Bedre og mere behagelige køreture

Bluelink forbinder dig med din Hyundai – både før, under og efter din køretur. Med Bluelink får du adgang til en lang række funktioner, som er med til at gøre dine køreture mere sikre, nemmere og sjovere. Få adgang til alle funktionerne via Bluelink-appen på din smartphone og på touchskærmen i din Hyundai.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Før du kører

Med Bluelink-appen er det ingen sag at tage hul på køreturen, inden du har sat dig ind i din Hyundai. Appen giver dig hurtig forbindelse til bilen og gør det muligt at tjekke status på brændstof, planlægge ruter og meget andet på forhånd. Har du en elektrisk Hyundai, kan du også tænde for klimaanlægget.
Sørg for at din Hyundai er klar

Sørg for at din Hyundai er klar

Start appen for eksempelvis at tjekke bilens brændstofniveau (eller oplad bilen, hvis du kører i en elbil).

Vær klar til at køre

Vær klar til at køre

Bluelink-appen giver dig mulighed for at planlægge din rute i ro og mag og efterfølgende sende ruten til bilens navigation med et enkelt klik.

Gør køreturen komfortabel

Gør køreturen komfortabel

Indstil klimaanlægget før du kører, så din bil er opvarmet om vinteren eller afkølet om sommeren.

Kun tilgængeligt i elektriske biler.

Hyundai bluelink appen
Hyundai bluelink bilejer på vej væk fra sin BAYON

Mens du kører

Bluelink og Hyundai LIVE Services gør køreturen lettere, uden du behøver at fjerne fokus fra vejen. Du får hurtig besked om alt, når du er på farten – lige fra vejr og trafik til steder, hvor der er ledige parkeringspladser.
Aktuelle trafikinformationer med mere

Aktuelle trafikinformationer med mere

Med Hyundai LIVE Services kan du nyde godt af bedre trafikprognoser, mere præcise ankomsttidspunkter og mere pålidelige ruteberegninger.

Find alt du behøver på din vej

Find alt du behøver på din vej

Hyundai LIVE Services kan hjælpe dig med at finde benzin- og ladestandere, parkeringspladser, restauranter og meget mere.

Forbind din telefon

Forbind din telefon

Det er ikke kun med Bluelink og Hyundai LIVE Services, at du har en verden af gode forbindelsesmuligheder. Din Hyundai er udstyret med flere opkoblingsmuligheder som f.eks. Apple CarPlayTM og Android AutoTM, der gør det nemt at koble din telefon til bilen, når du er på farten.

Flere forbindelsesmuligheder

Efter du har kørt

Turen stopper ikke, når du stiger ud af din Hyundai. Du kan f.eks. nemt bruge Bluelink til at finde frem til den ønskede destination og tilbage til bilen igen, hvis du skulle være usikker på, hvor du har parkeret.
Låste du bilen?

Låste du bilen?

Du kender sikkert følelsen: Huskede du at låse bilen? Med Bluelink er det nemt at tjekke, om bilen er låst – og det bedste af det hele er, at du kan låse den (eller låse op) på afstand.

Var du nødt til at parkere et stykke væk fra din destination?

Var du nødt til at parkere et stykke væk fra din destination?

Du kan blive fulgt til døren af Bluelink. Når du slukker bilen, kommer der en pop-up på din smartphone, der tilbyder rutevejledning til din destination – enten via augmented reality eller Google Maps.

Er alarmen gået?

Er alarmen gået?

Hvis nogen forsøger at bryde ind i din Hyundai, får du en push-besked på din mobil i samme øjeblik, det sker, så du kan reagere i tide.

Har du glemt, hvor du parkerede?

Har du glemt, hvor du parkerede?

Glem aldrig hvor du har parkeret din bil. Et kort i Bluelink-appen viser bilens præcise placering, så du nemt kan finde tilbage til den.

Opdatér din bil trådløst

Opdatér din bil trådløst

Når Bluelink® er aktiveret, kan du i vores allernyeste biler opdatere bilens software og infotainmentsystem trådløst (OTA). Bilen giver selv besked, når det er tid til opdatering. Du bestemmer selv, om du vil gøre det med det samme eller på et senere tidspunkt.

Mere om OTA

Læs mere om Bluelink

Bluelink-appen

Bluelink-appen

LIVE Services

LIVE Services

Andre forbindelsesmuligheder

Andre forbindelsesmuligheder

Kom godt i gang

Kom godt i gang

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få eftermonteret Bluelink?
Hvordan aktiverer jeg Bluelink?
Hvad koster Bluelink?
Har min Hyundai Bluelink?
Hvad forskellen på minHyundai og Bluelink?
Hvordan logger jeg en tidligere ejer af Bluelink?