Mand kører i IONIQ 5

Ruteplanlægger til IONIQ 5

Softwareopdatering

Artikel udgivet d. 12. september 2023

Hyundai viser vejen – også til ladestationen

Nu gør Hyundai det endnu nemmere for dig at finde den optimale vej, når du skal køre langt i din IONIQ 5. Med den nyeste opdatering af softwaren får du nemlig en helt ny ruteplanlægger, der gør livet nemmere for dig og din bil.

Find ladestationer på ruten

Den nye ruteplanlægger kan meget mere end at guide dig frem til din destination. Den sørger også for, at din vej går forbi en ladestation, når der er brug for det.

Ruteplanlæggeren er nem at bruge, for den minder om de fleste andre typer af navigation. Du indtaster, hvor du skal hen, og du får en rute, du kan følge. Den nye ruteplanlægger har dog et ekstra lag af intelligens, fordi den både er koblet til bilens batteri-informationer og udstyret med en oversigt over ladestationer.

Overlad bekymringen til ruteplanlæggeren

Mens du nyder køreturen i din IONIQ 5, kan du trygt lade ruteplanlæggeren klare alle bekymringerne om, hvor og hvornår du skal lade op. Den registrerer nemlig batteriniveauet og energiforbruget, som den automatisk sammenligner med den rute, du har foran dig.

Hvis batteriet ikke kan klare hele turen, vil ruteplanlæggeren foreslå dig de ladestationer, der passer til din aktuelle batteristatus, og som giver dig den mindst mulige omvej i forhold til din indtastede destination. Den husker også, hvilke ladestationer, du plejer at foretrække, så du har mulighed for at vælge disse.

Med den nye ruteplanlægger kan du således både spare tid, kilometer og bekymringer, på en måde der altid er tilpasset dig, din kørestil og dine foretrukne steder at lade op. Hvis du ikke allerede har adgang til ruteplanlæggeren, kræver det kun, at du opdaterer bilens kort- og infotainment. Se hvordan her.

IONIQ 5 kører på vej
Panoramaskærm i IONIQ 5

Få den nye ruteplanlægger

Hvis du ikke allerede har adgang til ruteplanlæggeren, kræver det kun, at du opdaterer bilens kort- og infotainment. Det kan du gøre på tre måder.
Opdatér trådløst

Opdatér trådløst

Du kan nemt og hurtigt få den nye ruteplanlægger ved at opdatere bilens kort- og infotainmentsystem trådløst.

Mere om trådløs opdatering
Opdatér via USB-stik

Opdatér via USB-stik

Du kan også opdatere bilens kort og infotainment via USB-stik. I vores portal kan du nemt og hurtigt downloade de nyeste kort og opdateringer til infotainmentsystemet, som du efterfølgende kan installere via USB-stik.

Mere om opdatering via USB-stik
Opdatér på værksted

Opdatér på værksted

Vil du helst være fri for selv at opdatere din bil, kan du naturligvis også lade dit lokale Hyundai-værksted gøre det. Book tid til opdatering, næste gang din bil skal til service.

Find nærmeste værksted
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler