Minhyundai Web Efteraar Topbanner

Sæsonfordele

Gør din Hyundai klar til efteråret

Når du er medlem af minHyundai, kan du nyde godt af særlige tilbud, der gør efterårets køreture mere behagelige og sikre. Tilbuddene er gældende hele efteråret fra 1. september t.o.m. 30. november.

Tilbehør

Efterårstilbehør

Som medlem af minHyundai får du helt særlige fordele ved køb af originalt tilbehør, der er perfekt tilpasset de planlagte og spontane efterårsture.
Køb en Hyundai-autostol og få en billet til LEGOLAND®

Køb en Hyundai-autostol og få en billet til LEGOLAND®

Sikkerheden kan ikke blive høj nok for familiens mindste trafikanter. Derfor er det vigtigt, at autostolen er fuldt funktionsdygtig, og at dit barn sidder korrekt. Hvis du køber en af vores autostole, får du lige nu en endagsbillet til LEGOLAND® Billund med. Gælder ved køb af den såkaldte Reboarder 360-autostol eller selepude til det lidt større barn.

Find forhandlerMere om autostole

Vi har et begrænset antal billetter til uddeling, som uddeles efter først-til-mølle-princippet. Billetten har en værdi af op til 499 kr. og er gyldig t.o.m. d. 31. december. 

3 års garanti på vinterhjul inkl. vinterdæk fra Bridgestone

3 års garanti på vinterhjul inkl. vinterdæk fra Bridgestone

Når du køber vinterhjul inkl. vinterdæk fra Bridgestone, har du mulighed for at få 3 års garanti. Dækgarantien gælder skader, som er opstået ved påkørsel af genstande og ved punkteringer. For at få glæde af garantien på vinterdækkene skal du registrere dem hos Bridgestone senest 14 dage efter, du har købt dem. Det kan du gøre her, eller du kan spørge om hjælp hos din lokale Hyundai-forhandler. 

Mere om vinterhjul inkl. Bridgestone-dæk

Afhængigt af alderen på dine Bridgestone-dæk vil du få refunderet op til 100% af købsprisen for erstatningsdækket i tilfælde af skade. Det er en betingelse for refunderingen af købsprisen, at det beskadigede dæks resterende mønsterdybde er 1,6 mm. 

 

 

Kør regn og slud i møde med nye viskerblade

Kør regn og slud i møde med nye viskerblade

Et godt udsyn er altafgørende for din og dine medtrafikanters sikkerhed. Er dine viskerblade klar til efterårets regnfulde dage? Vi anbefaler at skifte dem hver 6. måned, eller når de begynder at lave striber eller lyde, når de er i brug. Lige nu kan du købe nye viskerblade til kun 299 kr. Normalpris 350 kr. Booker du tid til en værkstedsopgave hos et autoriseret Hyundai-værksted, kan du som minHyundai-medlem gøre brug af tilbuddet.

Book tid

Services

Vi hjælper dig med at passe på din Hyundai

Dit autoriserede Hyundai-værksted er specialister i din Hyundai og har derfor de bedste forudsætninger for at gøre din bil efterårsklar.

Tillad cookies, for at se denne video

Har dine fælge fået ridser?

Ridsede alufælge skærer i øjnene. Lad os hjælpe dig af med dem, når du alligevel skal have skiftet til vinterhjul. Send en forespørgsel til din Hyundai-forhandler, så vender vi tilbage med yderligere information og priser.

Send forespørgselMere om fælgreperation

Forebyg rust

Forebyg rust

Efterårets lavere temperaturer skaber et rigtig godt udgangspunkt for rust. Vi anbefaler derfor at få foretaget en undervognsbehandling for at hindre rustdannelse. Det samme gælder ved mindre lakskader opstået som følge af stenslag. Disse mindre skader kan du nemt reparere med en lakstift, som kan købes hos din lokale Hyundai-forhandler.

Find forhandlerBook tid

minHyundai

Bliv medlem og få adgang til alle fordelene

Som Hyundai-ejer kan du blive en del af minHyundai. Her har vi samlet alle relevante informationer på ét sted, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
Du får bl.a. disse fordele:

Du får bl.a. disse fordele:

  • Gratis synstjek af din Hyundai inden det periodiske syn
  • Få adgang til din digitale servicebog
  • Se kommende service- og karosserieftersyn
  • Se om der er udestående fabriksopdateringer
  • Book tid på værksted online
  • Se bilens instruktionsbog og andre relevante dokumenter
  • Tilmeld dig påmindelser om eftersyn
  • Brug for vejhjælp? Send din bils præcise lokation og følg servicevognens vej til dig – direkte fra appen!

Hvad vil du læse mere om?

Gør din bil efterårsklar

Gør din bil efterårsklar

Nogle af tingene kan du selv klare, mens din Hyundai-forhandler kan hjælpe dig med de lidt mere komplicerede.

Læs mere
Gode råd om dæk

Gode råd om dæk

Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. Få vores råd om dæk her.

Læs mere
Vedligeholdelse af din Hyundai

Vedligeholdelse af din Hyundai

Få et overblik over de forskellige eftersyn, vi udfører via linket herunder, så din Hyundai altid er i topform.

Læs mere

Tilbuddene er gældende i perioden fra d. 01.09.2023 t.o.m. d. 30.11.2023. Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Alle angivne tilbud er kun for minHyundai-medlemmer og kræver fremvisning af minHyundai-appen.