BAYON

Prøvekør den hos din forhandler. Fra 184.995 kr.

En kompakt SUV med højere til loftet

Den helt nye BAYON er ikke en SUV som andre. Den er kompakt og har alligevel utrolig højt til loftet. Den er skarp og er alligevel rundhåndet. Smart connectivity og klasseledende sikkerhedsfunktioner er en selvfølge.

Tillad cookies, for at se denne video

En bil med stil, sikkerhed og rummelighed

Den nye BAYON er det nyeste og mest kompakte medlem i Hyundais prisvindende SUV-familie. Stilen er frisk, rummeligheden er i top og teknologien smart. Og oveni det får du sikkerhed i topklasse og muligheder for at være virkelig godt forbundet.
Stilfuld og urban crossover

Stilfuld og urban crossover

Den er kompakt og meget behagelig at køre i. Denne elegante SUV har masser af stil og et rent udtryk, der får den til at skille sig ud.

Plads til hverdagens eventyr

Plads til hverdagens eventyr

BAYON går ikke ned på rummelighed og komfort. Bagagerummet rummer hele 411 liter og sædernes høje placering giver ekstra sikkerhed og godt udsyn.

Gå ikke ned på sikkerhed

Gå ikke ned på sikkerhed

Med en BAYON går du ikke ned på sikkerhed. Bilen er som standard udstyret med avancerede sikkerhedsassistenter, der giver dig ro i sindet.

Skabt til at skille sig ud

Skabt til at skille sig ud

Den helt nye BAYON er formet af alt det bedste fra Hyundais prisvindende designfilosofi, Sensous Sportiness.

Mere om design
Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

De moderne motorer er garanti for optimal dynamik, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning under kørsel.

Mere om performance
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Der følger klasseledende connectivity og masser af muligheder med den helt nye BAYON, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink.

Ekstraudstyr.

Mere om connectivity
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

Med Hyundai SmartSense og nogle af de mest avancerede sikkerhedsfunktioner giver den helt nye BAYON dig mere ro i sindet.

Mere om sikkerhed
Høj på komfort

Høj på komfort

Den helt nye BAYON har højt til loftet og god plads til benene. Nyd komforten sammen med en lang række andre smarte detaljer.

Mere om komfort

Det skriver andre...

Bilmagasinet.dk

"Hyundai Bayon en rar, lille bil der vægter praktikalitet over sportyness, men uden at gå fuldstændigt på kompromis med hverken materialekvalitet eller køreegenskaber."

Læs anmeldelse

Carlife365.dk

"BAYON er i virkeligheden en højbenet udgave af Hyundai i20 – men med mere bagagerumsplads."

Læs anmeldelse

Blog.bilbasen.dk

"Hyundai BAYON er en ægte danskerbil."

Læs anmeldelse
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye BAYON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp