Eftermarked Sommer Familie Topbanner

Sæsonfordele

Gør din Hyundai sommerklar

Når du er medlem af minHyundai, kan du nyde godt af særlige tilbud, der gør sommerens køreture mere behagelige og mere sikre. Tilbuddene er gældende hele sommeren fra 1. juni t.o.m. 31. august.

Eftersyn

Kør sommeren godt i møde

Få rabat på pollenfilter, når du booker et AC/klimaeftersyn. Og tilkøb en grundig rengøring af anlægget med airco well®.
20% på nyt pollenfilter

20% på nyt pollenfilter

Sommeren er højsæson for dit AC/klimaanlæg. Det er derfor en god ide at få serviceret anlægget, så alle funktioner fungerer korrekt. I forbindelse med servicet anbefaler vi desuden, at du får opgraderet bilens pollenfilter til 'Aktiv Kul' eller 'Bionic'. Du sparer 20% på disse to typer pollenfiltre ifm. eftersynet.

Book AC/klimaeftersynMere om pollenfiltre

Hygiejnisk rengøring med airco well®

Hygiejnisk rengøring med airco well®

Samtidig med serviceeftersynet af dit AC/klimaanlæg anbefaler vi en komplet rengøring af anlægget med airco well®. Det fjerner effektivt alle bakterier og snavs, og er særligt godt for dig, der er allergiker eller har astma.

Book AC/klimaeftersynMere om airco well®

Vi giver en is, mens du venter

Vi giver en is, mens du venter

Hvis din bil skal på værksted hen over sommeren, kan du bruge ventetiden i selskab med en is. 

Tilbehør

Gør sommeren endnu bedre

Få ekstra plads til bagagen og hold varmen ude af kabinen.
Spar 20% på tagboks

Spar 20% på tagboks

Med en tagboks er du sikker på, at du har plads til alt på pakkelisten. Tagboksen kan monteres på de fleste af vores modeller. Vælg mellem 330 og 390 liter. Fås fra kr. 3.196,- (normalpris fra kr. 3.995,-).

Find forhandler
Spar 15% på solskærm

Spar 15% på solskærm

Sæsonen for kampen om skyggepladserne er startet. Lad de andre kæmpe om pladserne og investér i en solskærm. Bonus: Skærmen er også god om vinteren til at holde ruden fri for sne. Lige nu koster den kr. 760,- (normalpris kr. 895,-).

Find forhandler
Husk sikkerhedspakken

Husk sikkerhedspakken

Hvis sommerens ferie involverer en tur ned ad Autobahn, skal du være opmærksom på de regler, der gælder ift. sikkerhedsudstyr i bilen. I Tyskland er en advarselstrekant f.eks. lovpligtig, og i Spanien, Italien og Frankrig er det et lovkrav at have refleksveste med. Se alt vores sikkerhedstilbehør her.

Tag cyklen med på ferie

Tag cyklen med på ferie

Skal du have din cykel med på ferie i år? Vores cykelholdere monteres på anhængertrækket, har plads til to cykler og kan låses, så du roligt kan lade dem sidde på bilen, hvis du forlader dem. Du behøver heller ikke at fjerne cyklerne for at åbne bagklappen, når du skal have noget i bagagerummet.

Organizer til bagsædet

Organizer til bagsædet

Hold styr på alle de ting, de små passagerer har brug for på sommerens køreture. Det giver ro på bagsædet og dermed en behageligere tur for alle.

Organizer til bagagerummet

Organizer til bagagerummet

Børn i bilen er lig med legetøj og små ting og sager i bilen. Dem kan du holde styr på med denne praktiske organizer til bagagerummet.

Autostole til børn i alle størrelser

Autostole til børn i alle størrelser

Høj sikkerhed og masser af komfort er et godt udgangspunktet for en god kør-selv-ferie. Særligt for familiens mindste. Find den autostol, der passer til dit barn, her.

Premium-sædebeskyttelse

Premium-sædebeskyttelse

Når du har børn med i bilen, skal de både have plads og mulighed for at hygge sig. Lad dem få lidt ekstra frihed til at være børn med Premium-sædebeskyttelse, der både beskytter bilens interiør og giver barnet øget komfort med den indbyggede, justerbare fodstøtte.

Bagsædespejl

Bagsædespejl

Du behøver ikke være bekymret over, at du ikke kan se dit barns ansigt, for spejlet gør det muligt for dig på samme tid at have overblik over din kørsel, trafikken og dit barn.

minHyundai

Bliv medlem og få adgang til alle fordelene

Som Hyundai-ejer kan du blive en del af minHyundai. Her har vi samlet alle relevante informationer på ét sted, og samtidig får du adgang til en masse medlemsfordele.
 Du får bl.a. disse fordele:

Du får bl.a. disse fordele:

  • Gratis synstjek af din Hyundai inden det periodiske syn
  • Få adgang til din digitale servicebog
  • Se kommende service- og karosserieftersyn
  • Se om der er udestående fabriksopdateringer
  • Book tid på værksted online
  • Se bilens instruktionsbog og andre relevante dokumenter
  • Tilmeld dig påmindelser om eftersyn
  • Brug for vejhjælp? Send din bils præcise lokation og følg servicevognens vej til dig – direkte fra appen!

Hvad vil du læse mere om?

Gode råd til kør-selv-ferien

Gode råd til kør-selv-ferien

Hvis du skal på kør-selv-ferie, så se også vores gode råd, som kan være med til at gøre køreturen mere sikker og komfortabel.

Læs mere
Underholdning til børnene

Underholdning til børnene

Vi giver dig sjov underholdning til børnene på kør-selv-ferien, så køreturen bliver endnu sjovere!

Læs mere
Vedligeholdelse af din Hyundai

Vedligeholdelse af din Hyundai

Få et overblik over de forskellige eftersyn, vi udfører via linket herunder, så din Hyundai altid er i topform.

Læs mere

Tilbuddene er gældende i perioden fra d. 01.06.2024 t.o.m. d. 31.08.2024. Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for mere information. Alle angivne tilbud er kun for minHyundai-medlemmer og kræver fremvisning af minHyundai-appen.