Færre dele at vedligeholde

En bil med en forbrændingsmotor indeholder mange mekaniske elementer. En elmotor består af færre. Og du skal ikke skifte olie på din elbil. Det er nogle af de fordele, der er ved at købe en elektrisk Hyundai.

Service

Vedligehold og service af elbiler

Hvor ofte du skal til service afhænger af, hvor langt du til dagligt kører og bilens serviceplan. Har du behov for at få kontrolleret dit batteris tilstand, kan du komme forbi vores autoriserede Hyundai-værksteder, som ved, hvordan man håndterer højspændingsbatterier.
Bremseklodser
Væsker
Dæk
Vinduesviskere
Batteri
Luftfilter

Batteriets levetid

Tips til at forlænge batteriets levetid

Om det er batteriet i din telefon, computer eller elbil, så er det et faktum, at de ikke holder for evigt, og at de med tiden vil miste styrke. Derfor har vi her samlet en række gode råd til, hvordan du kan imødekomme dette og forlænge din elbils levetid og rækkevidde.
Undlad at lade batteriet fuldt op

Undlad at lade batteriet fuldt op

Det anbefales at stoppe opladningen, når batteriet er 80% opladet. Det betyder selvfølgelig, du ikke har lige så lang rækkevidde, men til gengæld kan batteriets levetid forlænges. Det giver desuden plads til, at bilen kan udnytte den regenerative bremsning. Denne funktion er nemlig ikke tilgængelig, når batteriet er fuldt opladet, fordi det vil kunne resultere i at batteriet overlades.

Undlad at aflade batteriet helt

Undlad at aflade batteriet helt

Det er ikke godt for batteriets levetid, hvis det aflades helt. Derfor skal du undgå dette.

Parker elbilen i skyggen

Parker elbilen i skyggen

Batteriet i en elbil er ikke vild med ekstreme temperaturer. Forsøg derfor at parkere bilen i skyggen når termometeret viser høje temperaturer. Du kan også slutte bilen til en ladestader, så batteriets indbyggede temperaturregulering aktivers.

Undgå ekstrem kulde

Undgå ekstrem kulde

Hvis du har mulighed for at parkere elbilen i en garage, når temperaturerne er lave, eller tilslutte den til en ladestander, er dette optimalt. På den måde giver du de bedste forudsætningerne for, at batteriet ikke nedkøles helt.

Garanti

Garanti og kvalitet i en klasse for sig

Hyundais elbiler er bygget efter de højeste standarder. Derfor yder vi som standard en enestående fabriksgaranti på vores elbiler og batterier.
Enestående garanti

Enestående garanti

Alle Hyundai-modeller er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Alle vores batterier kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Vores elektriske biler

IONIQ 5

IONIQ 5

 • Op til 77.4 kWh batteri
 • Op til 507 km elektrisk rækkevidde*
 • Oplad fra 10 til 80% på ned til 18 min.**
IONIQ 6

IONIQ 6

 • Op til 77.4 kWh batteri
 • Op til 614 km elektrisk rækkevidde*
 • Oplad fra 10 til 80% på ned til 18 min.**
KONA Electric

KONA Electric

 • Op til 65.4 kWh batteri
 • Op til 513 km elektrisk rækkevidde*
 • Oplad fra 10 til 80% på ned til 41 min.**
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

 • Op til 13.8 kWh batteri
 • Op til 65 km elektrisk rækkevidde*
 • Oplad fra 10 til 100% på ca. 3 timer og 30 min.**
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

 • Forventes lanceret i Danmark i 2024

*Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden afhænger af udstyrsvariant, og kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur og dæktype.

**Ladetid afhænger bland andet af batteritemperatur, batteriets og ladestanderens tilstand, den tilgængelige ladestrøm, laderens beskaffenhed, udendørstemperatur og antallet af brugere på samme lader.

Hvad vil du læse mere om?

Sikkerhed

Sikkerhed

Opladning

Opladning

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type vedligeholdelse kræver en elbil?
Er det sikkert at vaske en elbil i en vaskehal?
Kan jeg få anhængertræk på en elbil?