IONIQ 6 Topbanner

IONIQ 6

Glæd dig til IONIQ 6

Bliv klogere på vores næste banebrydende elbil her på siden. Vær dog opmærksom på, at den viste bil er en prototype. Det betyder, at visse funktioner, farver, materialer, tilbehør og specifikationer kan variere fra bilen, der kommer til Danmark. Bilen kan ikke bestilles endnu, ligesom vi afventer endelig bekræftelse af tekniske data og rækkevidde fra fabrikken.

Mens vi venter

Se eller gense verdenspremieren

Den 14. juli 2022 havde IONIQ 6 verdenspremiere. Se videoen fra verdenspremieren herunder.

Tillad cookies, for at se denne video

Sofistikeret streamliner

Sofistikeret streamliner

Med sine tydelige rødder i konceptbilen 'Prophecy' er det skrånende tag med til at understrege det strømlinede design på en dynamisk og sportslig måde.

Over 600 kilometers rækkevidde

Over 600 kilometers rækkevidde

Med en ultralav luftmodstandskoefficient på bare 0,21 og et avanceret, elektrisk køresystem, forventes IONIQ 6 med det store batteri at kunne køre over 600 km på en opladning.

De endelige tekniske data og rækkevidden af denne model afventer endelig homologering.

Fokus på naturlige materialer

Fokus på naturlige materialer

Der er stor fokus på natur- og genbrugsmaterialer i IONIQ 6 som f.eks. øko-forarbejdet læder og genbrugsgarn lavet af plastflasker og havaffald.

Design

Gennemført design indefra og ud

IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Interiøret er udviklet i et perfekt samspil til det ydre design. Med denne måde at tænke design på har vi skabt en helt særlig kabine, der giver dig og dine passagerer køreglæde hver dag. Den indvendige plads bliver udnyttet til fulde, så du vil opleve en stor rummelighed og en særlig silhuet også inde i bilen.
Smuk kabine

Smuk kabine

Med IONIQ 6 får du dit helt eget personlige gemmested. Den kuppelformede kabine er inspireret af konceptbilen 'Prophecy', og er både er praktisk og komfortabel.

Forsæder skabt til afslapning

Forsæder skabt til afslapning

Sæt dig godt til rette på forsæderne, der kan justeres på forskellige måder. Med et enkelt tryk på en knap kan du læne dig tilbage og nyde en pause, mens bilen lader op.

Oplev essensen af strømlinet enkelhed

Det strømlinede design og de rene, afrundede linjer udstråler elegant enkelhed. De slanke kurver og glatte linjer hylder de ikoniske, strømlinede køretøjer fra 1920'erne og 30'erne – omtænkt til nutidens mobilitet.
Aerodynamisk design

Aerodynamisk design

IONIQ 6's unikke design er kendetegnet ved rene og enkle linjer og et aerodynamisk design, som vi har valgt at kalde 'Emotional Efficiency'.

Karakteristisk bagende

Karakteristisk bagende

Det aerodynamiske design maksimerer den elektriske rækkevidde. Bagspoileren har en ducktail-form, der er med til at give bilen et godt vejgreb samtidig med, at den specialdesignede bagende hjælper med at mindske vindmodstanden.

Vinge-inspireret bagspoiler

Vinge-inspireret bagspoiler

Den ellipseformede, vinge-inspirerede bagspoiler er skabt med glaslignende, gennemsigtige materialer, der fremhæver det helt unikke LED-signaturlys.

Find din favorit-farve

Mød konceptbilen bag IONIQ 6

Mød konceptbilen bag IONIQ 6

Da vi afslørede 'Prophecy' konceptbilen, var vi sikre på én ting. I stedet for at præsentere et rent koncept, ville vi vise et køretøj, der giver plads til idéer og funktioner, der snart bliver til virkelighed i almindelige biler. Og to år senere opfylder IONIQ 6 netop den profeti – deraf navnet 'Prophecy'.

Mere om Prophecy

Egenskaber

Fremtiden inden for elektriske biler er her

IONIQ 6 leverer imponerende ydeevne, karakterfuldt design, unik køredynamik og et 800V batterisystem til ultrahurtig opladning. Den imponerende sedan er bygget på en ny, banebrydende platform, der er intet mindre end en teknologisk milepæl.
Intelligente forlygter

Intelligente forlygter

Nyd maksimalt udsyn uden at blænde andre bilister. De specialudviklede LED-forlygter justerer sig automatisk efter vejforholdene.

Afhængig af variant. 

Tofarvet stemningsbelysning

Tofarvet stemningsbelysning

Indstil lysene, så de passer til dit humør. Professionelle farveeksperter har sammensat et perfekt udvalg af forskellige farver, som du kan vælge i mellem.

Unikt LED-rat

Unikt LED-rat

Interaktive LED-pixellys på rattet viser dig blandt andet køretilstand, bakgear, stemmegenkendelse og opladning.

Funktionalitet endnu ikke bekræftet og kan variere fra land til land. 

Digitale sidespejle

Digitale sidespejle

De digitale sidespejle erstatter de traditionelle sidespejle med et indbygget kamera og en indvendig skærm, som sikrer et bedre udsyn og en forbedret aerodynamik.

Ekstraudstyr.

Performance

IONIQ 6 er en gamechanger

Den fuldelektriske 4-dørs sedan, IONIQ 6, kombinerer en forbløffende ydeevne med et omfattende udvalg af smart teknologi. Den leverer en rækkevidde på 600 km – og gør det med stil og hurtig opladning.
IONIQ 6 Textpicker Performance All Wheel Drive Blaabg

Firehjulstræk

I versionen med firehjulstræk drives IONIQ 6 af to elektriske motorer integreret med for- og bagakslen, hvilket giver 325 hk (239 kW) og 605 Nm øjeblikkeligt drejningsmoment

Kun tilgængelig sammen med det store batteri på 77,4 kWh. 

IONIQ 6 Textpicker Performance Rear Wheel Drive Blaabg

Baghjulstræk

I 53 kWh batteriversionen drives IONIQ 6 af en elektrisk motor integreret i bagakslen, der yder 151 hk (111 kW).

IONIQ 6 Textpicker Performance Battery Range

Long Range 77.4 kWt

Batteripakken med lang rækkevidde giver en elektrisk rækkevidde på over 600 km (WLTP) i varianten med enkeltmotor baghjulstræk. Den leverer 228 hk (168 kW) effekt. I varianten med firehjulstræk med dobbeltmotor giver den en elektrisk rækkevidde på 570 km (WLTP) og leverer 325 hk (239 kW) effekt.

Avanceret teknologi sikrer bedre ydeevne

Det store udvalg af avanceret teknologi og innovative elektriske køretøjssystemer gør, at IONIQ 6 både lader hurtigt og har en lang rækkevidde.
Multi-opladningssystem

Multi-opladningssystem

Udstyret med et innovativt 800V batterisystem sikrer IONIQ 6 dig nogle af de hurtigste opladningstider, der er muligt at opnå i dag. Den er selvfølgelig også kompatibel til 400V opladning og AC-opladning.

Oplyste cirkaladetider gælder ved opladning med 800 volt/350 kW. Ladetid er afhængig af ladetilstand, udendørstemperatur m.m.

IONIQ 6 Textpicker Performance Range

Over 600 km rækkevidde

Takket være Hyundais banebrydende teknologier og en aerodynamisk luftmodstandskoefficient på blot 0,21, forventes IONIQ 6 at kunne levere en elektrisk rækkevidde på over 600 kilometer, når den er udstyret med baghjulstræk og det store batteri på 77,4 kWt.

IONIQ 6 Textpicker Performance Charging

Ultrahurtig opladning

IONIQ 6 kan understøtte både 400V og 800V opladningsinfrastruktur uden yderligere komponenter eller adaptere. IONIQ 6's 800V batterisystem kan tilføje 100 km rækkevidde på ned til 5 minutter. Den understøtter opladning med op til 220 kW på en DC ultrahurtig ladestation – opladning fra 10 til 80% på ned til 18 min.

Oplyste cirkaladetider gælder ved opladning med 800 volt/350 kW. Ladetid er afhængig af ladetilstand, udendørstemperatur m.m.

IONIQ 6 Textpicker Performance V2L

Strømforsyning til andre enheder (V2L)

Med IONIQ 6's Vehicle-to-Load-teknologi (V2L) kan du strømforsyne enhver elektrisk enhed og oplade f.eks. elcykler eller andre elbiler. Der er også en 230V stikkontakt ved bagsæderne, således at det f.eks. er muligt at tilslutte en bærbar computer inde i kabinen.

Benyttelse af V2L til strømforsyning kræver en adapter, som kan tilkøbes separat. 

Oplev fordelene med E-GMP

IONIQ 6 er bygget på vores særlige batteriplatform 'Electric-Global Modular Platform' (E-GMP). Batteriplatformen er udviklet på baggrund af særlige Hyundai-teknologier, og den gør opladning hurtigere, giver længere rækkevidde, mere plads i kabinen og bedre styreegenskaber.
Fleksibilitet

Fleksibilitet

E-GMP kan bruges i en bred vifte af biltyper og leverer imponerende rækkevidder med dens standardiserede batterisystem, der er skræddersyet til elbiler.

Elektrisk ydeevne

Elektrisk ydeevne

Fordi der ikke er en benzinmotor i en elbil, er der frigivet plads til at placere den elektriske motor og batteriet på en måde, hvor vægtfordelingen mellem bilens forende og bagende bliver optimal. Samtidig er motor og batteri placeret lavt, så bilen har et lavt tyngdepunkt, hvilket forbedrer styreegenskaberne.

Bedre plads til passagerer

Bedre plads til passagerer

E-GMP frigiver plads i kabinen, hvilket giver os mulighed for at skabe mere rummelige biler, der øger komforten for passagererne.

Naturmaterialer

Innovativ brug af naturlige materialer

Vores designere har brugt naturlige materialer i videst mulig udstrækning i hele IONIQ 6. Blandt andet benyttes genanvendt pigmentmaling fra udtjente dæk til farvning af udvendige komponenter. Indvendigt har vi brugt øko-forarbejdet læder, genanvendt PET-stof og fiskenet samt råmaterialer udvundet af sukkerrør.
Læderfarvning med hørfrøolie

Læderfarvning med hørfrøolie

Læderfarvningen foregår med hørfrøolie, som desuden er biologisk nedbrydeligt.

Tæpper lavet af havaffald

Tæpper lavet af havaffald

Tæpperne er lavet med nylongarn, der stammer fra fiskenet fundet i havet.

Planter er blevet til maling

Planter er blevet til maling

Døre er malet med bio-maling, der indeholder olie-ekstrakter fra planter. Det er med til at forbedre luftkvaliteten på vores fabrikker.

Stof skabt af genanvendt plast

Stof skabt af genanvendt plast

Stoffet til sæderne i IONIQ 6 er lavet med genanvendt plastikgarn.

Instrumentbræt af bio-materialer

Instrumentbræt af bio-materialer

Instrumentbrættet er betrukket med et blødt skind, der indeholder bio-materialer, som er udvundet af sukkerrør.

PET bio-stof

PET bio-stof

Loftbeklædningen omfatter stof, der er fremstillet af PET bio-stof, som indeholder ingredienser udvundet af sukkerrør.

Garanti

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 6 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti

 

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Vil du vide mere?

Vil du være blandt de første til at høre nyt om IONIQ 6? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

Hvad vil du læse mere om?

Mød IONIQ-familien

Mød IONIQ-familien

Læs mere
Udforsk IONIQ 5

Udforsk IONIQ 5

Læs mere