Sæsonkampagner

Sæsonkampagner

Vores sæsonaktuelle kampagner, eftersyn og produkter er skræddersyet til din Hyundai og får dig godt på vej året rundt.
Medlemstilbud
Log ind i minHyundai-appen og vis tilbuddet til dit lokale Hyundai-værksted for at opnå rabatten.
Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek

Kr. 0,- (vejl. udsalgspris kr. 195,-)

Inden du drager afsted på kør-selv-ferie i din Hyundai er det en god idé at sende den en tur forbi dit Hyundai-værksted til et sundhedstjek - uanset om du kører el, benzin eller diesel. Og er du medlem af minHyundai, er det helt gratis!

Book tidBliv medlem

Måtter og bagagerumsbakker til i10 og i20

Måtter og bagagerumsbakker til i10 og i20

Spar 25% ift. normalprisen

Trænger din i10 eller i20 til nye måtter (vælg mellem nålefilt og velour) og ny bagagerumsbakke inden sommerferien? Så kan du lige nu gøre et godt kup, hvis du køber det samlet.

Find forhandlerBliv medlem

Top-up olie specielt udviklet til din Hyundai
Mange ved ikke, at selv nye biler har et vist olieforbrug. Tjek olieniveauet for hver 2-3 tankninger og før alle længere ture. Sørg altid for at have en ekstra dunk motorolie i bagagerummet.
Top-up olie inkl. opbevaringstaske

Top-up olie inkl. opbevaringstaske

Sommerpris kr. 195,- 

Du kan lige nu købe en dunk Shell Helix Ultra top-up olie hos din lokale Hyundai-forhandler og få en opbevaringstaske til dunken med i købet. Ved køb af top-up olien deltager du desuden i lodtrækningen om 20x2 biografbilletter inkl. biomenu til én af Nordisk Films biografer. 

Find forhandler

For at deltage i konkurrencen om 20x2 biografbilletter til én af Nordisk Films biografer (værdi kr. 299,-) skal du købe min. 1 stk. Shell Helix Ultra top-up olie og sikre, at din lokale Hyundai-forhandler/værksted har dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Konkurrencen løber fra d. 1/6-2021 - 31/8-2021. Vinderne findes ved lodtrækning d. 1/9 og vil få direkte besked. 

Mere sommer til Hyundai-ejere
Forkæl din Hyundai og få mere ud af sommerens kør-selv-ferie.
Tagbokspakke

Tagbokspakke

Spar 20-30% (sommerpris kr. 5.495,-)
Normalpris fra kr. 6.290,-

Vil du være sikker på, at du har plads nok til hele familiens bagage, så er det måske nu, du skal investere i en tagboks. Vi har sammensat en attraktiv tagbokspakke bestående af en 390 liters boks inkl. lastholdere i aluminium. 

Tagboksen kan monteres på KONA, TUCSON, SANTA FE og i30.

Find forhandler
AC-/klimaeftersyn inkl. kølemiddel

AC-/klimaeftersyn inkl. kølemiddel

Vejl. udsalgspris kr. 1.495,-

Til kør-selv-ferien skal dit AC-/klimaanlæg fungere som det skal – selv med en dansk sommer! Vi foreslår derfor, at du mindst hver andet år får gennemgået, serviceret og renset systemet og påfyldt den rette mængde kølemiddel. 

AC-/klimaeftersynet inkluderer 400 g kølemiddel.

Book tid
Skærmrens inkl. smartphoneholder (2-i-1)

Skærmrens inkl. smartphoneholder (2-i-1)

Spar 20% (sommerpris kr. 79,-)
Vejl. udsalgspris kr. 99,-

Undgå fedtede fingre på skærmen. Den effektive skærmrens fungerer også som smartphoneholder. Perfekt at have liggende i handskerummet.

Find forhandler
Tilmeld minHyundai
120415 Minhyundai Nyhedsbrev 642X300 V2

Tilmeld din Hyundai til minHyundai og få adgang til din digitale servicebog. Derudover får du adgang til særlige tilbud og rabatter til både dig og din bil.

Tilmeld minHyundai

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information. Tilbuddene på denne side gælder t.o.m. 31. august 2021.