7111172 HY Eftermarked Foraar Familie Natur Topbanner

Sæsonfordele

Gør din Hyundai parat til foråret

Når du er medlem af minHyundai, kan du nyde godt af særlige fordele, der er med til at gøre din bil forårsklar.

Konkurrencer

Deltag i vores konkurrencer kun for medlemmer

Book tid til hjulskifte og vind

Book tid til hjulskifte og vind

Vejret bliver lunere, og det er snart tid til at skifte til sommerdæk. Når temperaturen stiger, påvirkes dækkenes vejgreb. Ved at skifte til sommerdæk har du det bedste udgangspunkt for at køre sæsonen sikkert i møde.

Booker du tid til hjulskifte online inden d. 30. april 2023, deltager du i konkurrencen om et sæt originale Hyundai-hjulposer til at opbevare dækkene i, når de ikke er i brug. Præmien indeholder også låsemøtrikker, så dine hjul sidder godt og flot. Værdi kr. 890,-.

Book værkstedstid

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark og løber i perioden 1. marts til 30. april 2023. Den 9. maj 2023 trækkes der 3 vindere blandt alle dem, som har booket tid til hjulskifte online i konkurrenceperioden. Hører vi ikke tilbage fra en vinder indenfor 48 timer, så forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien har en værdi af kr. 890,- og kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien skal afhentes hos nærmeste Hyundai-forhandler efter aftale.

Vind en undervognsbehandling

Vind en undervognsbehandling

Sæsonskifte kan være hård ved din bils undervogn. Derfor er det altid en god ide at vedligeholde og forebygge med en professionel rustbeskyttelse.
Med en undervognsbehandling fra Dinitrol er du sikret, at der bliver udarbejdet et unikt sprøjteskema til din bil. Vi sørger for fuld afmontering, klargøring og kontrol af din bils undervogn før behandling for rustskader.

Booker du din Dinitrol undervognsbehandling online, deltager du i konkurrencen om at vinde din behandling gratis. Værdi fra kr. 4.775,-.

Book værkstedstid

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark og løber i perioden 20. marts til 5. april. For at deltage i konkurrencen om en komplet Dinitrol undervognsbehandling skal du booke tid online til en Dinitrol kompletbehandling senest den 5. april. Vi trækker en vinder blandt alle online bookinger d. 12. april, og vinderen får direkte besked via sit Hyundai-værksted. Præmien har en værdi af min. kr. 4.775,- og kan ikke ombyttes til kontanter.

Tilbud

Bliv forårsklar med aktuelle tilbud fra Hyundai

Det er vigtigt at beskytte din Hyundai. Så holder den længere, og den gode køreoplevelse varer ved. Som medlem af minHyundai får du disse særlige medlemstilbud, som er med til at beskytte din bil.
Spar 20% på praktiske velourmåtter

Spar 20% på praktiske velourmåtter

Forkæl din Hyundai med et sæt originale velourmåtter. I perioden fra 1. maj til 15. maj 2023 får du 20% rabat på alle originale velourmåtter til din Hyundai, hvis du er medlem af minHyundai. Velourmåtterne fås hos din lokale Hyundai-forhandler.

Find forhandler
Få en lakstift til en værdi af min. kr. 179,-

Få en lakstift til en værdi af min. kr. 179,-

Booker du tid til et AC/klimaeftersyn og reparation af stenslag online, giver vi en lakstift med. Den beskytter mod korrosion, hvis du skulle have fået et par småridser i lakken. Læs mere om AC/klimaeftersyn og reparation af stenslag. Tilbuddet gælder i perioden fra 1. marts til 15. april 2023.

Book værkstedstid

Eftersyn

Kør foråret godt i møde

Ser du også frem til lunere temperaturer og lysere dage? Så bestil tid til et AC/klimaeftersyn og få samtidig fikset stenslagene i forruden – så får du mest ud af forårsturen i din Hyundai.
Ta' det køligt med AC/klimaeftersyn

Ta' det køligt med AC/klimaeftersyn

Et grundigt eftersyn af dit klimaanlæg sikrer, at alle funktioner virker korrekt, og at du uden problemer selv kan styre temperaturen i kabinen. Vi anbefaler, at du hvert andet år får udført et service af din bils AC/klimaanlæg.

Book værkstedstid
Få bedre udsyn uden stenslag

Få bedre udsyn uden stenslag

Er det på tide at få repareret vinterens stenslag i forruden? De lunere temperaturer kan få selv de mindste stenslag til at udvide sig og slå revner. Derfor anbefaler vi, at du booker tid til at få eventuelle stenslag repareret.

Book værkstedstid

minHyundai

Bliv medlem og få adgang til alle fordelene

Som Hyundai-ejer kan du blive en del af minHyundai. Her har vi samlet alle relevante informationer på ét sted, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
Du får bl.a. disse fordele:

Du får bl.a. disse fordele:

  • Gratis synstjek af din Hyundai inden det periodiske syn
  • Få adgang til din digitale servicebog
  • Se kommende service- og karosserieftersyn
  • Se om der er udestående fabriksopdateringer
  • Book tid på værksted online
  • Se bilens instruktionsbog og andre relevante dokumenter
  • Tilmeld dig påmindelser om eftersyn
  • Brug for vejhjælp? Send din bils præcise lokation og følg servicevognens vej til dig – direkte fra app'en!

Hvad vil du læse mere om?

Gør din bil forårsklar

Gør din bil forårsklar

Få 9 gode råd til at gøre din Hyundai klar til den kommende sæson.

Læs mere
Det er tid til sommerdæk

Det er tid til sommerdæk

Kør sæsonen sikkert i møde ved at skifte til sommerdæk.

Læs mere
Vedligeholdelse af din Hyundai

Vedligeholdelse af din Hyundai

Få et overblik over de forskellige eftersyn, vi udfører via linket herunder.

Læs mere

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Alle angivne tilbud og konkurrencer er kun for minHyundai-medlemmer og kræver fremvisning af minHyundai-appen.