Bluelink

Bluelink

Din Hyundai er altid dér, hvor du er

Bluelink, som er et lille SIM-kort, forbinder dig med din Hyundai. Via Bluelink-appen kan du styre en række funktioner i din bil - både før, under og efter din køretur. På denne side kan du læse meget mere om de mange fordele, der følger med Bluelink.

Når du køber en ny Hyundai med Bluelink, følger der automatisk et gratis 5 års abonnement med. 3 år for IONIQ 5.

Før du kører

Før du kører

Med Bluelink-appen er det ingen sag at tage hul på køreturen, inden du har sat dig ind i din Hyundai. Appen giver dig hurtig forbindelse til bilen og gør det muligt at tjekke status på brændstof, planlægge ruter og meget andet på forhånd. Har du en elektrisk Hyundai, kan du også tænde for klimaanlægget.

Læs mere

Mens du kører

Mens du kører

Bluelink og Hyundai LIVE Services gør køreturen lettere, uden at du behøver at tage øjnene fra vejen. Du får hurtig besked om alt, når du er på farten – lige fra vejr og trafik til steder, hvor der er ledige parkeringspladser.

Læs mere

Efter du har kørt

Efter du har kørt

Turen stopper ikke, når du stiger ud af din Hyundai. Du kan nemlig nemt bruge Bluelink til at finde frem til den ønskede destination og tilbage til bilen igen, hvis du skulle være usikker på, hvor du har parkeret. Med appen kan du også altid tjekke, om du har fået låst bilen – og du får besked, hvis nogen skulle forsøge at bryde ind i den.

Læs mere

Kom godt i gang

Kom godt i gang

Kom godt i gang med Bluelink og de forskellige funktioner via nedenstående manual. 

Se manual

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er desværre ikke muligt at eftermontere Bluelink, da det kører på et SIM-kort, der installeres i bilen ved produktion.

Følg aktiveringsvejledningen, når du har downloadet Bluelink-appen, opret en bruger og connect til din bil. Er du usikker, eller får du brug for hjælp, kan din forhandler hjælpe dig med at aktivere Bluelink.

Du kan også finde en manual her.

Hvis du er i tvivl, om din Hyundai har Bluelink, kan du altid kontakte din nærmeste Hyundai-forhandler.

Nej, men ved at tilmelde dig minHyundai, er du sikker på at få dine service- og karosserieftersynspåmindelser, adgang til digitale servicebog og andre vigtige information fra Hyundai Danmark.

Læs mere om minHyundai her: https://www.hyundai.dk/ejer/minhyundai

minHyundai hjælper dig med mange vigtige områder omkring din Hyundai. Fordele som påmindelser om service- og karosserieftersyn, adgang til din digitale servicebog, opkald til Hyundai Vejhjælp og mange flere gode fordele for dig som Hyundai-ejer.

Bluelink forbinder dig direkte med din Hyundai, og du kan på den måde styre flere funktioner i bilen direkte via Bluelink-appen. Kontakt din lokale Hyundai forhandler for mere information.

Har du problemer med Bluelink, kan du kontakte Bluelink-supporten på [email protected]

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte din nærmeste forhandler. 

Læs mere om Bluelink

Bluelink-appen

Bluelink-appen

LIVE Services

LIVE Services

Andre forbindelsesmuligheder

Andre forbindelsesmuligheder