BAYON

BAYON

Forventet lancering i 2. halvår 2021

En kompakt SUV med højere til loftet
Den helt nye BAYON er ikke en SUV som andre. Den er kompakt og har alligevel utrolig højt til loftet. Den er skarp og er alligevel rundhåndet. Smart connectivity og klasseledende sikkerhedsfunktioner er en selvfølge. Det samme er naturligvis nye, effektive motorer med 48 volt mild hybrid-teknologi.

Tillad cookies, for at se denne video

Skabt til at skille sig ud

Skabt til at skille sig ud

Den helt nye BAYON er formet af alt det bedste fra Hyundais prisvindende designfilosofi, Sensous Sportiness.

Mere om design
Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

De moderne motorer er garanti for optimal dynamik, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning under kørsel.

Mere om performance
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Der følger klasseledende connectivity og masser af muligheder med den helt nye BAYON, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink.

Mere om connectivity
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

Med Hyundai SmartSense og nogle af de mest avancerede sikkerhedsfunktioner giver den helt nye BAYON dig mere ro i sindet.

Mere om sikkerhed
Høj på komfort

Høj på komfort

Den helt nye BAYON har højt til loftet og god plads til benene. Nyd komforten sammen med en lang række andre smarte detaljer.

Mere om komfort

Bemærk, at bilen endnu ikke er tilgængelig for salg, og at der kan forekomme ændringer i specifikationer samt at der stadig er uklarhed omkring hvilket udstyr, som bliver tilgængeligt på modellen i Danmark.

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye BAYON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp