Erhvervsleasing med Hyundai

Hyundai erhvervsleasing er for dig, der har brug for at køre driftssikkert, med fantastisk køreglæde og fuldt overblik over økonomien i virksomheden. Du får fordelene ved at køre i en ny Hyundai og slipper samtidig for de små, traditionelle besværligheder i dagligdagen.
Få kompetent rådgivning

Få kompetent rådgivning

Vi tilbyder et bredt udvalg af biler som erhvervsleasing, og vi rådgiver dig og din virksomhed til at finde den helt rigtige firmabil. Skal bilerne fungere som et mobilt kontor? Hvor stort er kørselsbehovet? Og hvordan får vi sat jeres erhvervsleasingaftale sammen, så den tager højde for jeres behov? Kig forbi nærmeste forhandler eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig. Helt uforpligtende.

 

Find forhandlerBliv kontaktet

Hvilken bil vil du erhvervslease?

Hvilken bil vil du erhvervslease?

Når du leaser en firmabil hos Hyundai, skal du også vælge, om den skal have forbrændingsmotor, være elektrisk, eller om det skal være en plug-in hybrid. Dertil kommer de mange forskellige udstyrsniveauer, hvor du både kan vælge den økonomiske model eller en performance-bil i N-serien. Få et hurtigt overblik over alle vores modeller.

Se alle modeller
Uanset hvilken bil du vælger, får du driftssikkerhed

Uanset hvilken bil du vælger, får du driftssikkerhed

En vigtig faktor er driftssikkerhed. Derfor kan du glæde dig over, at vi tilbyder en fremragende garanti på hele 5 år uden kilometerbegrænsning. Det kan vi gøre, fordi vi ved, at bilerne er holdbare, og teknikken er gennemprøvet. Et eksempel er vores performancebiler i N-serien. Det er kraftfulde biler, som er designet til også at kunne køre på bane. Selv om dette naturligvis påvirker bilen kraftigt, dækker vores garanti stadig.

Mere om garanti

Vil du se beskatningsværdien for vores biler eller se et eksempel på månedlig beskatning?

 

Eksempel på beskatningSe beskatningsværdier

Elektrisk firmabil

At køre elektrisk sender et vigtigt signal

Skal i skifte til elbiler?

Skal i skifte til elbiler?

Flere virksomheder ønsker, at deres medarbejdere vælger en elbil som firmabil. Det sender et signal om, at virksomheden er opmærksom og ansvarlig i en bredere sammenhæng. Har du og dine medarbejdere ikke haft elbil før, er der nogle nye vaner og udtryk som I skal til at lære. Du kan læse mere om det her.

Læs om at køre elektrisk
Opladning af firmabil

Opladning af firmabil

Når du vælger en elbil, skal du også være opmærksom på mulighederne omkring opsætning af en hjemmelader. Det er oftest bedst, hvis du har mulighed for at få opstillet en hjemmelader, så du kan starte din dag med fuldt batteri og få mest muligt ud af de fordele, en elektrisk bil giver. Det kan også give mening at have en ladeløsning på din arbejdsplads til glæde for både dig og besøgende. Der findes en lang række udbydere, du kan vælge imellem. Du skal også være opmærksom på, at der kan være forskellige aftaler omkring afregning, og du bør derfor både kontakte dit firma og el-leverandører for at få den bedst mulige vejledning.

Vores elektriske biler

Vores elektriske biler

Aktuelle modeller er i øjeblikket de futuristiske IONIQ 5 og IONIQ 6 modeller, som er kendetegnet ved lynhurtig opladning og avanceret sikkerhedsudstyr. Du kan også vælge de smarte SUV'er KONA Electric eller TUCSON Plug-in Hybrid. Begge modeller giver god plads og godt overblik i trafikken. Kombineret med avancerede sikkerhedsfunktioner og lækkert komfortudstyr, vil du være godt kørende i din Hyundai firmabil.

Læs mere om drivlinjer

Tilbehør til elbiler

Som til almindelige biler, kan du købe en række forskelligt tilbehør til elbiler. Alt eftermonteret udstyr kan bestilles sammen med din nye firmabil og indregnes i firmaets månedlige ydelse. Alt udstyr, som eftermonteres, påvirker ikke bilens beskatning og dermed heller ikke din månedlige omkostning for at have en firmabil til rådighed.
Type 2-ladekabel (3-faset)

Type 2-ladekabel (3-faset)

Ønsker du at lade på offentlige ladenetværk, skal du have et ladekabel i bilen. Vi tilbyder et højkvalitets ladekabel på op til 7,5 meter, hvilket gør det nemt at få adgang til ladestanderen og sikre overførslen af el, da kablet ikke må bukkes.

Vehicle-to-Load-adapter (V2L)

Vehicle-to-Load-adapter (V2L)

Med denne adapter kan du trække strøm fra din bil. Det kan eksempelvis være til en hækklipper, en luftpumpe eller en grill. Strømmen trækkes fra bilens store batteri og giver dig dermed mulighed for at bruge dit elektriske apparat i lang tid.

Anhængertræk

Anhængertræk

Mange nye elbilister er nervøse for, at deres bil ikke har trækevne. Det passer heldigvis ikke, for blandt vores elbiler kan du finde modeller, der kan trække op til 1.600 kg. Ligesom din benzin- eller dieselbil kører færre kilometer på literen, hvis du kører med anhænger, vil det også påvirke din elbils rækkevidde.

Mere om elbiler med anhængertræk
Erhvervsleaset Hyundai IONIQ 5 N
Kvinde kører i erhvervsleaset Hyundai IONIQ 5 N

Eksempel

Eksempel på beskatning af elbil fra Hyundai

Når du har firmabil, bliver du beskattet af bilens værdi. Denne beskatning er afhængig af flere ting. Her kan du se et eksempel på en beskatning på en bil med en beskatningsværdi på 400.000 kr. I dette beskatningsprisleje finder du bl.a. vores populære elektriske firmabiler IONIQ 5 og IONIQ 6.

Beregning af beskatning af elbil til 400.000 kr.

Marginalskatteprocent 50%
Årlige periodisk miljøafgift på 740 kr.
Månedlig bruttobeskatning på 7.953 kr.

Nettoomkostning på 3.976 kr. pr. mdr.*

*Forudsætning for beregning

Hvad sker der med omkostningerne, hvis du vælger en billigere eller dyrere bil?

En tommelfingerregel siger, at for hver 100.000 kr. der ligges til eller fra, ændres nettoomkostningerne med ca. 900 kr. pr. måned ved en marginalskat på 50%. Det vil sige, at en bil med en beskatningsværdi på 300.000 kr. koster dig 3.059 kr. pr. måned, mens en bil til 500.000 kr. i beskatningsværdi vil koste dig 4.893 kr.

Genberegning

Når en leaset firmabil er fire måneder gammel, skal dens skatteværdi genberegnes ud fra bilens aktuelle værdi på markedet i henhold til de nuværende afgiftsbestemmelser. Dette medfører ofte en stigning i det månedlige beskatningsgrundlag.

Vil du se beskatningsværdien for vores biler?

 

Se beskatningsværdier

Fordele ved erhvervsleasing

Med erhvervsleasing hos Hyundai får du og din virksomhed samlet alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelse af ny bil. Erhvervsleasing omfatter finansiering, afskrivning, servicering og reparation i én samlet månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over, hvad udgifterne bliver, og du slipper for uforudsete overraskelser.

✓ Overblik over udgifterne

Ved erhvervsleasing af biler hos Hyundai får du samlet alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelse af ny bil. Du får finansiering, afskrivning, servicering samt reparation i én samlet månedlig ydelse og dermed fuldt overblik over, hvad udgifterne bliver. Med erhvervsleasing fra Hyundai er det kort sagt slut med alt det uforudsete.

✓ Bedre likviditet

En af de åbenlyse gevinster ved erhvervsleasing hos Hyundai er muligheden for at bevare likviditet i virksomheden. Det er en konsekvens af, at I som virksomhed ikke står som ejere af bilen. Det gør det samtidig nemmere at holde de administrative udgifter på et minimum.

✓ Fleksibel udbetaling

Den månedlige ydelse inkluderer service og garanti på bilen – og afhænger af dine ønsker til  udbetaling, kilometertal, restværdi mv. Ændrer behovene sig er der naturligvis mulighed for løbende at justere den faste månedlige ydelse. Det vigtigste er, at I som virksomhed har en erhvervsleasingaftale, der hele tiden passer til jer.

✓ Ingen bekymringer i forhold til restværdi

Når du vælger at erhvervslease, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke står som ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Det betyder, at I som virksomhed risikofrit kan aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden at bekymre jer om gensalgsværdien.

✓ Attraktiv beskatning

Erhvervsleasing hos Hyundai er også ensbetydende med attraktive beskatningsvilkår. Uanset hvilken Hyundai, du vælger, kan du være sikker på at have en bil, hvor mere overskud i hverdagen kan tages helt bogstaveligt.

Se beskatningsværdier
Erhvervsleaset Hyundai SANTA FE
Erhvervsleaset Hyundai SANTA FE

Bliv kontaktet

Spørg Hyundai om råd til den firmabil og løsning inden for erhvervsleasing, der passer din virksomhed bedst.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om erhvervsleasing

Hvilke biler kan man erhvervslease?
Hvem betaler for erhvervsleasing?
Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?
Hvad er inkluderet i erhvervsleasing?
Hvor mange kilometer er inkluderet ved erhvervsleasing?