Hyundai KONA holder parkeret og mand stiger ind

Sæsonfordele

Gør din Hyundai klar til forår

Når du er medlem af minHyundai, kan du nyde godt af særlige tilbud, der gør forårets køreture mere behagelige og sikre. Tilbuddene er gældende hele foråret fra 1. marts t.o.m. 31. maj 2024.

Tilbud

Tag foråret med på tur

Lad din Hyundai vide, at foråret er på vej med nedenstående tilbud.
Spar 20% på velourmåtter

Spar 20% på velourmåtter

Vejl. udsalgspris fra kr. 695,-
Tilbudspris fra kr. 556,-

Nu er det ifølge kalenderen tid til, at vi kan skifte de praktiske gummimåtter ud med de slidstærke, og lidt mere elegante, velourmåtter. Et sæt indeholder fire stk., de holdes på plads af fastgørelsespunkter, og bagsiden er skridsikker.

Bliv medlem
Spar 20% på cykelholder

Spar 20% på cykelholder

Vejl. udsalgspris kr. 5.795,-
Tilbudspris kr. 4.636,-

Tag cyklen med på tur, og kom lidt tættere på foråret. Cykelholderen har plads til to cykler, den er tyverisikker, og du kan åbne bagagerummet uden, du behøver at tage cyklerne af.

Kun til biler med anhængertræk.

Bliv medlem

Konkurrence

Skift til sommerhjul og vind

Book tid til hjulskifte, og vind opbevaring af hjul i et år

Book tid til hjulskifte, og vind opbevaring af hjul i et år

Nu tror vi på, vinteren har sluppet sit kolde greb om os. Derfor er det tid til at få sat sommerdæk på bilen. Og hvis du booker din tid inden d. 31. marts 2024, deltager du i konkurrencen om et års opbevaring af dine hjul (værdi: 795 kr.). Den bookede tid kan godt ligge efter d. 31. marts 2024.

Book værkstedstid

Konkurrencebetingelser: Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark og løber i perioden 1/3-2024 til 31/3-2024. Den 15/4-2024 trækkes der 3 vindere blandt alle dem, som har booket tid til hjulskifte online i konkurrenceperioden. Hører vi ikke tilbage fra en vinder indenfor 48 timer, så forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien, som ikke kan ombyttes til kontanter, har en værdi af kr. 795,- og indløses efter aftale hos nærmeste Hyundai-forhandler.

Derfor bør du skifte dæk

Derfor bør du skifte dæk

De rigtige dæk spiller en stor rolle i forhold til din sikkerhed, når du kører bil. Når temperaturen stiger, påvirkes dækkenes vejgreb. Ved at skifte til sommerdæk har du det bedste udgangspunkt for at køre sæsonen sikkert i møde.

Læs mere

Services

Kør sikkert gennem foråret

Få repareret stenslagene, inden de udvikler sig. Og husk at kontrollere om dine viskerblade fungerer, som de skal.
Få bedre udsyn uden stenslag

Få bedre udsyn uden stenslag

Lunere temperaturer kan få selv de mindste stenslag i forruden til at udvide sig og slå revner. Derfor anbefaler vi, at du booker tid til at få eventuelle stenslag repareret.

Book værkstedstid
Skift forruden og få en elektronisk p-skive

Skift forruden og få en elektronisk p-skive

Hvis skaden i forruden er så stor, at den ikke kan repareres, skal der en ny til. Hvis du booker tid hos et af vores værksteder til at få monteret en original Hyundai-forrude inden d. 30. april 2024, får du ovenikøbet en elektronisk Hyundai p-skive med (værdi 349 kr). Den bookede tid kan sagtens ligge efter d. 30. april 2024. Er det en forsikringsskade, skal du vælge "Reparation af forsikringsskade" ved booking.

Book værkstedstid
Skal dine viskerblade skiftes?

Skal dine viskerblade skiftes?

Vinterens is, salt og mudder sætter sine spor på viskerbladene. Og hvis de visker ujævnt eller larmer, er det tid til at få dem skiftet. Det kan desuden være en god idé at få dem skiftet, hvis du har haft et stenslag i forruden, da det kan beskadige viskerbladene. 

Book værkstedstid

Få frisk forårsluft i kabinen

Et AC/klimaeftersyn, et nyt pollenfilter og en rengøring med airco well® er et godt udgangspunkt for et godt indeklima i bilen.
Book et AC/klimaeftersyn

Book et AC/klimaeftersyn

Et grundigt eftersyn af dit klimaanlæg sikrer, at alle funktioner virker korrekt, og at du uden problemer selv kan styre temperaturen i kabinen. Vi anbefaler, at du hvert andet år får udført et service af din bils AC/klimaanlæg.

Book værkstedstid
Skift pollenfilter

Skift pollenfilter

Inden længe er sæsonen for AC-/klimaanlæg og pollen på sit højeste. Og det er ikke altid den bedste kombination. Derfor anbefaler vi, at du får skiftet pollenfilteret, så du undgår dårligt indeklima i bilen. Til en merpris fra 34 kr. kan du opgradere standardfilteret til et aktivt kulfilter, som bl.a. absorberer lugte.

Læs mere
Grundig rengøring af klimaanlægget

Grundig rengøring af klimaanlægget

I forbindelse med udskiftningen af pollenfilteret, kan du bestille en komplet rengøring af bilens AC-/klimaanlæg med airco well®. Det renser områderne omkring pollenfilteret og i fordamperen, hvor bakterier, mug og skimmel kan gemme sig. 

Læs mere

minHyundai

Bliv medlem og få adgang til alle fordelene

Som Hyundai-ejer kan du blive en del af minHyundai. Her har vi samlet alle relevante informationer på ét sted, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
Du får bl.a. disse fordele:

Du får bl.a. disse fordele:

  • Gratis synstjek af din Hyundai inden det periodiske syn
  • Få adgang til din digitale servicebog
  • Se kommende service- og karosserieftersyn
  • Se om der er udestående fabriksopdateringer
  • Book tid på værksted online
  • Se bilens instruktionsbog og andre relevante dokumenter
  • Tilmeld dig påmindelser om eftersyn
  • Brug for vejhjælp? Send din bils præcise lokation og følg servicevognens vej til dig – direkte fra appen!

Hvad vil du læse mere om?

Gør din bil forårsklar

Gør din bil forårsklar

Gør din bil forårsklar med disse gode råd. Nogle af tingene kan du selv klare, mens din Hyundai-forhandler kan hjælpe dig med de lidt mere komplicerede.

Læs mere
Skal du på kør-selv-ferie?

Skal du på kør-selv-ferie?

Her får du gode råd til, hvad du skal have styr på inden afrejse, og du får ideer til sjove kørelege, der får køkørsel til at glide lidt lettere. 

Læs mere
Gode råd om dæk

Gode råd om dæk

Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. Få vores råd om dæk her.

Læs mere
Vedligeholdelse af din Hyundai

Vedligeholdelse af din Hyundai

Få et overblik over de forskellige eftersyn, vi udfører via linket herunder, så din Hyundai altid er i topform.

Læs mere

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Tilbuddene gælder t.o.m. 31. maj 2024, medmindre andet er angivet. Medlemstilbud kræver fremvisning af minHyundai-appen.