy, IONIQ 6-ejer

Sammy, IONIQ 6-ejer

"Det var helt afgørende for os, at rækkevidden og ladehastigheden var i top. Det var faktisk de allervigtigste parametre for os, for det var noget, som gav os ro i maven. Og med en rækkevidde på helt op til 600 km og med mulighed for at få flere hundrede kilometer ind på batteriet på meget kort tid i en lynlader, var vi solgt fra starten."

Læs artikel

Biler.TV

"IONIQ 6 er nok den mest effektive elbil, jeg nogensinde har kørt. Den lader også flere kilometer pr. minut, end jeg nogensinde har prøvet i nogen anden bil. Desuden så er den praktisk, den er komfortabel, og så er den faktisk også til at betale."

Se videoanmeldelse

Rundt om Biler

"I forhold til assistentsystemer så får Hyundai toppoint i min bog. Det er så fedt, at man får alle de her førerassistenter med som standard".

Se videoanmeldelse

Biltesteren

"Hvor er det skønt med en ny elbil på markedet, som ikke er en crossover eller SUV."

Se videoanmeldelse

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 6 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års Garanti. 8 års batterigaranti dækker maksimalt 160.000 km. 

Hvad vil du læse mere om?

Udforsk design

Udforsk design

Se egenskaber

Se egenskaber

Om performance

Om performance