Hyundai sæsonkampagner

Sæsonkampagner

Medlemstilbud

Log ind i minHyundai-appen og vis tilbuddet til din lokale Hyundai-forhandler/værksted for at opnå rabatten.
AC/klimaeftersyn

AC/klimaeftersyn

Vejl. udsalgspris kr. 1.495,- inkl. 400 g AXC-væske

Et grundigt eftersyn af dit klimaanlæg er lig med forbedret luft i kabinen, og vi anbefaler, at du hvert andet år får udført et service af din bils AC/klimaanlæg. Vælger du i samme omgang også at udskifte/opgradere pollenfilteret, så giver vi dig lige nu 20% rabat på det nye filter.

 

Book tidBliv medlemLæs om filtre

Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek

Kr. 0,- (vejl. udsalgspris kr. 195,-)

Kør foråret sikkert i møde i din Hyundai. Book et gratis sundhedstjek hos dit Hyundai-værksted. Så gennemgår vi bilen på 10 vigtige punkter. Er du medlem af minHyundai, er serviceeftersynet gratis.

 

Book tidBliv medlem

Bike Carrier Pro

Bike Carrier Pro

Vejl. udsalgspris kr. 1.595,- (normalpris kr. 1.995,-)

Med en solid og brugervenlig cykelholder kan du nemt og hurtigt tage din cykel med på ferie, weekendtur eller med ud i skoven. Kan bære større cykler og op til 20 kg. Leveres med låsemekanisme. Kun til biler med mulighed for tagbøjler.

 

Find forhandlerBliv medlem

Bike Carrier Active

Bike Carrier Active

Vejl. udsalgspris kr. 795,- (normalpris kr. 995,-)

Gør fritidslivet mere aktivt. Med en cykelholder kan du hurtigt spænde din cykel fast, så du kan få endnu mere ud af udflugten eller turen i sommerhuset. Kan bære op til 17 kg. Kun til biler med mulighed for tagbøjler.

 

Find forhandlerBliv medlem

Bike Carrier til anhængertræk

Bike Carrier til anhængertræk

Vejl. udsalgspris kr. 3.295,- (normalpris kr. 4.795,-)

Tag cyklen med på længere ture eller montér to cykler på holderen. Kan vippes, så du kan åbne bagagerummet uden at tage cyklerne af. Kan bære op til 60 kg. Leveres med låsemekanisme.

 

Find forhandlerBliv medlem

Forkæl din Hyundai

2-i-1 skærmrens inkl. holder til din smartphone

2-i-1 skærmrens inkl. holder til din smartphone

Vejl. udsalgspris kr. 99,- 

Åh, hvor vi kender det. Fedtede fingre på touchskærmen. Man forsøger at tørre det af med dét, man lige har ved hånden, men det bliver bare værre. Med en effektiv skærmrens, som faktisk også kan fungere som holder til din smartphone, er det nemmere at holde skærmen ren.

 

Find forhandler

Hjulposer og låsemøtrikker

Hjulposer og låsemøtrikker

Vejl. udsalgspris kr. 740,-

Originale hjulposer til at opbevare eller transportere dine dæk i. Hver pose har et mærkat, der viser dækkenes placering på bilen. Det er praktisk, når de atter skal i brug og monteres. Derudover har poserne håndtag samt en lomme til hjulbolte. Poserne er justérbare og passer til alle dæk op til 20 tommer. Max. vægt 30 kg. De medfølgende låsemøtrikker sikrer effektivt dine alufælge mod tyveri.

 

Find forhandler

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Tilbuddene gælder t.o.m. 31. maj 2022. Medlemstilbud kræver fremvisning af minHyundai-appen.