Skal din nye firmabil være en Hyundai?

Så læs mere her på siden. Husk, at din lokale Hyundai-forhandler altid er parat til at give dig yderligere information.
Attraktiv beskatning

Attraktiv beskatning

Hos Hyundai tilbyder vi en lang række biler til firmabrug. Kendetegnende er et højt udstyrs- og sikkerhedsniveau samt attraktiv beskatning. Følg linket nedenfor og se vores brede udvalg af modeller. Her kan du også finde yderligere information om den enkelte model samt beskatningsværdien.

Læs mere
Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing hos Hyundai sikrer dig ikke kun lidt mere køreglæde. Det sikrer dig også lidt mere fleksibilitet og professionalisme. Med Hyundai Erhvervsleasing kommer der styr på alt det praktiske, og du og din virksomhed kan fokusere på det, der er vigtigst: Komfort, køreglæde og tryghed på bundlinjen.

Læs mere
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Alle Hyundai-modeller er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver uden at skulle bekymre dig om bilen.

Andre regler er gældende for kommerciel anvendelse. Se nedenfor.

Læs mere
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Andre regler er gældende for kommerciel anvendelse. Se nedenfor.

Læs mere
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Læs mere

For biler, der indregistreres til kommerciel anvendelse, herunder taxa, rutekørsel (flextrafik/OST**) og udlejning gælder dog flg. regler: Her yder Hyundai 3 års/100.000 km fabriksgaranti, afhængig af hvad der indtræffer først, regnet fra første registreringsdato, i henhold til følgende betingelser.
**Offentlig sygetransport