Hyundai gulpladebiler

Få en Hyundai som firmabil

Skal din nye firmabil være en Hyundai?

Du finder et bredt sortiment af Hyundai vans på gule plader og på papegøjeplader. Her på siden kan du se vores forskellige vans-modeller og læse om hvilke lovkrav, der følger med, når du køber firmabil på gule plader. Husk, at din lokale Hyundai-forhandler altid er parat til at give dig yderligere information.
Gule plader

Gule plader

En Hyundai van på gule plader er til dig, der udelukkende benytter bilen til erhvervsmæssige formål. Du får fuldt momsfradrag i dit køb og i driften af bilen. Du kan benytte en Hyundai van på gule plader til privat brug op til 20 gange på et år ved at tilkøbe et dagsbevis hos SKAT.

Udvalg og priser
Papegøjeplader

Papegøjeplader

Med en Hyundai van på papegøjeplader kan du bruge bilen til både private og erhvervsmæssige formål – så længe du blot benytter bilen til erhverv en del af tiden. Det kunne f.eks. være, hvis du er håndværker og bruger bilen i dagtimerne, og også benytter den privat om aftenen og i weekenden. Du betaler en privatbenyttelsesafgift som tillæg til den grønne ejerafgift.

Udvalg og priser
Attraktiv beskatning

Attraktiv beskatning

Hos Hyundai tilbyder vi en lang række biler til firmabrug. Kendetegnende er et højt udstyrs- og sikkerhedsniveau samt attraktiv beskatning. Følg linket nedenfor og se vores brede udvalg af modeller. Her kan du også finde yderligere information om den enkelte model samt beskatningsværdien.

Læs mere
Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing hos Hyundai sikrer dig ikke kun lidt mere køreglæde. Det sikrer dig også lidt mere fleksibilitet og professionalisme. Med Hyundai Erhvervsleasing kommer der styr på alt det praktiske, og du og din virksomhed kan fokusere på det, der er vigtigst: Komfort, køreglæde og tryghed på bundlinjen.

Læs mere
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Alle Hyundai-modeller er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver uden at skulle bekymre dig om bilen.

Andre regler er gældende for kommerciel anvendelse. Se nedenfor.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Andre regler er gældende for kommerciel anvendelse. Se nedenfor.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Mere om vejhjælp

For biler, der indregistreres til kommerciel anvendelse, herunder taxa, rutekørsel (flextrafik/OST**) og udlejning gælder dog flg. regler: Her yder Hyundai 3 års/100.000 km fabriksgaranti, afhængig af hvad der indtræffer først, regnet fra første registreringsdato, i henhold til følgende betingelser.
**Offentlig sygetransport