Lidt mere mobil

Erhvervsleasing hos Hyundai er for dig, der har brug for overlegen mobilitet og fuldt overblik over økonomien i virksomheden. I får fordelene ved at køre i en ny Hyundai og slipper samtidig for de små, traditionelle besværligheder i dagligdagen.
Få kompetent rådgivning

Få kompetent rådgivning

Vi rådgiver din virksomhed og hjælper med at finde frem til, hvad det er, I har brug for. Skal bilerne fungere som et mobilt kontor? Hvad er kørselsbehovet? Og hvilke aftaler inden for erhvervsleasing passer jer bedst? Med Hyundai Erhvervsleasing kommer der styr på alt det praktiske, og du og din virksomhed kan fokusere på det, der er vigtigst: Komfort, køreglæde og tryghed på bundlinjen. Bliv kontaktet af din lokale Hyundai-forhandler for et godt erhvervsleasing-tilbud.

Bliv kontaktet

Vil du se beskatningsværdien for vores biler?

 

Se beskatning

Fordele

Du får alt dette med erhvervsleasing

Erhvervsleasing hos Hyundai er for dig, der har brug for overlegen mobilitet og fuldt overblik over økonomien i virksomheden. I får fordelene ved at køre i en ny Hyundai og slipper samtidig for de små, traditionelle besværligheder i dagligdagen.

Overblik over udgifterne

Ved erhvervsleasing af biler hos Hyundai får du samlet alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelse af ny bil. Du får finansiering, afskrivning, servicering samt reparation i én samlet månedlig ydelse og dermed fuldt overblik over, hvad udgifterne bliver. Med erhvervsleasing fra Hyundai er det kort sagt slut med alt det uforudsete.

Bedre likviditet

En af de åbenlyse gevinster ved erhvervsleasing hos Hyundai er muligheden for at bevare likviditet i virksomheden. Det er en konsekvens af, at I som virksomhed ikke står som ejere af bilen. Det gør det samtidig nemmere at holde de administrative udgifter på et minimum.

Fleksibel udbetaling

Den månedlige ydelse inkluderer service og garanti på bilen – og afhænger af dine ønsker til  udbetaling, kilometertal, restværdi mv. Ændrer behovene sig er der naturligvis mulighed for løbende at justere den faste månedlige ydelse. Det vigtigste er, at I som virksomhed har en erhvervsleasingaftale, der hele tiden passer til jer.

Ingen bekymringer i forhold til restværdi

Når du vælger at erhvervslease, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke står som ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Det betyder, at I som virksomhed risikofrit kan aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at bekymre jer om gensalgsværdien.

Attraktiv beskatning

Erhvervsleasing hos Hyundai er også ensbetydende med attraktive beskatningsvilkår. Uanset hvilken Hyundai, du vælger, kan du være sikker på at have en bil, hvor mere overskud i hverdagen kan tages helt bogstaveligt.

Hyundai firmabiler KONA Red
Hyundai firmabiler KONA

Bliv kontaktet

Spørg Hyundai om råd til den firmabil og løsning inden for erhvervsleasing, der passer din virksomhed bedst.