IONIQ 5 holder ved strand med børn i baggrunden

minHyundai

Få mere ud af din bil med minHyundai-appen

Som Hyundai-ejer er du velkommen i minHyundai-medlemsklubben. Derigennem får du adgang til mange fordele og gode tilbud. Og hvis du henter minHyundai-appen, så bliver det hele også lidt nemmere. For appen samler alle vigtige oplysninger om din bil ét sted, du kan kontakte vejhjælp, booke værkstedstid, se aktuelle tilbud og meget mere.
Alle fordelene du får med appen:

Alle fordelene du får med appen:

  • Adgang til digital servicebog
  • Gratis synstjek forud for periodisk syn
  • Nem adgang til booking af værkstedtid
  • Hurtig og direkte kontakt til Hyundai Vejhjælp
  • Særlige tilbud til din bil
  • Påmindelser om service mv.
  • Seneste Hyundai-nyheder, lanceringer og biltests
Se alle fordele

Fordele

Nemt, overskueligt og lige ved hånden

Alle oplysninger om din bil ét sted

Alle oplysninger om din bil ét sted

En af de største fordele ved at bruge minHyundai-appen er, at du får samlet al vigtig information om din bil ét sted. Dermed er det nemt for dig at se, hvornår din bil sidst var til service og hvornår, det er tid til service igen. Og hvis du får brug for instruktionsbogen, findes der en digital udgave af den i minHyundai.

Direkte kontakt til dit Hyundai-værksted

Direkte kontakt til dit Hyundai-værksted

Via appen kan du nemt booke en værkstedstid. Det er uanset, om bilen skal til serviceeftersyn, om dit AC/klimaanlæg trænger til et eftersyn, eller om det er bremserne, der skal kontrolleres. Og hvis du skulle få brug for Hyundai-Vejhjælp, kan du via appen ringe direkte, dele din bils nøjagtige lokation og følge med i, hvornår servicevognen ankommer.

Særlige tilbud til dig og din bil

Særlige tilbud til dig og din bil

Som medlem af minHyundai får du adgang til eksklusive tilbud. F.eks. tilbud på forskellige eftersyn til din bil eller sæsonaktuelle tilbud, der kan forberede dig og din bil på vinterferien, sommerferien eller efterårsferien. Du får også mulighed for at deltage i konkurrencer, som kun er for minHyundai-medlemmer.

Se aktuelle tilbud

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om minHyundai

Nej. Det er gratis at være medlem af minHyundai.

Hvis du støder på et problem med minHyundai, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Du kan bruge dit medlemskab af minHyundai til at samle alle vigtige informationer om din Hyundai ét sted. Derudover får du adgang til en række fordele og tilbud, og hvis du henter appen, har du det hele lige ved hånden.

Hvis du ejer en Hyundai, kan du tilmelde dig minHyundai her. Du kan også tilmelde dig direkte i appen, som du kan hente på App Store eller på Google Play.

Besøg App Store eller Google Play og download minHyundai-appen til din smartphone.

Når du er medlem af minHyundai får du nem adgang til informationer om din bil, du kan hurtigt komme i kontakt med dit værksted eller forhandler, du kan kontakte Hyundai Vejhjælp, og du kan få påmindelser, når det er tid til at få bilen til service.

Derudover får du særlige tilbud til dig og din Hyundai, og du får et gratis synstjek forud for periodisk syn.