Tilbud og kampagner på Hyundai-modeller

Aktuelle kampagner og tilbud

Her kan du finde en oversigt over aktuelle kampagner. Bemærk, at der oftest er tale om begrænset varighed eller et begrænset antal biler.

Medlemstilbud

Sommerfordele til din Hyundai

Sommerfordele til din Hyundai

Vi har samlet nogle helt særlige fordele til dig som medlem af minHyundai. Så bliver det nemmere og sjovere at gøre din bil sommerklar.

Se tilbud

Stærke tilbud på biler og tilbehør

Hos Hyundai har vi løbende attraktive kampagner og stærke tilbud på både biler og på tilbehør til vores biler. Hold derfor øje med siden her for at se vores aktuelle kampagner og tilbud. Alle vores biler, uanset model og variant, er af samme høje kvalitet og leveres altid med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, som du kan læse mere om her. Du kan derfor roligt vælge frit mellem vores brede udvalg af nye biler. Se alle biler her.

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til dig? 

I vores guide til bilvalg kan du få hjælp til at finde den helt rette Hyundai for dig. Uanset om du er på udkig efter en lille og praktisk mikrobil eller en stor og rummelig SUV eller familiebil, så har vi en bil til dig. Vi har desuden mange motortyper at vælge i mellem, så du kan finde en, der passer til dit behov. Vi har både benzin- og dieselbiler, og et bredt udvalg af plug-in hybrider og elbiler.

Har du brug for vejledning?

Din lokale Hyundai-forhandler er klar til at hjælpe dig. Her får du altid en god service og uforpligtende rådgivning, som kan hjælpe dig videre – uanset om det er første gang, du skal købe ny bil, eller om du har prøvet det flere gange før. Vi møder dig altid med et smil og god, brugbar vejledning. Vi har forhandlere i hele landet, så du er aldrig langt væk fra en Hyundai-forhandler. Find den nærmeste forhandler her.