IONIQ 6 Oversigt Topbanner

IONIQ 6

Banebrydende elektrisk sedan

IONIQ 6 markerer en ny æra inden for elbiler med sin flydende, aerodynamiske formgivning. Kabinen, som er skabt til at give dig et personaliseret og fleksibelt rum, omdefinerer oplevelsen af at sidde bag rattet.

Tillad cookies, for at se denne video

Oplad hurtigt. Og kør langt.

IONIQ 6 udstråler selvtillid, elegance og fremtid. Og det er ikke kun pga. designet. Den er nemlig udstyret med vores innovative 800V batterisystem, som giver nogle af de hurtigste opladningstider, der er mulige af opnå i dag.
Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Kombinationen mellem vores banebrydende elbilsteknologi og IONIQ 6’s ultra-lave luftmodstandskoefficient på blot 0,21 giver en resulterende rækkevidde på op til 614 km for det store 77.4 kWh batteri.

Ultrahurtig opladning

Ultrahurtig opladning

Det innovative 800V batterisystem leverer nogle af de hurtigste ladetider muligt i dag. Tilføj 351 km rækkevidde på ned til 15 minutter. 

Lynhurtig acceleration

Lynhurtig acceleration

Vælger du det store 77.4 kWh batteri og firehjulstræk, så accelererer IONIQ 6 fra 0 til 100 km/t på 5.1 sekunder. Det kan mærkes alle de rigtige steder.

Det er dig, der tager styringen

Det er dig, der tager styringen

Opsæt bilen så den passer til dit temperament. Med de mange forskellige indstillingsmuligheder kan du tilpasse kabinen efter dit ønske. 

Gennemført design indefra og ud

IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Interiøret er udviklet i et perfekt samspil til det ydre design. Med denne måde at tænke design på har vi skabt en helt særlig kabine, der giver dig og dine passagerer køreglæde hver dag. Den indvendige plads bliver udnyttet til fulde, så du vil opleve en stor rummelighed og en særlig silhuet også inde i bilen.
Udtjente dæk og bambusskud

Udtjente dæk og bambusskud

Det er nogle af de materialer, der er blevet genanvendt i IONIQ 6. Derudover er læderet øko-forarbejdet, og der er benyttet genanvendt PET-materiale fra plastflasker til interiøret.

Sofistikeret streamliner

Sofistikeret streamliner

Den enestående elektriske sedan har sine tydelige rødder i konceptbilen 'Prophecy', og det skrånende tag er med til at understrege det strømlinede design på en dynamisk og sportslig måde.

Karakteristisk bagende

Karakteristisk bagende

Det aerodynamiske design maksimerer den elektriske rækkevidde. Den ducktail-formede spoler forstærker downforcen, og bilens streamlinede form reducerer luftmodstanden yderligere.

Avanceret teknologi giver høj sikkerhed og komfort

Det store udvalg af avanceret teknologi og innovative førerassistenter giver høj sikkerhed, gode tilslutningsmuligheder og komfort.
Intelligent motorvejsassistent

Intelligent motorvejsassistent

Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og navigationsbasseret adaptiv fartpilot. Den kontrollerer din fart og afstand til forankørende, og den assisterer dig, når du skifter vognbane.

Forsæder skabt til afslapning

Forsæder skabt til afslapning

Sæt dig godt til rette på forsæderne, der kan justeres på 8 forskellige måder. Med et enkelt tryk på en knap kan du læne dig tilbage og nyde en pause, mens bilen lader op.

Bluetooth multiforbindelse

Bluetooth multiforbindelse

Du kan forbinde op til to Bluetooth enheder på samme tid, så det er nemt at skifte enhed.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 6 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

 

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års Garanti. 8 års batterigaranti dækker maksimalt 160.000 km. 

Vil du vide mere?

Vil du være blandt de første til at høre nyt om IONIQ 6? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.